Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

YHDESSÄ PIHALLA

Långvikin suuri, mutta idyllinen pihamaa merenrannassa on täydellinen paikka virkistäytyä yhdessä aktiviteettien äärellä. Pihapiiristä löytyy kaksi tenniskenttää, beach volley -kenttä, ulkoharjoitteluteline ja frisbeegolfrata. Hotellin ympäristössä kiertää myös n. kilometrin pituinen metsäinen luontopolku, jossa voi antaa ajatusten rauhoittua.

Frisbeegolfradalla opit hauskan lajin parhaat tekniikat. Entä miten tiimisi selviytyisi eräolosuhteissa, kun selviytymistaidot laitetaan testiin? Långvik Games puolestaan testaa tiimisi ongelmanratkaisukykyä ja ryhmätyötaitoja. Tutustu aktiviteetteihin, ja ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Pyydä tarjous

***

FRISBEE GOLF

Lähde mukaan kokeilemaan maailmanlaajuisesti suuren suosion saavuttanutta lajia, jossa yhdistyy luonnossa liikkuminen, liikunta ja hyvä fiilis. Et tarvitse aiempaa kokemustatai lajituntemusta. Asiantuntevan ohjaajan johdolla pääset harjoittelemaan heittotekniikkaa, ja saat nopeasti kiinni jutun juonesta. Tiesitkö, että Suomessa on yli 600 rataa kaikkien harrastajien käytettävänä?

Kesto: 1,5-2h

***

SURVIVORS READY – SELVIYTYMISTAIDOT TESTISSÄ

Miten onnistuu tulenteko ilman nykyaikaisia tulentekovälineitä, puhallusputkiammunta, loukkaantuneen pelastaminen… Tiimikisan lopputehtävä vaatii saumatonta yhteistyötä ja tiimin puolesta uhrautumista, kun joukkueet rakentavat sekalaisista tarvikkeista lautan. Mikä joukkue pärjää parhaiten eräolosuhteissa, ja voittaa selviytyjän maineen?

Kesto: 2-3h
Ryhmän koko: 4-60 hlöä

***

LÅNGVIK GAMES

Hauska ja fyysinen joukkuekisailu, joka testaa tiimisi ongelmanratkaisukykyä ja ryhmätyötaitoja. Tiimi jaetaan joukkueisiin, jotka kisaavat toisiaan vastaan kolmessa osakilpailussa. Rakenna joukkueesi kesken paras strategia jokaiseen osakilpailuun ja vie voitto toisten tiimien nenän edestä. Osakilpailut testaavat älyä, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä, mutta myös työnjakoa ja tsemppaamista – kuka joukkueen jäsen olisi paras milläkin osa-alueella?

Kesto: 45-60min.
Yli 15 hlön ryhmät toteutetaan jaettuna useammalle tunnille.
Säävaraus: huonolla kelillä ohjelma toteutetaan sisätiloissa.

***

PAKOPELI: PAKO SUOSAARELTA

Kello tikittää, pääsettekö ulos ajoissa! Luvassa on taatusti hauska ja mukaansatempaava ulkona toteutettava pakohuonepeli kuvitteelliselta Suosaarelta.
Pelissä heittäydytään alussa kerrottuun tarinaan, ratkaistaan lukuisia nokkelia tehtäviä, toimitaan ja onnistutaan ryhmänä sekä nautitaan samalla mukavasta yhdessäolosta ulkona luonnossa! Ja jos jäätte pelissä johonkin pulmaan jumiin, taustalla toimiva peliopas antaa teille vihjeen radiopuhelimen välityksellä ja pääsette jälleen pelissä eteenpäin. Ohjelman fyysinen vaatimustaso on helppo ja se soveltuu kaikille.

Kesto: 1,5h
Minimilaskutus 10 hlöä

***

Pyydä tarjous