Långvik on avoinna ilman aukiolorajoituksia. Tutustu aukioloaikoihin ja turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

MEDIA & KUVAT

Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Tyylikkäät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat muuttuvat moneksi ja mahdollistavat niin pienten kuin suurtenkin tilaisuuksien järjestämisen.

Ryokan Oy vastaa Långvik Congress Wellness Hotellin liiketoiminnasta. Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on 96 huonetta, 27 kokoustilaa, ravintola, kylpylä, spa-hoitola ja vierasvenesatama. Långvikissa järjestetään vuosittain noin 1000 tapahtumaa ja hotelli tarjoaa majoituksen noin 20 000 asiakkaalle. Henkilökuntaa Långvikissa on yli 50, lisäksi alihankintana ostetut palvelut työllistävät yli 20 henkilöä.

MEDIA & VIESTINTÄ
Laura Kesti
laura.kesti@langvik.fi

VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ
Nina Lindeman
nina.lindeman@langvik.fi

YRITYKSEN NIMEN KÄYTTÖ
Mainitsettehan Långvikin jossakin seuraavassa muodossa kun mainitsette Långvikin tekstissä ensimmäisen kerran: Långvik Congress Wellness Hotel (virallinen) TAI Långvikin kokous- ja kylpylähotelli. Myöhemmin tekstissä voi käyttää paikasta nimeä Långvik.

SOSIAALINEN MEDIA

Tägää:
Facebook / LinkedIn: @Långvik Congress Wellness Hotel
Instagram/ Twitter / Pinterest: @langvikhotel

Paikkatägi:
Långvik Congress Wellness Hotel

Virallinen hästägi:
#langvikhotel

KUVAUSLUVAT & KUVAPANKKI
Pyydäthän kuvausluvan ja Långvikin kuvapankin tiedot sähköpostilla markkinointi@langvik.fi.

Långvikiin pääsee kätevästi tutustumaan etukäteen lukemalla yleisesitteemme tai virtuaalikierroksella – sosiaalista mediaa unohtamatta.

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun