Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

SAAPUMINEN LÅNGVIKIIN

OSOITE: Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi
REITTIOHJEET: Google Maps

AUTO
Suosittelemme saapumista Långvikiin omalla autolla tai tilaamalla kyydin kuljetusalan yhteistyökumppaneiltamme. Tarjontaa riittää aina edustuskuljetuksista pienten ja suurten ryhmien kuljetustarpeisiin.

Helsinki Limo – Tilaa kuljetuksesi etukäteen Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin ja nauti matkastasi tyylikkäästi. Tarjontaan kuuluu mm. premium-edustusautot, luxury-limot, Vip-pikkubussit, sekä isot linja-autot. Tilaukset: puh. 0207 – 870 360, info@helsinkilimo.com

Åbergin linja on Hanselin puitesopimustoimittaja ja kuljettaa vaikka useamman sadan henkilön ryhmän. Tilaukset ja tarjouspyynnöt: puh. (09) 884 2589, info@aberginlinja.fi

SÄHKÖAUTOT
Nyt voit ladata sähköautosi Långvikin kokous- ja kylpylähotellilla Virran type2-latureilla (6kpl 22kW). Piipahda latauksen aikana Långvikin ravintolassa, kylpylässä tai vaikkapa spa-hoidossa. Lataus on maksullinen.

VENE
Långvikin kokous- ja kylpylähotellilta löytyy 24-paikkainen vieraslaituri vesiteitse saapuvia vieraita varten. Ajo-ohjeet: Aja keskellä väylää ja kun näet Långvikin vierasvenelaiturin oikealla puolella, känny 90 astetta laituria kohti.

JUNA/BUSSI + TAKSI
Långvikiin ei ole suoria julkisia liikenneyhteyksiä. Junalla saavuttaessa lähimmät asemat ovat Kirkkonummen ja Jorvaksen asemat. Harvojen bussiyhteyksien vuoksi suosittelemme saapumista juna-asemalta taksilla. Lähitaksi puh. 0100 7300.

JUNA+PYÖRÄ
Jorvaksen asemalta on matkaa 5,7km, pyörällä matka taittuu noin 23 minuutissa.

Linkki HSL:n sivuille, jos päätätte saapua bussilla tai junalla päätien ristykseen, mistä matkaa Långvikiin on 4km. Jos saavutte junalla, on kohde Jorvaksen asema ja jos bussilla, niin Jorvaksen portti.