Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

VIERASVENELAITURI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellilta löytyy 24-paikkainen vieraslaituri vesiteitse saapuvia vieraita varten. Ravintolan, spa-hoitolan ja kylpylän asiakkaille tarjoamme laiturin päiväpaikan veloituksetta! Paikkavaraus laituriin tulee tehdä aina etukäteen. Varauksen tehtyäsi voit ajaa vapaalle veneen koon mukaiselle paikalle. Varaa venepaikka täältä!

HYVÄN OLON KOORDINAATIT 60°06,5’ 24°40,1

Tule nauttimaan merellisistä maisemista ja ravintolan herkuista, ja rentoutumaan kylpylän altaissa sekä SPA-hoidoissa. Tai viivy pidempään ja ehdit nauttimaan kaikista Långvikin aktiviteeteista! Tutustu aukioloaikoihin, sekä tee ennakkoon wellness- ja ravintolavarauksesi kotisivuillamme varmistaaksesi paikkasi. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

VIERASLAITURI INFO

  • Avoinna 1.5.-31.10.
  • Syväys: 1,5 m
  • Paikkaluku: 24
  • Kiinnitys: Aisakiinnitys 22 paikkaa max 12,5 x 4,0m veneille. Isommille veneille 2 kylkipaikkaa.
  • Laiturimaksu: 5-20€ / päivä, 15-70€ / vrk. Långvikin asiakkaille päiväpaikka on maksuton! Tarkempi hinnasto alla.
  • Paikkavaraus tulee tehdä aina etukäteen. Yöpyville paikka on käytössä tulopäivänä klo 12 alkaen seuraavaan päivään klo 12 asti. Isompien veneiden kylkipaikat varataan sähköpostitse vastaanotto@langvik.fi
  • Palvelut: ravintola, kahvila, juomavesi, sähkö, leikkipaikka, luontopolku, polkupyöriä, tennis, beach volley, kuntosali, uima-allas, hotellimajoitus, kylpylä, spa-hoidot, SUP-laudat

Allaolevasta taulukosta näet laituria koskevat tiedot ja hinnat. Vieraslaiturissamme on tarjolla myös muutamia kausivuokrapaikkoja.

Tutustuthan tarkempiin tietoihin laiturista.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä