Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Jooga-tapahtumat

Tervetuloa rentoutumaan joogan parissa Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin! Ota hengähdys arjesta ja aikaa itsellesi. Tarjoamme seesteiset puitteet hemmotteluun ja hyvinvointiin. Tarkempi kuvaus kustakin tapahtumasta ja kurssista löytyy alempaa.

Lisäksi voimme järjestää joogatunteja myös ryhmille – miltä kuulostaisi vaikkapa rento skumppajooga työporukan virkistyspäivän päätteeksi? Tutustu ryhmäaktiviteetteihin ja ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Tulevat tapahtumat:

SEURAAVAT PÄIVÄRETRIITIT

  • 21.5.2022 klo 10-14.30

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

~~~

PÄIVÄRETRIITIT

Päiväretriitin hinta 59€ sisältää molemmat harjoitukset, pääsyn wellness-kylpylän altaisiin ja saunoihin sekä virkistävän smoothien aamuharjoituksen jälkeen. Hotellimajoituksen yhteydessä päiväretriitin hinta on 49€. Retriitit ohjaa hurmaava Mallu Laine. Tervetuloa vetreyttämään mieltä ja kehoa!

OHJELMA

10.00 Virkistävä ja tasapainottava aamuharjoitus 90 min
11.30-13.15 Vapaa sisäänpääsy allasalueelle ja saunoihin
13.30 – 14.30 Syvärentouttava harjoitus 60 min

Aamupäivän aloittaa virkistävä joogaharjoitus. Sallivassa ilmapiirissä olet tervetullut kohtaamaan itsesi läsnäollen. Harjoituksessa saat jättää taaksesi kuluneen viikon ja ottaa vastaan uutta energiaa.

Iltapäivän harjoituksessa teemana on täydellinen rentous ja irtipäästäminen jännitteistä. Lopuksi ihana, täysi pysähtyminen ohjattuun rentoutumiseen.

Käytössäsi on Gurus-merkin ylelliset korkkimatot sekä Sarwa Yogan bolsterit, blokit ja vyöt. Ota halutessasi mukaan villasukat rentoutukseen ja vesipullo. Lämpimästi tervetuloa!

~~~