Lämpimästi tervetuloa Långvikiin! Lisätietoa tämänhetkisten rajoitusten vaikutuksista palveluihimme, aukioloaikamme ja turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

YHDESSÄ PIHALLA

Långvikin suuri, mutta idyllinen pihamaa merenrannassa on täydellinen paikka virkistäytyä yhdessä aktiviteettien äärellä. Pihapiiristä löytyy kaksi tenniskenttää, beach volley -kenttä, ulkoharjoitteluteline ja frisbeegolfrata. Hotellin ympäristössä kiertää myös n. kilometrin pituinen metsäinen luontopolku, jossa voi antaa ajatusten rauhoittua.

Frisbeegolfradalla opit hauskan lajin parhaat tekniikat. Entä miten tiimisi selviytyisi eräolosuhteissa, kun selviytymistaidot laitetaan testiin? Långvik Games puolestaan testaa tiimisi ongelmanratkaisukykyä ja ryhmätyötaitoja. Tutustu aktiviteetteihin, ja ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Pyydä tarjous

***

FRISBEE GOLF

Lähde mukaan kokeilemaan maailmanlaajuisesti suuren suosion saavuttanutta lajia, jossa yhdistyy luonnossa liikkuminen, liikunta ja hyvä fiilis. Et tarvitse aiempaa kokemustatai lajituntemusta. Asiantuntevan ohjaajan johdolla pääset harjoittelemaan heittotekniikkaa, ja saat nopeasti kiinni jutun juonesta. Tiesitkö, että Suomessa on yli 600 rataa kaikkien harrastajien käytettävänä? Palvelun tuottaa DG Mulligan Tours.

Kesto: 1,5-2

***

SURVIVORS READY – SELVIYTYMISTAIDOT TESTISSÄ

Miten onnistuu tulenteko ilman nykyaikaisia tulentekovälineitä, puhallusputkiammunta, loukkaantuneen pelastaminen… Tiimikisan lopputehtävä vaatii saumatonta yhteistyötä ja tiimin puolesta uhrautumista, kun joukkueet rakentavat sekalaisista tarvikkeista lautan. Mikä joukkue pärjää parhaiten eräolosuhteissa, ja voittaa selviytyjän maineen?

Kesto: 2-3h
Ryhmän koko: 4-60 hlöä

***

LÅNGVIK GAMES

Hauska ja fyysinen joukkuekisailu, joka testaa tiimisi ongelmanratkaisukykyä ja ryhmätyötaitoja. Tiimi jaetaan joukkueisiin, jotka kisaavat toisiaan vastaan kolmessa osakilpailussa. Rakenna joukkueesi kesken paras strategia jokaiseen osakilpailuun ja vie voitto toisten tiimien nenän edestä. Osakilpailut testaavat älyä, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä, mutta myös työnjakoa ja tsemppaamista – kuka joukkueen jäsen olisi paras milläkin osa-alueella?

Kesto: 45-60 min.
Yli 15 hlön ryhmät toteutetaan jaettuna useammalle tunnille.

***

Pyydä tarjous