Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Voit varata myös vastaanotosta:

tai +358 (0)9 2959 9301

Voit kysyä myös tarjouksen yli 6 henkilön ryhmille:

tai +358 (0)9 2959 9139

HEALTH IS WEALTH.

HEALING SALT THERAPY
Meditatiivinen hengittelyhetki suolahuoneessa. Hyödynnämme suolaisen ilman hengitysteitä helliviä vaikutuksia harjoituksessa, jossa kevyet venyttelyliikkeet aktivoivat hengitykseen osallistuvia kehonosia ja yksinkertaiset hengitysharjoitukset johdattavat rentoutumaan oman luonnollisen hengityksen äärelle.

BREATHE & MEDITATE WITH NATURE
Hengittävä aistimeditaatiomatka luontoon. Hiljennymme havainnoimaan, mitä aistimme välittävät meille kehon sisäisestä ja ulkoisesta maailmasta, ja kuinka on mahdollista vaikuttaa siihen, mitä vastaanotamme ja miten olemme vuorovaikutuksessa ympäristöömme.

BALANCEYOGA / ENERGYOGA 
Notkistava, vahvistava ja tasapainoa parantava joogaharjoitus, jossa hengitys johdattaa virtaavaan liikkeen ja pysähtymisen vuoropuheluun. Sisältö suunnitellaan asiakkaan toiveen mukaan dynaamiseksi tai rauhoittavaksi.

RHYTM BALANCE – MOVE WITH AWARENESS
Kehon ja tilan aistimista stimuloiva tuokio, jossa kehitämme läsnäolon taitoamme ja tutkailemme kehon ja mielen liikkeitä suhteessa ympäristöön. Tämä somaattinen harjoitus antaa eväitä mm. ryhdin, asennon ja tasapainon hallintaan sekä omien piilevien voimavarojen löytämiseen.

YOGIC SLEEP
Ohjattu syvärentoutuminen, jossa kehoa ja mieltä johdatetaan systemaattisesti vapautumaan jännityksistä tietoisen läsnäolon kautta. Harjoitus palauttaa tehokkaasti stressitilasta ja tarjoaa mahdollisuuden
meditatiivisen olotilan kokemiseen.

BE ACTIVE.

HYPOPRESSIVE 60min
Hypopressive on ainutlaatuinen harjoitus- ja kuntoutusmuoto, jossa hyödynnetään hengityskapasiteettia. Harjoituksen aikana vatsaonteloon luodaan alipaine nostamalla aktiivisesti rintakehää ja kylkikaaria ulos- ja ylöspäin uloshengityksen jälkeen, hengityksen pidättämisen (apnea) aikana. Apnean yhteydessä voidaan tehdä faskialinjoja mukailevia ja neuraali- eli hermokudosta avaavia liikesarjoja. Hypopressiven avulla parannat tehokkaasti hapenottokykyä ja lantionpohjan hallintaa, saat hyvän ryhdin ja litteän vatsan. Todella vaikuttava, mielenkiintoinen ja hauska tunti! Tuntiin voidaan yhdistää triggerpistehierontaa ja/ tai loppurentoutus.

FASCIAMETHOD 60min
FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod – harjoittelussa liikkuvuuteen vaikutetaan kokonaisvaltaisesti ja dynaamisesti. Tavoitteena on saada faskiakerrosten välistä liikettä aikaan ja sitä kautta nesteyttää lihasten ja faskioiden jatkumoa eli myofaskiaa. Pääpaino harjoittelussa on myofaskiaalisessa liikkuvuusharjoittelussa, jonka lisäksi tehdään täsmävenytyksiä kehon yleisimmin kiristäviin lihaksiin. FasciaMethod-tunti päättyy aina triggerpisteiden käsittelyyn pallolla ja loppurentoutukseen. FasciaMethod -tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää hyvinvointiaan ja parantaa ryhtiään ja suorituskykyään. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta vaikuttavia – tällä tunnilla tulee hiki ja hyvä olo!

PHYSIOPILATES 60min
PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa sertifioitu ja ammattitaitoinen fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Ohjaajan fysioterapiatausta ja laadukas pilateskoulutus takaavat, että saat tarvittaessa kehosi ongelmakohdalle suunnatut täsmäliikkeet. Harjoitteilla opit mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistät parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointiasi. Tunti soveltuu kaikille, ja ammattitaitoinen ohjaaja opastaa liikkeistä helpommat ja haastavammat variaatiot. Löydät lihaksia, joita et tiennyt olevan olemassakaan! Tuntiin voidaan yhdistää triggerpistehierontaa ja/ tai loppurentoutus.

PYYDÄ TARJOUS RYHMÄLLESI MYYNTIPALVELUSTAMME!