Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

TIIMIN KANSSA METSÄSSÄ

Inspiroidu luonnossa, ja karkoita stressi metsän huumaavassa tuoksussa. Sopisiko tiimillenne parhaiten fatbike -safari, villiyrttiretket, lettukestit luonnossa, pökkelöjooga tai vaikkapa pakopeli metsässä?

Pyydä tarjous

***

PÖKKELÖJOOGA® – SOVELTUU PÖKKELÖILLEKKIN!

Rentoudu ja palaudu liikkeen, pysähtymisen ja puiden avulla. Pökkelöjooga® on ihan kaikille sopiva ohjelma, voit siis olla miten pökkelötahansa!

Ohjelman keskiössä on suomalainenluonto, metsä ja hengitys sekä näidentieteellisesti todetut hyvinvointivaikutukset. Tavoitteena on ymmärtää hengityksen, fyysisten harjoitteiden ja luonnon merkitystä stressin hallinnassa ja kokea tämä käytännön harjoitteiden kautta. Keho hyötyy liikkeestä ja mieli pysähtymisestä. Liikumme ryhmän tasoon muokatuissa asennoissa ja voimistamme kehoa ja hengitystä. Pökkelöjoogaosuuden lisäksi teemme tietoisen läsnäoloharjoituksen ja loppuun rentoutusharjoituksen. Pökkelöjooga takaa varman rauhoittumisen ja rentoutumisen. Palvelun tuottaa FoRestful.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

FATBIKE-RETKI

Luvassa on hauska ja mukaansatempaava retki kaikille sopivilla fatbike-pyörillä. Långvikin lähialueelta löytyy monipuolisia maastoja fatbike-retkeilyyn. Ajettava reitti sekä vauhti määritellään osallistujien toiveiden sekä taito- ja kuntotason mukaan. Ajon lomassa pidämme myös useita taukoja. Aamun tai illan hämärä ja pimeys ei hidasta menoa, sillä meiltä löytyy myös Fatbike-retki pimeällä-paketti! Palvelut tuottaa FoRestful.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

METSÄMIELI

Lähde rauhalliselle patikalle kokemaan luonnon palauttava voima Metsämieli-menetelmän avulla. Tule ja näe Långvikin upeat maisemat, hengitä maailman puhtainta ilmaa, aisti ikivihreän havumetsän tuoksu, rentoudu pysähtymällä ja opi olemaan läsnä hetkessä!

Teemme rauhallisen ja palauttavan patikkaretken, ja tutustumme luonnon hyvinvointivaikutuksiin Metsämieli-menetelmän avulla. Retkellä teemme luonnon hyvinvointivaikutuksia tehostavia mielentaitoharjoituksia, vetreytämme itsemme metsäisellä joogavenyttelyllä ja uppoudumme tietoisesti ympäröivään luontoon. Ohjelman aikana palaudumme, rentoudumme, virkistäydymme ja opimme hyödyntämään luontoa terveyttä edistävällä tavalla. Palvelun tuottaa FoRestful.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

VILLIYRTTIRETKET

Lähde villiyrttiretkelle luonnon aarreaittaan ja nauti villiyrteistä tehdyistä maistiaisista. Teemme retken Långvikin lähiluonnossa samalla tutustuen kymmeneen yleisimpään villivihannekseen ja niiden käyttötarkoitukseen. Opettelemme tunnistamaan ne ja miten hyödyntää kutakin kasvia ruuanlaitossa. Käymme läpi villiyrttien yleisimpiä kuivaus- ja säilöntämenetelmiä. Ohjelman päätteeksi nautimme villiyrttimaistiaiset eli pääset heti maistelemaan luonnon tarjoamaa superfoodia! Palvelun tuottaa FoRestful.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

LETTUKESTIT JA NOKIPANNUKAHVIT

Lettujen, vadelmahillon ja kermavaahdon maku on kestosuosikki, joka toimii aina! Pääsette nauttimaan ikisuosikit metsän siimeksessä. Voidaan toteuttaa turvallisesti rengaspolttimilla myös metsäpalovaroituksen aikana, ympäri vuoden ja kaikissa olosuhteissa. Palvelun tuottaa FoRestful.

Kesto: 1,5h
Ryhmän koko: min. 10 henkilöä.

***

METSÄPAKOPELI AURINKOMYRSKY

Ratkaise vihjeet ja selviydy turvaan. Revontulet loimuavat ympäri maailmaa päivälläkin. Aurinkomyrskyn lähettämä plasmapilvi lähestyy maata. Långvikin metsässä on kuitenkin turvapaikka, joka kätkee salaisuuden magneettista myrskyä vastaan. Löytääkö tiiminne kätketyt koodit ajoissa? Mukananne vain tiiminne selviytymistaidot ja 75 minuuttia aikaa…

Metsäpakopelissä tiiminne seikkailee Långvikin lähimetsissä. Ratkaise arvoitukset, löydä pelastautumiskoodi, ja pelasta tiiminne ajoissa! Palvelun tuottaa Elämystorppa.

Kesto: 75 min
Ryhmän koko: min. 6 henkilöä.

***

Pyydä tarjous