Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AKTIVITEETIT MERELLÄ

Långvik sijaitsee upealla paikalla meren rannassa. Merestä voit nauttia monin eri tavoin; lähde tiimisi kanssa kalareissulle, suppailemaan tai RIB-veneen vauhdikkaaseen kyytiin.

Pyydä tarjous

***

MERIKALASTUSTA SAARISTOSSA

Pääsette nauttimaan Suomenlahden saariston monipuolisen miljöön seuraamisesta kalaretken aikana. Fishing Lords vie vieraat turvallisesti isoilla avoveneillä parhaimmille kala-apajille. Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita. Kalastussesonki on 15.4.-15.12. Hintaan sisältyy varusteet ja kaikki välineet sekä kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Lisäksi laskutetaan lupien hankinta. Aikaisempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita. Palvelun tuottaa Fishing Lords.

Kesto: 3-6 h

***

JOOGAA SUPPAILLEN

Joogaopettajamme vie ryhmänne hauskaan ja tasapainoa haastavaan joogaharjoitukseen vesille. Suppijooga toteutetaan kuuden hengen pienryhmissä, lähtöjä voi olla useampi peräkkäin. Suppaillessa ei välttämättä kastu, mutta suosittelemme varustusta joka kestää mahdollisen kosketuksen veden kanssa. Suppilaudalla ollaan paljon jaloin.

Kesto: 45 min

***

SEIKKAILULLE SAARISTOON RIB-VENEELLÄ

RIB-retkillä ehdit kokea paljon. Veneen kyydissä istut lähellä merenpintaa, ja tunnet olevasi osa saaristoa. Espoon saaristossa on matkailijalle tarjolla useita rakentamattomia virkistyssaaria, joissa on tulentekopaikat sekä käymälät. Pentalan saaristomuseo on ainutlaatuinen kohde – muualta Suomesta ei löydy aidolle kalastajatilalle perustettua museota. Myös saaren luonto on näkemisen arvoinen, puolet saaresta on luonnonsuojelualuetta. Palvelun toteuttaa Sea Adventures.

Ryhmän koko: max. 11 osallistujaa / vene.

***

PELASTUSPUKUPULIKOINTI

Ohjelmassa uiskennellaan hyisessä vedessä pelastusalan ammattilaistenkin käyttämissä pelastuspuvuissa, jotka kelluttavat ja pitävät osallistujat lämpiminä. Samalla tutustutaan turvallisesti selviytymiskikkoihin ja pelastautumistapoihin, ja päästään kokeilemaan niitä aidoissa olosuhteissa. Palvelun tuottaa Eventure.

Ryhmän koko: 1-20 hlöä.

***

Pyydä tarjous