Uudistamme huoneita, ja olemme väliaikaisesti suljettu. Avaamme entistä ehompana 20.2.2021 klo 15.00. Tarkista ajankohtaiset aukioloaikamme ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

KOKOUS ON AINA TILAISUUS.

Meissä kaikissa on suunnaton määrä energiaa, ideoita ja innostusta. Ne tulevat parhaiten esiin silloin, kun voimme hyvin. Hyvinvoinnista huolehtiminen on sijoitus tulevaisuuteen – niin yksilölle kuin yrityksellekin.

PYYDÄ TARJOUS

Uskomme, että paras tulos syntyy kokemuksen kautta. Meiltä löydät upeiden tilojen lisäksi tyylikkäät hotellihuoneet, fine dining & viinielämykset sekä wellness & ohjelmapalvelut. Unohtamatta tietenkään ammattitaitoitoista ja sydämellistä palvelua. Långvikin henkilökunta palvelee suurella ammattiylpeydellä myös sinun tilaisuudessasi.

Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa ajatus inspiroituu tyylikkäästi sisustetuissa ja avarissa tiloissa. Valitse sopivat tilat – käytössäsi on jopa 3000 neliötä ja 27 vaihtoehtoista kokoustilaa.

Illallinen kruunaa päivän herkullisten kokoustarjoilujen jälkeen. Ruokafilosofiamme perustuu luonnolliselle ja lähellä tuotetulle ruoalle. Suunnittelemme menut ruokavuoden mukaan ja otamme aina parhaat maut irti kunkin vuodenajan tarjoamista aineksista. Långvikissa on helppo yhdistää hyvä ja puhdas ruoka niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin.

Tarjoamme oheisohjelmaa taitavien yhteistyökumppaniemme kanssa. Tarjolla on erilaisia tiimipelejä – liikunnallisista ja haastavista pakopeleistä aina luonnosta nauttimiseen esim. SUP-lautailun merkeissä. Tsekkaa myös spa-hoidot. Pienikin hengähdystauko kokouspäivän aikana tekee ihmeitä.

 

Ikimuistoiset häät Långvikissa. Hyödynnä lisäetu!

Hääjuhlan 8.1.-28.2.2021 varanneet parit saavat lisäetuna veloituksetta romanttisen hääyöpaketin hääjuhlansa yhteydessä (norm. 299€). Paketti sisältää hääyön sviitissä, aamiaisen sekä onnittelutervehdyksen herkkuineen.

Tutustu kampanjaan!