Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

SPA-HOIDOT RYHMILLE

Långvik Spa tarjoaa ryhmille ihania hemmotteluhoitoja! Hoidot ovat yksilöhoitoja, joten saatavuus on rajoitettu. Käyttössämme on yhteensä 5 hoitohuonetta, joista 2 on mahdollista varata duo-hoitoihin. Lisäksi palveluistamme löytyy Neurosonic-hoitohuone sekä suolahuone, johon mahtuu kerralla 6 henkilöä.

~~~

TREATMENT RITUALS 30 MIN. 65€ /HLÖ

Ihoa heleyttävä Superfood Pro-Radiance​ kasvohoito
Stressaantuneelle, harmaalle ja elottomalle iholle kunnon superfood-vitamiinilataus! Hoidossa käytettävä ravitseva naamio palauttaa ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hoidon jälkeen iho on kirkas, pehmeä ja heleä.

Skin Energizer for Men​ – miesten kasvohoito
Miesten energisoiva kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Kasvohoito maksimoi mikroverenkiertoa ja stimuloi solujen uusiutumista, poistaa epäpuhtaudet, ja jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja puhtaaksi.

Aromahieronta- ja kuorinta selälle
Kuorinta virkistää ja raikastaa selän ihon. Hieronta pehmentää kipeitä lihaksia ja rentouttaa ihanasti.

Virkistävä hoito jaloille
Lämmin jalkakylpy pehmentää, kuorinta ja hieronta virkistävät jalkojasi. Jalat tuntuvat kevyiltä ja pehmeiltä.

Rentouttava hieronta
Osa-alue hieronta poistaa lihaskireyttä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa. Hoitava hierontaöljy täydentää hemmottelun.

~~~

SUOLAHUONE 26€ /HLÖ
Max. 6 henkilöä yhtäaikaa. Suolahoito helpottaa hengitystä, hoitaa ihoa ja raikastaa oloa. Suola sitoo iholle kosteutta, puhdistaa sekä hoitaa tulehduksia. Suolahuoneen ametistikivi rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä. Rentouttavan vaikutuksen ansiosta suolahoito helpottaa myös stressiä ja unihäiriöitä.

~~~

NEUROSONIC -HOITO 22€ /HLÖ
Hoito on yksilöhoito, joten saatavuus on rajoitettu. Valittavana on vaihtoehtoja rentouttavista, aktivoivista tai palauttavista hoidoista 12-25min välillä. Lue lisää Neurosonic hoidosta täältä.

~~~

PYYDÄ TARJOUS RYHMÄMYYNNISTÄMME!