Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin sekä 12.5. keskiviikkona! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

OHJATUT TUNNIT RYHMILLE

Långvikin ryhmävalmennustunnit tuovat energiaa ja jaksamista, jotka kantavat vielä pitkälle vierailunne jälkeenkin. Rakennamme tunnista kevyen tai intensiivisen toiveidenne mukaan. Osallistujamäärä kullekin tunnille on max. 30 henkilöä. Tunneille osallistutaan mukavissa, kevyeen liikuntaan sopivissa vaatteissa paljain jaloin.

HERÄTTELEVÄ JOOGAHARJOITUS
Kun kaipaatte ihanaa herättelyä. Joogan taika on liikkeen, asennon ja hengityksen yhdistämisessä. Keskittyminen jooga-asentoihin, asanoihin, vie stressin ja kehon kireydet mennessään. Harjoituksen jälkeen olo on kevyt ja uudistunut.

Tunnilla tehdään joogan perustason harjoituksia rauhallisessa tahdissa. Ohjaaja antaa runsaasti vaihtoehtoja eritasoisille liikkujille, joten tunnille voi tulla vaikka olisi lieviä liikuntarajoitteita. Joogalla on stressiä ja jännitystä lievittävä vaikutus, ja se sopiikin hyvin tasapainottamaan kiireistä arkea.

RENTOUTTAVA STRESS RELEASE
Kun tarvitsette rentoutusta ja palautumista. Stress Release -tunnilla keskiössä on kehon ja mielen vuorovaikutus. Harjoittelu auttaa vähentämään stressiä, saamaan lisää liikkuvuutta ja palautumaan arjen tuomasta kuormituksesta. Harjoituksessa yhdistyvät tai chin, pilateksen, joogan ja rentousharjoittelun parhaat puolet. Tunnin tavoitteena on, että osallistujan kehontuntemus vahvistuu ja liikkuvuus paranee. Tunnin jälkeen keho tuntuu siis rennolta ja hengitys vapaalta.

Säännöllisesti tehtynä harjoittelu ehkäisee stressin kertymistä kehoon ja luo uusia voimavaroja. Tunnilla tutustutaan myös neurogeenisen tärinän käyttöön rentousharjoittelussa. Menetelmällä voidaan helpottaa niska- ja hartiakipua, joka usein liittyy stressin aiheuttamaan tiedostamattomaan lihasjännitykseen. Tältä tunnilta saa eväitä työssä jaksamiseen!

ISTUMISEN VASTAISKU – LÅNGVIK PILATES
Långvik Pilates -tunnilla vahvistetaan kehon voimanpesää keskivartaloa ja availlaan istumisesta kuormittunutta kehoa. Toimistotyö ja erityisesti etä- ja mobiilityö tuo tullessaan ergonomisia haasteita, jotka aiheuttavat monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.

Tällä tunnilla pureudutaan keskivartalo- ja liikkuvuusharjoitteluun selkää vahvistaen ja hartiaseutua availlen. Pitkiä avauksia saavat myös kireät lonkankoukistajat ja pakarat, joiden huoltaminen voi helpottaa myös selkävaivaa. Tunnilta saat ideoita kotiharjoitteluun ja jokapäiväiseen kehonhuoltoon.

PYYDÄ TARJOUS MYYNTIPALVELUSTAMME JO TÄNÄÄN!