Uudistamme huoneita, ja olemme väliaikaisesti suljettu. Avaamme entistä ehompana 20.2.2021 klo 15.00. Tarkista ajankohtaiset aukioloaikamme ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

SAAPUMINEN LÅNGVIKIIN

OSOITE: Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi
REITTIOHJEET: Google Maps

AUTO
Suosittelemme saapumista Långvikiin omalla autolla tai tilaamalla kyydin kuljetusalan yhteistyökumppaneiltamme. Tarjontaa riittää aina edustuskuljetuksista pienten ja suurten ryhmien kuljetustarpeisiin.

Helsinki Limo – Tilaa kuljetuksesi etukäteen Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin ja nauti matkastasi tyylikkäästi. Tarjontaan kuuluu mm. premium-edustusautot, luxury-limot, Vip-pikkubussit, sekä isot linja-autot. Tilaukset: puh. 0207 – 870 360, info@helsinkilimo.com

Åbergin linja on Hanselin puitesopimustoimittaja ja kuljettaa vaikka useamman sadan henkilön ryhmän. Tilaukset ja tarjouspyynnöt: puh. (09) 884 2589, info@aberginlinja.fi

SÄHKÖAUTOT
Nyt voit ladata sähköautosi Långvikin kokous- ja kylpylähotellilla Teslan Destination Charger (1kpl) ja maksullisilla Virran type2-latureilla (6kpl 22kW). Piipahda latauksen aikana Långvikin ravintolassa, kylpylässä tai vaikkapa spa-hoidossa.

VENE
Långvikin kokous- ja kylpylähotellilta löytyy 24-paikkainen vieraslaituri vesiteitse saapuvia vieraita varten. Ajo-ohjeet: Aja keskellä väylää ja kun näet Långvikin vierasvenelaiturin oikealla puolella, känny 90 astetta laituria kohti.

JUNA/BUSSI + TAKSI
Långvikiin ei ole suoria julkisia liikenneyhteyksiä. Junalla saavuttaessa lähimmät asemat ovat Kirkkonummen ja Jorvaksen asemat. Harvojen bussiyhteyksien vuoksi suosittelemme saapumista juna-asemalta taksilla. Lähitaksi puh. 0100 7300.

Linkki HSL:n sivuille, jos päätätte saapua bussilla tai junalla päätien ristykseen, mistä matkaa Långvikiin on 4km. Jos saavutte junalla, on kohde Jorvaksen asema jos bussilla niin Jorvaksen portti.

Ikimuistoiset häät Långvikissa. Hyödynnä lisäetu!

Hääjuhlan 8.1.-28.2.2021 varanneet parit saavat lisäetuna veloituksetta romanttisen hääyöpaketin hääjuhlansa yhteydessä (norm. 299€). Paketti sisältää hääyön sviitissä, aamiaisen sekä onnittelutervehdyksen herkkuineen.

Tutustu kampanjaan!