Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AKTIVITEETIT MERELLÄ

Långvik sijaitsee upealla paikalla meren rannassa. Merestä voit nauttia monin eri tavoin; lähde tiimisi kanssa kalareissulle, suppailemaan tai helikopterin tai RIB-veneen vauhdikkaaseen kyytiin.

Pyydä tarjous

***

MAISEMALENNOT HELIKOPTERILLA

Vauhdin hurmaa ja upeita maisemia lintuperspektiivistä! Maisemalennoilla pääsette ihailemaan mm. Espoon saaristoa, Helsingin keskustaa ja Suomenlinnaa. Nouse helikopterin kyytiin ja löydä täysin uusia näkökulmia.

30min. lennolla Långvikista ehdimme lentää Espoon saaristoa pitkin Helsingin keskustan sekä Suomenlinnan ylle, ja palata Tapiolan, Haukilahden, Suomenojan ja Espoonlahden kautta takaisin Långvikiin. 45min. lennolla voimme lisäksi käydä ihailemassa Porkkalanniemen maisemia. Lennot aina valoisaan aikaan ja säävarauksella. Valmiiden lentopakettien lisäksi lennämme myös räätälöityjä tilauslentoja sekä isommille ryhmille ryhmälennätyksiä. Kysy tarjousta!

***

MERIKALASTUSTA SAARISTOSSA

Pääsette nauttimaan Suomenlahden saariston monipuolisen miljöön seuraamisesta kalaretken aikana. Koulutetut ja kokeneet oppaamme vievät vieraat turvallisesti isoilla avoveneillä parhaimmille kala-apajille. Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita. Kalastussesonki on 15.4.-15.12. Hintaan sisältyy varusteet ja kaikki välineet sekä kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Lisäksi laskutetaan lupien hankinta. Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita.

Kesto: 3-6 h

***

SUPPAILU – SEIKKAILULLE SUORAAN RANNASTA

Suppailu vie koko sydämen kertakokeilusta. Stressi jää rannalle, kun tunnet laineet laudan alla ja pääset melomaan Långvikin lahden upeissa maisemissa. Ohjaajamme vie ryhmänne hauskaan ja tasapainoa haastavaan harjoitukseen vesille. Suppailun jälkeen maittaakin rentouttava sauna! Ohjatut suppailut toteutetaan pienryhmissä, lähtöjä voi olla useampi peräkkäin. Suppaillessa ei välttämättä kastu, mutta suosittelemme varustusta, joka kestää mahdollisen kosketuksen veden kanssa. Suppilaudalla ollaan paljain jaloin.

Kesto: 45 min

***

SEIKKAILULLE SAARISTOON RIB-VENEELLÄ

RIB-retkillä ehdit kokea paljon. Veneen kyydissä istut lähellä merenpintaa, ja tunnet olevasi osa saaristoa. Espoon saaristossa on matkailijalle tarjolla useita rakentamattomia virkistyssaaria, joissa on tulentekopaikat sekä käymälät. Pentalan saaristomuseo on ainutlaatuinen kohde – muualta Suomesta ei löydy aidolle kalastajatilalle perustettua museota. Myös saaren luonto on näkemisen arvoinen, puolet saaresta on luonnonsuojelualuetta.

Ryhmän koko: max. 11 osallistujaa / vene.

***

PELASTUSPUKUPULIKOINTI

Ohjelmassa uiskennellaan hyisessä vedessä pelastusalan ammattilaistenkin käyttämissä pelastuspuvuissa, jotka kelluttavat ja pitävät osallistujat lämpiminä. Samalla tutustutaan turvallisesti selviytymiskikkoihin ja pelastautumistapoihin, ja päästään kokeilemaan niitä aidoissa olosuhteissa.

Ryhmän koko: 1-20 hlöä.

***

Pyydä tarjous