Kesä on saapunut ja sen myötä puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, joten pyytäisimme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä: vastaanotto@langvik.fi | 050 315 3099. Tutustu myös Usein kysyttyä – sivun kysymyksiin ja vastauksiin.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

SAAPUMINEN LÅNGVIKIIN

OSOITE: Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi
REITTIOHJEET: Google Maps

AUTO
Suosittelemme saapumista Långvikiin omalla autolla tai tilaamalla kyydin kuljetusalan yhteistyökumppaneiltamme. Tarjontaa riittää aina edustuskuljetuksista pienten ja suurten ryhmien kuljetustarpeisiin.

Helsinki Limo – Tilaa kuljetuksesi etukäteen Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin ja nauti matkastasi tyylikkäästi. Tarjontaan kuuluu mm. premium-edustusautot, luxury-limot, Vip-pikkubussit, sekä isot linja-autot. Tilaukset: puh. 0207 – 870 360, info@helsinkilimo.com

Åbergin linja on Hanselin puitesopimustoimittaja ja kuljettaa vaikka useamman sadan henkilön ryhmän. Tilaukset ja tarjouspyynnöt: puh. (09) 884 2589, info@aberginlinja.fi

SÄHKÖAUTOT
Nyt voit ladata sähköautosi Långvikin kokous- ja kylpylähotellilla Teslan Destination Charger (1kpl) ja maksullisilla Virran type2-latureilla (6kpl 22kW). Piipahda latauksen aikana Långvikin ravintolassa, kylpylässä tai vaikkapa spa-hoidossa.

VENE
Långvikin kokous- ja kylpylähotellilta löytyy 24-paikkainen vieraslaituri vesiteitse saapuvia vieraita varten. Ajo-ohjeet: Aja keskellä väylää ja kun näet Långvikin vierasvenelaiturin oikealla puolella, känny 90 astetta laituria kohti.

JUNA/BUSSI + TAKSI
Långvikiin ei ole suoria julkisia liikenneyhteyksiä. Junalla saavuttaessa lähimmät asemat ovat Kirkkonummen ja Jorvaksen asemat. Harvojen bussiyhteyksien vuoksi suosittelemme saapumista juna-asemalta taksilla. Lähitaksi puh. 0100 7300.

JUNA+PYÖRÄ
Jorvaksen asemalta on matkaa 5,7km, pyörällä matka taittuu noin 23 minuutissa.

Linkki HSL:n sivuille, jos päätätte saapua bussilla tai junalla päätien ristykseen, mistä matkaa Långvikiin on 4km. Jos saavutte junalla, on kohde Jorvaksen asema ja jos bussilla, niin Jorvaksen portti.

Vietä ikimuistoinen juhannus Långvikissa!

Tutustu ja varaa nyt