Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

MEDIA & KUVAT

Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Tyylikkäät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat muuttuvat moneksi ja mahdollistavat niin pienten kuin suurtenkin tilaisuuksien järjestämisen. Långvikissa on 27 kokoustilaa, ravintola, kylpylä, spa-hoitola, liikuntakeskus ja vierasvenesatama. Långvikissa järjestetään vuosittain yli 1000 tapahtumaa ja hotellissa majoittuu noin 20 000 asiakasta.

Långvikin kiinteistö on entinen KOPin koulutuskeskus vuodelta 1976, joka avautui remontoituna hotellikäyttöön 01/2010.

Liiketoiminnasta vastaa suomalaisomisteinen operaattori Ryokan Oy*. Voit lukea Långvikin omistajuuden vaiheista sekä kiinteistön omistajuudesta täältä.

*Y-tunnus: 2705969-4. Ryokan Oy:n omistavat: Ryokan Oy 45%, MJJA Capital 27%, UBO Martti Ahto, Uranum Oy 10%, UBO Maiju Tirri, Joy Group 10%, UBO Jussi Salonoja, Inka Uusitalo-Raoult 8%.

Tavoitat henkilökuntamme osoitteella etunimi.sukunimi@langvik.fi

MEDIA & VIESTINTÄ
Antti Lepäntalo

MARKKINOINTI
Laura Kesti

VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ
Laura Kesonen

YRITYKSEN NIMEN KÄYTTÖ
Mainitsettehan Långvikin jossakin seuraavassa muodossa kun mainitsette Långvikin tekstissä ensimmäisen kerran: Långvik Congress Wellness Hotel (virallinen) TAI Långvikin kokous- ja kylpylähotelli. Myöhemmin tekstissä voi käyttää paikasta nimeä Långvik.

SOSIAALINEN MEDIA

Tägää:
Facebook / LinkedIn: @Långvik Congress Wellness Hotel
Instagram/ Pinterest: @langvikhotel

Paikkatägi:
Långvik Congress Wellness Hotel

Virallinen häshtägi:
#langvikhotel

KUVAUSLUVAT & KUVAPANKKI
Pyydäthän kuvausluvan ja Långvikin kuvapankin tiedot sähköpostilla markkinointi(a)langvik.fi.

Långvikiin pääsee kätevästi tutustumaan etukäteen lukemalla yleisesitteemme tai virtuaalikierroksella – sosiaalista mediaa unohtamatta.