Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AVOIMET TYÖPAIKAT

HAUSSA JUURI NYT (LUE LISÄTIEDOT ALEMPAA):

KOKKEJA
TARJOILIJOITA
BAARITYÖNTEKIJÖITÄ

*****

Sinustako Å-tiimiläinen? Meillä Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on ainutlaatuiset puitteet ja työkulttuuri sekä hauskat kollegat, ja näiden ansiosta meillä viihdytään! Palkkaamme fiksuja ja iloisia ihmisiä, jotka haluavat kehittyä yksilöinä ja yhdessä. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Olemme myös osa We Speak Gay-yhteisöä. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Långvikin konseptin keskiössä on tuottaa asiakkaalle Å-elämyksiä, joissa asiakas kokee olevansa tärkeä, hemmoteltu ja arvokas. Voit olla analyyttinen pohdiskelija tai nopea tehopakkaus – tärkeintä on, että olet avoin, luotettava ja palvelualtis tiimipeluri, jolla on hymy herkässä. Työmatka taittuu ruuhkattomasti omalla autolla tai mopolla, ilmaista parkkitilaa on runsaasti ja sähköauton latausmahdollisuuskin löytyy.

Långvik tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden henkilökuntaruokailuun sekä työterveyspalvelut yksityisellä lääkäriasemalla. Långvikin työntekijänä sinulla on käytettävissäsi erittäin monipuoliset ja kilpailukykyiset työsuhde-edut kaikilla hotellin osastoilla; ravintolassa, spa-hoitolassa, allasosastolla ja liikuntapalveluiden parissa sekä majoituspalveluissa. Etuja saat myös Tahkon asiakkaana.

*****

Haemme joukkoomme reippaita kokkeja ja kokinalkuja!

Jos työ huipputiimissä laadukkaan ruoan parissa kiinnostaa, niin rohkeasti yhteydenottoa tännepäin. Kokemusta ei tarvitse olla vuosikymmeniä takana, mutta alan koulutus on pakollinen. Osana keittiötiimiä opit korkeatasoisesta ruoanlaitosta, pääset työskentelemään mielenkiintoisten raaka-aineiden kanssa ja saat kilpailukykyisen palkan kokemukseesi perustuen.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa, luonnonkauniissa ympäristössä.

Långvikin ravintolan ideologia nojaa laadukkaasti valmistettuun ruokaan, kotimaisuuteen, vastuullisiin raaka-aineisiin sekä itse tekemisen iloon – unohtamatta hyviä viinejä ja herkullisia Negroneja. …Näistä emme tingi!

Paikkoja on tarjolla heti ja kesäkuussa lisää. Yhteydenotot ja lisätiedot:
Petteri Linna 050 366 1921
petteri.linna(a)langvik.fi

*****

Haemme joukkoomme reippaita tarjoilijoita ja baarityöntekijöitä!

Jos työ huipputiimissä laadukkaan palvelutuotteen ja hyvien viinien parissa kiinnostaa, niin rohkeasti yhteydenottoa tännepäin. Kokemusta ei tarvitse olla vuosikymmeniä takana, mutta alan koulutus on pakollinen. Työtehtäviä on tarjolla koko- ja osa-aikaisena aina a la cartesta yökerhoon. Toivomme sinulta avointa mieltä ja kykyä heittäytyä ravintolamme monipuolisiin työtehtäviin, sekä valloittavaa hymyä.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa, luonnonkauniissa ympäristössä. Palkkaus kokemukseen perustuen.

Långvikin ravintolan ideologia nojaa laadukkaasti valmistettuun ruokaan, kotimaisuuteen, vastuullisiin raaka-aineisiin sekä itse tekemisen iloon – unohtamatta hyviä viinejä ja herkullisia Negroneja. …Näistä emme tingi!

Työtehtäviä on tarjolla heti ja kesäkuussa lisää. Yhteydenotot ja lisätiedot:
Petteri Linna 050 366 1921
petteri.linna(a)langvik.fi

*****

AVOIMET HAKEMUKSET

Jos juuri nyt ei ole haku käynnissä tai avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen antti.lepantalo(a)langvik.fi.