Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

MEDIA & KUVAT

Långvikin kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee Kirkkonummen rauhallisessa merenrantamiljöössä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Kansainväliset mitat täyttävä hotelli tarjoaa asiakkailleen ylellisistä wellness-palveluista ja kulinaarisista hemmotteluhetkistä koostuvaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Tyylikkäät ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat muuttuvat moneksi ja mahdollistavat niin pienten kuin suurtenkin tilaisuuksien järjestämisen. Långvikissa on 27 kokoustilaa, ravintola, kylpylä, spa-hoitola, liikuntakeskus ja vierasvenesatama. Långvikissa järjestetään vuosittain yli 1000 tapahtumaa ja hotellissa majoittuu noin 20 000 asiakasta.

Långvikin kiinteistö on entinen KOPin koulutuskeskus vuodelta 1976, joka avautui remontoituna hotellikäyttöön 01/2010.

Liiketoiminnasta on vastannut 09/2015 lähtien suomalaisomisteinen operaattori Ryokan Oy*. Liiketoimintakauppa toteutettiin tilanteessa, jossa USA oli asettanut pakotelistoilleen kiinteistön silloisen operaattorin ja kiinteistönomistajan. Ryokan Oy:n liiketoimintakauppa laadittiin läpinäkyvästi yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tarkoituksena oli turvata toiminnan jatkuvuus ja pelastaa alueen työpaikat. Tehtyjen sopimusten myötä kiinteistön omistaja, venäläistaustainen Tanskarlan Centrum Oy, ei hyödy taloudellisesti operaattorin, eli Ryokan Oy:n toiminnasta, eikä osallistu millään tavoin sen toimintaan.

Ryokaniin, sen omistajiin tai sen työntekijöihin ei ole kohdistettu pakotteita. Yrityksellä ei ole toimintaa Venäjällä ja se toimii täysin itsenäisesti ja tulorahoitteisesti. Ryokan Oy työllistää yli 50 ihmistä Uudellamaalla, ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa. Ryokan Oy tuomitsee hyökkäyksen Ukrainaan ja toivoo pikaista diplomaattista ratkaisua jännitteiden lieventämiseksi.

Ryokan Oy on nyt, yhdessä Suomen viranomaisten kanssa, ryhtynyt aktiivisesti toimimaan edistääkseen kiinteistön omistajuuden muutosta. Samassa yhteydessä Ryokan Oy on 18.3.2022 päätöksellä lunastanut Auvo Niinikedon aiemmin omistamat osakkeet (45%). Lue lisää tästä.

Ryokanin johto on maanantaina 4.4.2022 tehnyt kansalaisaloitteen edistääkseen kiinteistön omistajuuden muutosta:
Suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan, työpaikkojen ja omaisuuden jatkuvuus turvattava: pakotelistattujen henkilöiden kiinteää omaisuutta on voitava pakkolunastaa yleisen edun nimissä. Lue lisää ja allekirjoita aloite.

Sitoutunut henkilökuntamme toivoo voivansa jatkaa korkealaatuisen palvelun tuottamista Långvikissa myös tulevaisuudessa.

*Y-tunnus: 2705969-4. Ryokan Oy:n omistavat: Ryokan Oy 45%, MJJA Capital 27%, UBO Martti Ahto, Uranum Oy 10%, UBO Maiju Tirri, Joy Group 10%, UBO Jussi Salonoja, Inka Uusitalo-Raoult 8%.

MEDIA & VIESTINTÄ
Inka Uusitalo-Raoult
inka.uusitalo@langvik.fi

MARKKINOINTI
Laura Kesti
laura.kesti@langvik.fi

VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ
Laura Kesonen
laura.kesonen@langvik.fi

YRITYKSEN NIMEN KÄYTTÖ
Mainitsettehan Långvikin jossakin seuraavassa muodossa kun mainitsette Långvikin tekstissä ensimmäisen kerran: Långvik Congress Wellness Hotel (virallinen) TAI Långvikin kokous- ja kylpylähotelli. Myöhemmin tekstissä voi käyttää paikasta nimeä Långvik.

SOSIAALINEN MEDIA

Tägää:
Facebook / LinkedIn: @Långvik Congress Wellness Hotel
Instagram/ Pinterest: @langvikhotel

Paikkatägi:
Långvik Congress Wellness Hotel

Virallinen häshtägi:
#langvikhotel

KUVAUSLUVAT & KUVAPANKKI
Pyydäthän kuvausluvan ja Långvikin kuvapankin tiedot sähköpostilla markkinointi@langvik.fi.

Långvikiin pääsee kätevästi tutustumaan etukäteen lukemalla yleisesitteemme tai virtuaalikierroksella – sosiaalista mediaa unohtamatta.