Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AVOIMET TYÖPAIKAT

HAUSSA JUURI NYT (LUE LISÄTIEDOT ALEMPAA):

kokki ja/tai vuoromestari / vakituinen tai kesätyö
tarjoilija tai food runner / keikka- ja kesätyö
vastaanottovirkailija / vakituinen tai kesätyö
hovimestari / vakituinen
kylpyläemäntä/isäntä / osa-aikainen
liikunnanohjaaja / keikkatyö
kesätyö / 4 paikkaa

Sinustako Å-tiimiläinen? Meillä Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on ainutlaatuiset puitteet, työkulttuuri sekä hauskat kollegat, ja näiden ansiosta meillä viihdytään! Palkkaamme fiksuja ja iloisia ihmisiä, jotka haluavat kehittyä yksilöinä ja yhdessä. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Olemme myös osa We Speak Gay-yhteisöä. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Långvikin konseptin keskiössä on tuottaa asiakkaalle Å-elämyksiä, joissa asiakas kokee olevansa tärkeä, hemmoteltu ja arvokas. Voit olla analyyttinen pohdiskelija tai nopea tehopakkaus – tärkeintä on, että olet avoin, luotettava ja palvelualtis tiimipeluri, jolla on hymy herkässä. Työmatka taittuu ruuhkattomasti omalla autolla tai mopolla, ilmaista parkkitilaa on runsaasti ja sähköauton latausmahdollisuuskin löytyy.

Långvik tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden henkilökuntaruokailuun sekä työterveyspalvelut yksityisellä lääkäriasemalla. Långvikin työntekijänä sinulla on käytettävissäsi erittäin monipuoliset ja kilpailukykyiset työsuhde-edut kaikilla hotellin osastoilla; ravintolassa, spa-hoitolassa, allasosastolla ja liikuntapalveluiden parissa sekä majoituspalveluissa. Etuja saat myös Tahkon asiakkaana.

*****

KOKKI JA/TAI VUOROMESTARI

Haemme kokkia ja vuoromestaria Långvikin Å-ravintolaan vakituiseen työsuhteeseen tai kesätöihin.

Korona on taputeltu, aurinko paistaa ja terassitkin aukeavat: nyt on hyvillä kokeilla ansaitusti kysyntää! Valitse siis oikein: valitse Långvik.

Långvikin keittiön ideologia nojaa laadukkaasti valmistettuun ruokaan, kotimaisuuteen, vastuullisiin raaka-aineisiin sekä itse tekemisen iloon – unohtamatta hyviä viinejä ja herkullisia Negroneja. Pohjaamme ranskalaiseen keittotaitoon, jota muokkaamme pohjoismaisin ottein. Meillä on gastronomiasta ja a la cartesta kiinnostunutta porukkaa niin töissä kuin asiakkaana, hyvin varustellut tilat ja kiitellyt menut. Keittiöpäällikkö Petteri Linna luotsaa tiimiään laadusta tinkimättä ja reiluin työvuoroin, jotta meillä jokainen voi oppia, vaikuttaa ja kehittyä. Tavoitteenamme on tarjota elämyksiä, joista jää ”hyvä maku suuhun”. Tule mukaan!

Palkkahaitari on 2400-3200€/kk riippuen kokemuksesta ja positiosta. Ylityöt maksetaan kesäkaudella, muuten käytössä tuntipankki. Lisäksi kannustava bonus-järjestelmä, joka perustuu sekä työvuoroihin että liikevaihtoon. Odotamme sinulta kokkaustaitoa ja intohimoa gastronomiaan. Olet kiva työkaveri, hyvä tiimipelaaja, haluat kehittyä ja kehittää. Vuoropäälliköltä odotamme aiempaa kokemusta ja kulinaristista näkemystä. Kokiksi voi hakea myös ilman työkokemusta kokkikoulupohjalta, me kyllä koulutamme alalla eteenpäin.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla chefille osoitteeseen petteri.linna@langvik.fi viimeistään 26.5.2022. Lisätietoja työstä antavat puhelimitse Petteri Linna (0503661921) ja Antti Lepäntalo (0504096814). Paikka täytetään kun sopiva työkaveri löytyy!

*****

TARJOILIJA / FOOD RUNNER

Tule tarjoilijaksi tai food runneriksi upeaan miljööseen Långvikiin!

Meillä tapahtuu! Tarjoamme keikka- ja kesätyötä osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa, innostavassa ympäristössä, yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä. Saat tilaisuuden kehittää ruoka- ja juomatuntemustasi, à la carte-tarjoilun teknisiä taitoja sekä juhlien toteuttamista. Långvikin palvelutaso tekee CV:lle hyvää ja samalla tienaat esim. opiskeluiden ohella selvää rahaa. Sinulta edellytämme hyväntuulista tekemisen meininkiä sekä hygienia- ja anniskelupassia. Aiempaa kokemusta et tarvitse, koulutamme sinut kyllä ja mitä enemmän haluat oppia, sitä laajemmin pääset töitä tekemään!

Lähetä hakemuksesi ravintolapäällikölle osoitteeseen marie.afonso@langvik.fi.

*****

VASTAANOTTOVIRKAILIJA, 2 PAIKKAA

Haemme kahta vastaanottovirkailijaa vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen, määräaikainen työsuhde kesäkuusta elokuuhun.

Långvik Congress Wellness Hotel on kansainvälinen tapahtumapaikka, jossa vaativimmatkin tilaisuudet onnistuvat yli odotusten. 96 upeaa huonetta ja sviittiä, 27 modernia kokoustilaa, gastronomiset elämykset ravintolassa ja ylellinen wellness-osasto luovat uniikin palvelukokonaisuuden. Sitä täydentävät merellinen ympäristö Kirkkonummella vain 30 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Långvik tarjoaa työpaikkana mahtavan mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa osaamista inspiroivassa työympäristössä.
Haluamme tuottaa asiakkaille unohtumattoman Å-elämyksen ja erinomaisen palvelukokemuksen, joka saa heidät palaamaan uudelleen vieraaksemme. Vastaanottovirkailijana olet vastuussa hyvän ensivaikutelman luomisesta hotellin asiakkaille. Vastaanotto on Långvikin sydän ja näköalapaikka koko hotellin toimintaan. Vastaanottovirkailija on luottohenkilö asiakkaille, jonka puoleen käännytään kaikissa kysymyksissä ja avunpyynnöissä.

Vastaanottotyö sisältää monikanavaista asiakaspalvelua, kuten varausten tekoa, asiakkaiden kirjaamista hotelliin sisään ja hotellista ulos, sekä monipuolisesti muita hotellimaailman työtehtäviä. Työtehtävässä pärjääminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa.

Haemme mahtavaan tiimiimme persoonallista ja motivoitunutta työntekijää, joka pystyy toimimaan myös paineen alla sujuvasti. Työntekijänä sinulta vaaditaan paineensietokykyä, kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin sekä tilannetajua. Olet vastaanottotyössä vastuussa myös mahdollisten ongelmatilanteiden itsenäisestä ratkaisusta.

Työ on vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vahvoista tunne- ja vuorovaikutustaidoista on asiakaspalvelutyössä paljon hyötyä. Työ sopii myös alan opiskelijalle; voit tiedustella koulustasi myös mahdollisuutta harjoittelun suorittamiseen työn ohessa. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on ehdoton. Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle matkailu- ja ravintola-alan TES:n mukaisen palkkauksen, aidosti mukavat työkaverit sekä Långvikin monipuoliset työsuhde-edut.

Hakemukset liitteineen 15.5.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen edla.niemi@langvik.fi.

*****

HOVIMESTARI

Haemme nyt hovimestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Upea ravintolatuote on yksi Långvikin kehutuimmista palveluista ja merkittävä osa liikevaihtoamme. Palvelufilosofiamme on korkeatasoinen, asiantunteva, persoonallinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on näkemystä ja kokemusta F&B-toiminnoista, sekä toimivasta työkulttuurista. Sinulla on kyky kantaa oman serviisin vastuu sekä aito halu kehittää palvelutuotetta. Olet positiivisella ja innostavalla otteella työskentelevä vastuullinen tiiminvetäjä. Herätät esimiehenä luottamusta ja pystyt vuorovaikutukseen myös muiden osastojen kanssa. Luotsaat tiimiäsi ja kehität prosesseja hyvässä hengessä varmistaen, että Långvik pysyy ja kehittyy alansa huippuna.

Odotamme sinulta:
– kokemusta salin esimiestehtävistä
– tiimityöhön perustuvaa johtamista
– aitoa halua kehittää palvelutuotetta ja tiimiä alan referenssiksi pääkaupunkiseudulla
– Restolutionin, Tableonlinen ja Maraplanin käyttökokemus on eduksi

Tarjoamme:
– mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa yrityksessä ja vapauksia toteuttaa näkemyksiäsi
– inspiroivat kollegat, tavoitteelliset esimiehet sekä modernin ilmapiirin
– vahvan brändin ja laadukkaan palvelukokonaisuuden
– loistavat liikuntapalvelut työsuhde-etuna
– ilmaisen parkkipaikan (työmatka edellyttää omaa autoa)

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen marie.afonso@langvik.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

*****

KYLPYLÄEMÄNTÄ/ISÄNTÄ, 2 PAIKKAA

Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattoman Å-elämyksen ja erinomaisen palvelukokemuksen, joka saa heidät palaamaan uudelleen vieraaksemme. Haemme nyt wellness-tiimiin kahta osa-aikaista kylpyläemäntää/isäntää, joiden tehtävänä on varmistaa rentouttava kylpyläkokemus ja hoitaa kylpylän Jacuzzi Baria.  Työ on vuorotyötä iltavuoroissa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, mutta edellyttää täysi-ikäisyyttä. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta autamme myös niiden suorittamisessa. Palkka 12€/h + TES:n mukaiset työaikalisät.

