Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Osallistu ja voita!

Ota kesän ihanin kuva ja jaa kuva hästägillä #langvikhotel ja voit voittaa sviittimajoituslahjakortin Långvikin kylpylähotelliin!

Kirkkonummen Tanskarlaan vuonna 1976 valmistunut rakennuskokonaisuus tunnettiin Kansallis-Osake-Pankin koulutuskeskuksena viime vuosituhannen loppuun saakka. Noista ajoista muistuttavat KOP:n veikeät oravat ovenkahvoissamme. KOP:n entisen pääjohtajan Jaakko Lassilan vieraanvaraisuudesta nautti näissä samoissa tiloissa presidentti Urho Kaleva Kekkonen. Nykyisin Långvikin kylpylähotelli tarjoaa yrityksille upean tapahtumapaikan sekä kaikille ainutlaatuisia hengähdyshetkiä arkeen. Lämpimästi tervetuloa. Nauti vieraanvaraisuudestamme kuten Kekkonen aikoinaan!

KILPAILUN KUVAUS JA SÄÄNNÖT

1. Kilpailun nimi
Kuvakilpailu #langvikhotel

2. Järjestäjä
Ryokan Oy, Tanskarlantie 9, 02420 KIRKKONUMMI (jäljempänä Järjestäjä)

3. Osallistuminen
Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt. Ryokan Oy:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun on mahdollista osallistua ainoastaan tässä ilmoitetuilla ehdoilla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailua koskevat säännöt ja ehdot.

Kilpailuun voi osallistua itse ottamalla kuvalla, johon kuvaajalla on täydet oikeudet ja kuvaajan vastuu. Kuvaaja vastaa siitä, että hänellä on oikeus julkaista teos ja että teos ei loukkaa Suomen lakeja ja muiden oikeuksia. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Instagram-palvelun, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Osallistumalla vapautat Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kampanja mitenkään liity Facebookiin.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

4. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 1.6.-31.8.2019. Kuva tulee lisätä kilpailuajan puitteissa. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia tai ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

5. Kilpailuun osallistuminen

a.) Kuvaa oma Långvikiin sijoittuva kesäkuvasi.
b.) Jaa kuva Instagramissa ja/tai Twitterissä ja/tai Facebookissa hashtagillä #langvikhotel. Huomioithan, että asetukset sallivat kuvan näkymisen julkisesti.
c.) Kilpailukuvista on löydyttävä #langvikhotel -hashtag (pienillä ja isoilla kirjaimilla ei ole väliä).

Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana kilpailuehtojen mukaisesti osallistuneet henkilöt. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

6. Palkinto ja voittajan valinta
Voittaja valitaan Järjestäjän markkinointitiimin toimesta 11.9.2019. Voittajakuva Instagram,Twitter tai Facebook -sarjassa saa Långvik Congress Wellness Hotellin sviittimajoituslahjakortin kahdelle hengelle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tuotteeseen.

Voittaja julkistetaan niissä sosiaalisissa medioissa, joissa kilpailu käydään viimeistään 12.9.2019. Voittajan tulee ilmoittautua 19.9.2019 mennessä lähettämällä yhteystiedot palkinnon lunastusta varten. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajatiedot myös muissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Mikäli palkintoa ei voida toimittaa voittajalle puuttuvien tietojen vuoksi, osallistujan oikeus palkintoon raukeaa.

7. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivuilla.