Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

HEALTH IS WEALTH.

ÅMORNING – Lempeä aamuherättely (60 min)
Herättele itsesi virkeäksi ja orientoidu päivään aamunavauksella, jossa hengitys, tietoinen liike ja ääni kohtaavat. Virtaavassa liikkeessä venyttelemme ja energisoimme kehoa kokonaisvaltaisesti. Lopuksi teemme tilaa inspiraatiolle ja virittäydymme vastaanottamaan päivän kokemuksia lyhyen meditaatiohetken avulla.

YOGA FOR BALANCE – Tasapainoa keholle ja mielelle (60 min)
Löydä joustavuutta, elinvoimaa ja tasapainoa hengityksen ja liikkeen harmoniassa. Ryhmän toiveista ja vuorokaudenajasta riippuen voidaan tehdä rauhoittava tai energisoiva joogaharjoitus.

HEALING SALT THERAPY – Meditatiivinen hengittelyhetki suolahuoneessa (60 min)
Suolainen ilma hellii hengitysteitä ja kevyet venyttelyliikkeet aktivoivat hengitykseen osallistuvia kehonosia. Yksinkertaisten hengitysharjoitusten kautta rentoudumme hiljalleen oman luonnollisen hengityksen ja olemisen äärelle. (Max 6 hlöä.)

BREATHE AND MEDITATE WITH NATURE – Hengittävä aistimeditaatio luonnossa (60 min)
Hiljennymme havainnoimaan, mitä aistimme välittävät meille oman kehomme sisäisestä ja ulkopuolisesta tilasta. Kuinka voimme vaikuttaa siihen, mitä vastaanotamme ja miten olemme vuorovaikutuksessa ympäristöömme? Hengitä ja koe luontoyhteyden rauhoittava voima! (Max 10 hlöä.)

YOGIC SLEEP – matka ajan tuolle puolen (60 min)
Ohjattu syvärentoutuminen, jossa kehoa ja mieltä johdatetaan systemaattisesti vapautumaan jännityksistä tietoisen läsnäolon kautta. Harjoitus palauttaa tehokkaasti stressitilasta ja tarjoaa mahdollisuuden meditatiivisen olotilan kokemiseen. Tunti sisältää alustuksen teemaan ja valmistelevan venyttelytuokion.

 

BE ACTIVE.

HYPOPRESSIVE (60min)
Hypopressive on ainutlaatuinen harjoitus- ja kuntoutusmuoto, jossa hyödynnetään hengityskapasiteettia. Harjoituksen aikana vatsaonteloon luodaan alipaine nostamalla aktiivisesti rintakehää ja kylkikaaria ulos- ja ylöspäin uloshengityksen jälkeen, hengityksen pidättämisen (apnea) aikana. Apnean yhteydessä voidaan tehdä faskialinjoja mukailevia ja neuraali- eli hermokudosta avaavia liikesarjoja. Hypopressiven avulla parannat tehokkaasti hapenottokykyä ja lantionpohjan hallintaa, saat hyvän ryhdin ja litteän vatsan. Todella vaikuttava, mielenkiintoinen ja hauska tunti! Tuntiin voidaan yhdistää triggerpistehierontaa ja/ tai loppurentoutus.

FASCIAMETHOD (60min)
FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod – harjoittelussa liikkuvuuteen vaikutetaan kokonaisvaltaisesti ja dynaamisesti. Tavoitteena on saada faskiakerrosten välistä liikettä aikaan ja sitä kautta nesteyttää lihasten ja faskioiden jatkumoa eli myofaskiaa. Pääpaino harjoittelussa on myofaskiaalisessa liikkuvuusharjoittelussa, jonka lisäksi tehdään täsmävenytyksiä kehon yleisimmin kiristäviin lihaksiin. FasciaMethod-tunti päättyy aina triggerpisteiden käsittelyyn pallolla ja loppurentoutukseen. FasciaMethod -tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää hyvinvointiaan ja parantaa ryhtiään ja suorituskykyään. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta vaikuttavia – tällä tunnilla tulee hiki ja hyvä olo!

PHYSIOPILATES (60min)
PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa sertifioitu ja ammattitaitoinen fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Ohjaajan fysioterapiatausta ja laadukas pilateskoulutus takaavat, että saat tarvittaessa kehosi ongelmakohdalle suunnatut täsmäliikkeet. Harjoitteilla opit mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistät parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointiasi. Tunti soveltuu kaikille, ja ammattitaitoinen ohjaaja opastaa liikkeistä helpommat ja haastavammat variaatiot. Löydät lihaksia, joita et tiennyt olevan olemassakaan! Tuntiin voidaan yhdistää triggerpistehierontaa ja/ tai loppurentoutus.

PYYDÄ TARJOUS RYHMÄLLESI MYYNTIPALVELUSTAMME!