Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

TIIMIN KANSSA METSÄSSÄ

Inspiroidu luonnossa, ja karkoita stressi metsän huumaavassa tuoksussa. Sopisiko tiimillenne parhaiten fatbike -safari, villiyrttiretket, lettukestit luonnossa, pökkelöjooga tai vaikkapa pakopeli metsässä?

Pyydä tarjous

***

PÖKKELÖJOOGA® – SOVELTUU PÖKKELÖILLEKKIN!

Rentoudu ja palaudu liikkeen, pysähtymisen ja puiden avulla. Pökkelöjooga® on ihan kaikille sopiva ohjelma, voit siis olla miten pökkelö tahansa!

Ohjelman keskiössä on suomalainen luonto, metsä ja hengitys sekä näiden tieteellisesti todetut hyvinvointivaikutukset. Tavoitteena on ymmärtää hengityksen, fyysisten harjoitteiden ja luonnon merkitystä stressin hallinnassa ja kokea tämä käytännön harjoitteiden kautta. Keho hyötyy liikkeestä ja mieli pysähtymisestä. Liikumme ryhmän tasoon muokatuissa asennoissa ja voimistamme kehoa ja hengitystä. Pökkelöjoogaosuuden lisäksi teemme tietoisen läsnäoloharjoituksen ja loppuun rentoutusharjoituksen. Pökkelöjooga takaa varman rauhoittumisen ja rentoutumisen.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

FATBIKE-RETKI

Luvassa on hauska ja mukaansatempaava retki kaikille sopivilla fatbike-pyörillä. Långvikin lähialueelta löytyy monipuolisia maastoja fatbike-retkeilyyn. Ajettava reitti sekä vauhti määritellään osallistujien toiveiden sekä taito- ja kuntotason mukaan. Ajon lomassa pidämme myös useita taukoja. Aamun tai illan hämärä ja pimeys ei hidasta menoa, sillä meiltä löytyy myös Fatbike-retki pimeällä-paketti!

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

HYVÄN OLON METSÄ – RAUHOITU JA UUDISTU

Tule ja näe Långvikin upeat maisemat, hengitä maailman puhtainta ilmaa, aisti ikivihreän havumetsän tuoksu, rentoudu pysähtymällä ja opi olemaan läsnä hetkessä! Sopii erittäin rauhallista ohjelmaa kaipaaville – sisältää pötköttelyä! Teemme rauhallisen ja palauttavan patikkaretken Kirkkonummen kauniissa luonnossa. Tutustumme luonnon hyvinvointivaikutuksiin, kuulemme miksi luontoilu tekee meille hyvää ja miten saamme luonnossa oleilusta parhaan hyödyn. Teemme luonnon hyvinvointivaikutuksia tehostavan läsnäoloharjoituksen aistien avulla sekä ohjatun rentoutusharjoituksen uppoutuen 30 minuutiksi ympäröivään luontoon makuualustalla pötkötellen ja vilttiin kääriytyneenä. Ohjelman aikana palaudumme, rentoudumme, virkistäydymme ja opimme hyödyntämään luontoa terveyttä edistävällä tavalla.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

VILLIYRTTIRETKET

Lähde villiyrttiretkelle luonnon aarreaittaan ja nauti villiyrteistä tehdyistä maistiaisista. Teemme retken Långvikin lähiluonnossa samalla tutustuen kymmeneen yleisimpään villivihannekseen ja niiden käyttötarkoitukseen. Opettelemme tunnistamaan ne ja miten hyödyntää kutakin kasvia ruuanlaitossa. Käymme läpi villiyrttien yleisimpiä kuivaus- ja säilöntämenetelmiä. Ohjelman päätteeksi nautimme villiyrttimaistiaiset eli pääset heti maistelemaan luonnon tarjoamaa superfoodia!

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

LETTUKESTIT

Lettujen, vadelmahillon ja kermavaahdon maku on kestosuosikki, joka toimii aina! Pääsette nauttimaan ikisuosikit metsän siimeksessä. Voidaan toteuttaa turvallisesti rengaspolttimilla myös metsäpalovaroituksen aikana, ympäri vuoden ja kaikissa olosuhteissa.

Kesto: 1h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

METSÄPAKOPELI AURINKOMYRSKY

Ratkaise vihjeet ja selviydy turvaan. Revontulet loimuavat ympäri maailmaa päivälläkin. Aurinkomyrskyn lähettämä plasmapilvi lähestyy maata. Långvikin metsässä on kuitenkin turvapaikka, joka kätkee salaisuuden magneettista myrskyä vastaan. Löytääkö tiiminne kätketyt koodit ajoissa? Mukananne vain tiiminne selviytymistaidot ja 75 minuuttia aikaa…

Metsäpakopelissä tiiminne seikkailee Långvikin lähimetsissä. Ratkaise arvoitukset, löydä pelastautumiskoodi, ja pelasta tiiminne ajoissa!

Kesto: 75 min
Ryhmän koko: min. 6 henkilöä.

***

Pyydä tarjous