Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Sisälajit

Långvikin yhteistyökumppanin tiloissa pääsette kokeilemaan monenlaisia hauskoja lajeja! Kiipeilyseinällä saatte halutessanne hien pintaan, golf tarjoaa leikkimielistä kisailua, ja keilahallin pelit rentoa ja mukavaa yhdessäoloa.

Pyydä tarjous

***

OHJATTU KUNTOKIIPEILY

Kiipeilykokeilussa pääset haastamaan itseäsi seinällä – matalalla tai korkealla – ohjatusti ja turvallisesti. Kiipeily tapahtuu itsevarmistavilla laitteilla, eri tasoisilla reiteillä. Kiipeily kehittää keskittymiskykyä ja antaa aivoille piristystä. Ohjattu kiipeilykokeilu sisältää alkulämmittelyn, kiipeilyohjauksen sekä loppuverryttelyn. Hintaan sisältyvät ohjaus ja tarvittavat varusteet.
Aktiivisuustaso: oman valinnan mukaan

***

PELEJÄ RENNOLLA OTTEELLA

Yksi tykkää hohtokeilauksesta, toinen biljardista ja kolmas ilmakiekosta – nyt voitte pelata niitä kaikkia! Pelien oheen voitte tilata maistuvimmat virvokkeet. Keilahallin yläkerrassa on 4 hohtokeilarataa sekä biljardi- ja ilmakiekkopöydät. Isommalle porukalle voitte varata koko hallin, jolloin saatte 4 lisärataa sekä lisää oleskelutilaa.
Aktiivisuustaso: matala

***

GOLFIN TIIMIKISA

Kuka onkaan tiimin tarkin lyöjä, kuka saa lyönnille eniten pituutta? Golfin leikkimielinen, työporukoiden kesken suosittu kisa haastaa sekä lajiin vihkiytyneet harrastajat että ensikertalaiset! Mukana opastamassa ja tuomaroimassa golfopettaja.
Aktiivisuustaso: matala

***