Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

WELLNESS SPA

Långvikin Wellness Spa tarjoaa ryhmille laajan kattauksen ihania hemmotteluhoitoja, jotka vievät stressin mennessään ja käynnistävät ikimuistoiset juhlat tai tiimipäivän.

Valikoimassamme on erityisesti ryhmille myytäviä 30 minuutin perinteisiä spa-hoitoja sekä innovatiivisia ja tehokkaita 20 minuutin Biotec-laitehoitoja. Tiimin yhteisessä hemmotteluhetkessä kasvohoidot tehdään itse ammattilaisen opastuksella. Lisäksi palveluistamme löytyy suolahuone, johon mahtuu kerralla 6 henkilöä sekä Neurosonic-hoitohuone.

PYYDÄ TARJOUS

***

PERINTEISET SPA-HOIDOT

Hoidot ovat yksilöhoitoja, ja hoitoihin mahtuu enintään 6 henkilöä yhtäaikaa, ajankohtaisesta varaustilanteesta riippuen.

  • Ihoa heleyttävä Superfood Pro-Radiance​ kasvohoito
  • Skin Energizer for Men​ – miesten energisoiva kasvohoito
  • Virkistävä hoito jaloille (sis. jalkakylvyn, kuorinnan ja turvotusta poistavan kevyen hieronnan)
  • Aromahieronta- ja kuorinta selälle
  • Rentouttava hieronta

Kesto: 30 min.

***

HEMMOTTELUHETKI by ELEMIS

Kaunistava hemmotteluhetki koko porukalle. Pääsette tekemään itse DIY-kasvohoidot ammattilaisen opastuksella ELEMIS-sarjan ylellisillä ammattituotteilla. Tuoteasiantuntijamme opastuksella teemme alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, syväkosteuttavan tai -puhdistavan naamion ja viimeistelyt loppuvoiteilla. Samalla saatte ammattilaisen vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon ja unelmaihon saavuttamiseen. Hemmotteluhetken hinta sisältää alkoholittoman virvokkeen. Kysy myös kuohuviini- ja samppanjasuosituksiamme täydentämään hemmotteluelämystänne!

Hemmotteluhetki toteutetaan kylpylässämme yksityissauna Helmihopean loungessa. Toteutettavissa myös Långvik-sviitissä tai Rantasaunalla olemassa olevan tilavarauksen yhteydessä.

***

BIOTEC-LAITEHOIDOT

Koe ihonhoidon innovaatio. Långvik Wellness Spa tuo ELEMIS-sarjan innovatiiviset Biotec-laitehoidot ensimmäisenä Suomessa kuluttajien saataville. Hoidon tulokset näet jo ensimmäisellä hoitokerralla – iho on silminnähden kiinteämpi ja heleämpi. Paikan päällä valitset yhdessä ihonhoidon ammattilaisen kanssa sinulle sopivan hoitolinjan.

Hoito on yksilöhoito. Hoidon aikana viihtyisässä tilassa on kuitenkin mahdollista oleskella yhtä aikaa 8 henkilöä. Tilaa tiimillesi skumpat, kombuchat tai smoothiet nautittavaksi rattoisaan vuoron odotteluun.

Kesto: 20 min.

***

SUOLAHUONE

Sopii jokaiselle, joka haluaa rentoutua, hengittää paremmin, ja voida paremmin. Suolahoitohuone on vuorattu lattiasta kattoon vuoristosuolalla. Hoidon aikana huoneen ilmatilaan suihkutetaan suolageneraattorilla puhdistettua hienoa suolapölyä, joka vaikuttaa mm. hengitysteihin sekä ihoon. Suolahuoneessa voi olla omissa vaatteissa, mutta suosittelemme hoitoa kylpytakissa. Suolahuoneeseen mahtuu 6 henkilöä yhtä aikaa.

Kesto: 30-40 min.

***

NEUROSONIC -HOITO

Neurosonic vaikuttaa kehon rentoutus- ja palautumismekanismeihin erittäin tehokkaalla tavalla. Neurosonic pedin aaltoileva värähtely vaikuttaa autonomiseen hermostoon, mikä edistää kehon siirtymistä stressitilasta palautumistilaan. Neurosonic-hoidon aikana voit kokea jopa meditatiivisen tilan, millä puolestaan on unenlaatua parantavia vaikutuksia. Erittäin rentouttava hoito, joka jokaisen pitäisi kokea. Hoito on yksilöhoito.

Kesto: Alle 30min / 30-45min

***

PYYDÄ TARJOUS

Halutessanne voitte myös valita hoitonne täydestä hoitomenustamme, jolloin voitte tehdä varaukset suoraan verkossa spa-hoitolan varauskalenterista.