Hakemukset liitteineen sähköpostitse osoitteeseen iitu.kuivasniemi@langvik.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

*****

LIIKUNNANOHJAAJA

Haemme nyt wellness-tiimiimme liikunnanohjaajia keikkatyöhön! Långvikin liikuntatuotteet ovat yrityksemme brändin mukaisia. Haluamme tuottaa asiakkaille unohtumattoman Å-elämyksen ja erinomaisen palvelukokemuksen, joka saa heidät palaamaan uudelleen vieraaksemme. Odotamme sinulta yhteistyökykyä, intohimoa liikunnanohjaamiseen ja halua sisäistää Långvikin palvelumallit. Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä joogaa, pilatesta, skumppajoogaa sekä pelillisiä tiimihenkeä rakentavia vauhdikkaampia tunteja. Kaikenlaisesta osaamisesta voi olla hyötyä, joten laita rohkeasti hakemusta eteenpäin. Pyydämme kaikilta ohjaajiltamme ohjausnäytteen joko etukäteen videoituna tai livenä meillä paikan päällä.

Tarjoamme sinulle reilun palkkauksen, aidosti mukavat työkaverit, mahdollisuuden henkilökuntaruokailuun sekä liikuntaedun. Liikunnanohjaajana voit tehdä meillä töitä verokortilla tai laskuttavana ammatinharjoittajana. Noudatamme liikunta-alan palkkasuositusta.

Laita vapaamuotoinen hakemus liitteineen (cv+mahdollinen ohjausnäytevideo) 15.6.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@langvik.fi otsikolla ”liikunnanohjaaja”. Lisätietoja antaa hotellipäällikkö Edla Niemi puhelimitse 044 5980826 (tavoitettavissa puhelimitse ma-pe klo 11-16). Tervetuloa Å-tiimiin!

*****

KESÄTYÖ, 4 PAIKKAA

Etsimme neljää nuorta kesätyöntekijää Å-tiimiimme!

Kesätyöntekijänä pääset hankkimaan hyvää työkokemusta ja kokemaan hotellin jännittävän arjen. Työtehtäviisi kuuluu mm. hotellin ranta- ja ulkoalueiden siistimistä, kylpyläemännän/isännän ja wellness-osaston sekä vastaanoton työntekijöiden avustamista sekä huolehtimista rantasaunan asiakasvuoroista. Työ sopii oma-aloitteisille ja iloisille vähintään 14-vuotiaille nuorille. Aikaisempaa työkokemusta ei tarvita, perehdytämme tehtäviin ja saat oman ohjaajan, joka antaa sinulle päivittäiset työtehtäväsi. Saat työsuhteen päätyttyä myös työtodistuksen kesätyöstä. Mainitsethan paikkaa hakiessasi, mikäli olet saanut kesäsetelin kesätyötä varten. Kesätyöntekijöiden työsuhteen kesto on 2 viikkoa. Työaika on 4 päivää viikossa ti-la ja työpäivän kesto on 6h. 15 vuotta täyttänyt nuori saa tehdä työsopimuksensa itse. Alle 15-vuotiaat voivat tehdä työsopimuksen huoltajansa erillisellä luvalla tai huoltaja voi tehdä työsopimuksen heidän puolestaan. Tarjoamme sinulle matkailu- ja ravintola-alan TES:n mukaisen palkkauksen, aidosti mukavat työkaverit ja mahdollisuuden henkilökuntaruokailuun. Kesätyöntekijänä sinulla on käytettävissäsi erittäin monipuoliset edut kaikilla hotellin osastoilla; ravintolassa, spa-hoitolassa, allasosastolla ja liikuntapalveluiden parissa sekä majoituspalveluissa. Saat esimerkiksi suppailla veloituksetta!

Hae paikkaa vapaamuotoisella hakemuksella 15.6.2022 mennessä sähköpostitse: iitu.kuivasniemi@langvik.fi (Wellness Manager). Lisätietoja voit kysellä myös puhelimitse: 044 7928507 ma-pe klo 12-16 välillä. Tervetuloa Å-tiimiin!

*****

AVOIMET HAKEMUKSET

Jos juuri nyt ei ole haku käynnissä tai avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi.