Långvik Congress Wellness Hotel on suljettu väliaikaisesti COVID-19 koronaviruksen etenemisen hidastamiseksi. Tällä hetkellä otamme vastaan varauksia 1. toukokuuta 2020 alkaen. Ota askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa tai yrityksenne tiimipäivää jo ennakkoon. Tilanteen edistymistä voi seurata kotisivuillamme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

VIERASVENELAITURI

HYVÄN OLON KOORDINAATIT 60°06,5’ 24°40,1 – Långvikin kokous- ja kylpylähotellilta löytyy 24-paikkainen vieraslaituri vesiteitse saapuvia vieraita varten. Ravintolan, hoitolan ja kylpylän asiakkaille tarjoamme laiturin päiväpaikan veloituksetta. Tule nauttimaan merellisistä maisemista ja ravintolan herkuista, ja rentoutumaan kylpylän altaissa sekä SPA-hoidoissa. Tai viivy pidempään ja ehdit nauttimaan kaikista Långvikin kesäaktiviteeteista! Päivä kylpylässämme 25€ / hlö. Lapset alle 12v puoleen hintaan ja alle 4v ilmaiseksi. Terassi auki kesäkaudella säiden mukaan.

VIERASLAITURI INFO

  • Avoinna 1.5.-31.10.
  • Syväys: 1,5 m
  • Paikkaluku: 24
  • Kiinnitys: Aisakiinnitys 22 paikkaa. Isommille veneille 2 kylkipaikkaa.
  • Laiturimaksu: 5-20€ / päivä, 15-70€ / vrk. Långvikin asiakkaille päiväpaikka on maksuton! Tarkempi hinnasto alla.
  • Palvelut: ravintola, kahvila, juomavesi, sähkö, leikkipaikka, luontopolku, polkupyöriä, tennis, beach volley, kuntosali, uima-allas, hotellimajoitus, kylpylä, spa-hoidot, SUP-laudat

Allaolevasta taulukosta näet laituria koskevat tiedot ja hinnat. Vieraslaiturissamme on tarjolla myös muutamia kausivuokrapaikkoja.

Tutustuthan tarkempiin tietoihin laiturista.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä