Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

TIIMIN KANSSA METSÄSSÄ

Inspiroidu luonnossa, ja karkoita stressi metsän huumaavassa tuoksussa. Sopisiko tiimillenne parhaiten fatbike -safari, villiyrttiretket, lettukestit luonnossa, pökkelöjooga tai vaikkapa pakopeli metsässä?

Pyydä tarjous

***

PÖKKELÖJOOGA® – SOVELTUU PÖKKELÖILLEKKIN!

Rentoudu ja palaudu liikkeen, pysähtymisen ja puiden avulla. Pökkelöjooga® on ihan kaikille sopiva ohjelma, voit siis olla miten pökkelö tahansa!

Ohjelman keskiössä on suomalainen luonto, metsä ja hengitys sekä näiden tieteellisesti todetut hyvinvointivaikutukset. Tavoitteena on ymmärtää hengityksen, fyysisten harjoitteiden ja luonnon merkitystä stressin hallinnassa ja kokea tämä käytännön harjoitteiden kautta. Keho hyötyy liikkeestä ja mieli pysähtymisestä. Liikumme ryhmän tasoon muokatuissa asennoissa ja voimistamme kehoa ja hengitystä. Pökkelöjoogaosuuden lisäksi teemme tietoisen läsnäoloharjoituksen ja loppuun rentoutusharjoituksen. Pökkelöjooga takaa varman rauhoittumisen ja rentoutumisen.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

FATBIKE-RETKI

Luvassa on hauska ja mukaansatempaava retki kaikille sopivilla fatbike-pyörillä. Långvikin lähialueelta löytyy monipuolisia maastoja fatbike-retkeilyyn. Ajettava reitti sekä vauhti määritellään osallistujien toiveiden sekä taito- ja kuntotason mukaan. Ajon lomassa pidämme myös useita taukoja. Aamun tai illan hämärä ja pimeys ei hidasta menoa, sillä meiltä löytyy myös Fatbike-retki pimeällä-paketti!

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

METSÄMIELI – RENTOUDU LUONNON HELMASSA

Koe luonnon palauttava ja rentouttava voima Metsämieli-menetelmän avulla. Metsämieli-menetelmässä otetaan oivaltavasti käyttöön luonnon suomat terveysvaikutukset ja niitä tehostetaan metsäisillä mielentaitoharjoituksilla. Menetelmässä on hyödynnetty myös viimeisimpiä psykologian suuntauksia sekä terapia- ja valmennusmenetelmiä, kuten mindfulnessia ja life coachingia.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

LETTUKESTIT

Lettujen, vadelmahillon ja kermavaahdon maku on kestosuosikki, joka toimii aina! Pääsette nauttimaan ikisuosikit metsän siimeksessä. Voidaan toteuttaa turvallisesti rengaspolttimilla myös metsäpalovaroituksen aikana, ympäri vuoden ja kaikissa olosuhteissa.

Kesto: 1h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

METSÄPAKOPELI AURINKOMYRSKY

Ratkaise vihjeet ja selviydy turvaan. Revontulet loimuavat ympäri maailmaa päivälläkin. Aurinkomyrskyn lähettämä plasmapilvi lähestyy maata. Långvikin metsässä on kuitenkin turvapaikka, joka kätkee salaisuuden magneettista myrskyä vastaan. Löytääkö tiiminne kätketyt koodit ajoissa? Mukananne vain tiiminne selviytymistaidot ja 75 minuuttia aikaa…

Metsäpakopelissä tiiminne seikkailee Långvikin lähimetsissä. Ratkaise arvoitukset, löydä pelastautumiskoodi, ja pelasta tiiminne ajoissa!

Kesto: 75 min
Ryhmän koko: min. 6 henkilöä.

***

Pyydä tarjous