Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AVOIMET TYÖPAIKAT

HAUSSA JUURI NYT (LUE LISÄTIEDOT ALEMPAA):

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

*****

Sinustako Å-tiimiläinen? Meillä Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on ainutlaatuiset puitteet, työkulttuuri sekä hauskat kollegat, ja näiden ansiosta meillä viihdytään! Palkkaamme fiksuja ja iloisia ihmisiä, jotka haluavat kehittyä yksilöinä ja yhdessä. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Olemme myös osa We Speak Gay-yhteisöä. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Långvikin konseptin keskiössä on tuottaa asiakkaalle Å-elämyksiä, joissa asiakas kokee olevansa tärkeä, hemmoteltu ja arvokas. Voit olla analyyttinen pohdiskelija tai nopea tehopakkaus – tärkeintä on, että olet avoin, luotettava ja palvelualtis tiimipeluri, jolla on hymy herkässä. Työmatka taittuu ruuhkattomasti omalla autolla tai mopolla, ilmaista parkkitilaa on runsaasti ja sähköauton latausmahdollisuuskin löytyy.

Långvik tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden henkilökuntaruokailuun sekä työterveyspalvelut yksityisellä lääkäriasemalla. Långvikin työntekijänä sinulla on käytettävissäsi erittäin monipuoliset ja kilpailukykyiset työsuhde-edut kaikilla hotellin osastoilla; ravintolassa, spa-hoitolassa, allasosastolla ja liikuntapalveluiden parissa sekä majoituspalveluissa. Etuja saat myös Tahkon asiakkaana.

*****

AVOIMET HAKEMUKSET

Jos juuri nyt ei ole haku käynnissä tai avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen antti.lepantalo(a)langvik.fi.