Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Uskomme, että paras tulos syntyy kokemuksen kautta. Meiltä löydät upeiden tilojen lisäksi tyylikkäät hotellihuoneet, fine dining & viinielämykset sekä wellness & ohjelmapalvelut. Unohtamatta tietenkään ammattitaitoitoista ja sydämellistä palvelua. Långvikin henkilökunta palvelee suurella ammattiylpeydellä myös sinun tilaisuudessasi.

Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa ajatus inspiroituu tyylikkäästi sisustetuissa ja avarissa tiloissa. Valitse sopivat tilat – käytössäsi on jopa 3000 neliötä ja 27 vaihtoehtoista kokoustilaa.

Illallinen kruunaa päivän herkullisten kokoustarjoilujen jälkeen. Ruokafilosofiamme perustuu luonnolliselle ja lähellä tuotetulle ruoalle. Suunnittelemme menut ruokavuoden mukaan ja otamme aina parhaat maut irti kunkin vuodenajan tarjoamista aineksista. Långvikissa on helppo yhdistää hyvä ja puhdas ruoka niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin.

Tarjoamme oheisohjelmaa taitavien yhteistyökumppaniemme kanssa. Tarjolla on erilaisia tiimipelejä – liikunnallisista ja haastavista pakopeleistä aina luonnosta nauttimiseen esim. SUP-lautailun merkeissä. Tsekkaa myös spa-hoidot. Pienikin hengähdystauko kokouspäivän aikana tekee ihmeitä.

 

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun