Långvik on avoinna ilman aukiolorajoituksia. Tutustu aukioloaikoihin ja turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Sinustako Å-tiimiläinen? Meillä Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on ainutlaatuiset puitteet, työkulttuuri sekä hauskat kollegat, ja näiden ansiosta meillä viihdytään! Palkkaamme fiksuja ja iloisia ihmisiä, jotka haluavat kehittyä yksilöinä ja yhdessä.  

Långvikin konseptin keskiössä on tuottaa asiakkaalle Å-elämyksiä, joissa asiakas kokee olevansa tärkeä, hemmoteltu ja arvokas. Voit olla analyyttinen pohdiskelija tai nopea tehopakkaus – tärkeintä on, että olet avoin, luotettava ja palvelualtis tiimipeluri, jolla on hymy herkässä.  

Mikäli avoimissa paikoissamme ei ole sinulle sopivaa työtehtävää haussa, laita meille avoin hakemuksesi, sillä voit olla juuri täydellinen persoona Å-tiimiin. 

Rekryt ovat nyt käynnissä – haussa Account Manager sekä Marketing Coordinator.

*****

ACCOUNT MANAGER

Haemme myyntitiimiimme Account Manageria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on vastata B2B-asiakkailta tuleviin tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin, sekä kontaktoida uusia potentiaalisia asiakkaita. Autat siis inbound-asiakkaita löytämään parhaat tuotteet Långvikin valikoimasta ja paketoit niistä asiakkaan odotukset ylittäviä elämyksiä. Hankit meille myös uusia tyytyväisiä kokous-, majoitus-, tapahtuma- ja wellness-asiakkaita.

Mitä odotamme sinulta?

 • Aikaisempaa (palvelu)myynnin B2B myyntikokemusta tai muuta näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja asiakkuuksien hoidosta.
 • Taitoa ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tarjota ratkaisuehdotuksia asiakkaan haasteisiin ja toiveisiin.
 • Pelkäämätöntä asennetta ja palavaa halua, eli näyttöä kyvystä clousata kauppoja.
 • Systemaattista ja järjestelmällistä otetta työhön.
 • Loistavia ihmissuhdetaitoja.
 • Kiinnostus tai aiempi kokemus hotellitoimialasta on plussaa, muttei välttämätöntä.
 • Hallitset suomen ja englannin kielen sujuvasti sekä puhuttuna että kirjoitettuna.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mahdollisuuden rakentaa omaa asiakassalkkua, sekä inboundin että outboundin kautta, sekä kehittää nykyisiä asiakkuuksia.
 • Huippuluokan tuotteen. Långvik tunnetaan laadusta, monipuolisuudesta ja ylellisistä wellness palveluista.
 • Kilpailukykyisen palkan ja bonusohjelman.
 • Nykyaikaiset työkalut myynnin mahdollistamiseen.
 • Mahdollisuuden työskennellä myös etänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 14.11.2021 mennessä osoitteeseen rekry@langvik.fi. Paikka täytetään sopivan tiimikaverin löydyttyä. 
Lisätietoja:
Pasi Piipponen, Commercial Director, pasi.piipponen@langvik.fi

*****

MARKKINOINTITYYPPI / MARKETING COORDINATOR

Haemme markkinointikoordinaattoria Långvikin kokous- ja kylpylähotellin markkinointiin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Olet markkinoinnin monitaituri. Tunnet digi- ja offline-kanavien kommervenkit mainonnassa. Markkinoinnin automaatioitakin on ehkä tullut rakenneltua. Sisällöntuotanto hoituu sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Odotamme, että sinulla on näkemystä, uteliaisuutta, itseohjautuvuutta sekä hyvät tiimityötaidot. Viet myös asiat alkuinnostuksesta loppuun saakka, ja osaat kysyä, jos et tiedä. Eduksi katsotaan Adobe (erit. Photoshop & InDesign) Hubspot, ja WordPress -osaaminen.

Tässä tiimissä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä. Hulluimmatkin ajatukset kuunnellaan, parhaat toteutetaan. Tiimiisi kuuluvat myös Långvikin ihanat tyypit myynti-, hotelli-, kokous-, ravintola- sekä wellness-osastoilta. Työsuhde-etuina hyvä ruoka sekä loistavat liikuntapalvelut. Huom. oma auto on tarpeen työpaikalle kulkemiseen.

Jos juuri kuvailin sinut ja tulevan työpaikkasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera 14.11.2021 mennessä osoitteeseen laura.kesti@langvik.fi. Lisätietoja saat samasta meiliosoitteesta. Paikka täytetään sopivan tiimikaverin löydyttyä.

*****

KOKKI

Haemme kokkia Långvikin kokous- ja kylpylähotellin monipuoliseen keittiöön.

Olet keittiössä kuin kala vedessä. Tunnet klassisen keittiön reseptiikan ja modernin ajan uudet tuulet. Työskentely hoituu sujuvasti suomeksi tai englanniksi. Odotamme, että sinulla on halu kehittyä, olet itseohjautuva sekä omaat kadehdittavat tiimityötaidot. Et jätä asioita kesken, vaan viet ne kunnialla maaliin tai uuniin. Keittiömme kiire, persoonallinen huumori sekä monipuolinen tuote eivät säikäytä sinua. Oletpa sitten hella, kalla tai hybridi – kaikki osaaminen on tervetullutta!

Tiimiisi kuuluvat myös Långvikin timanttiset tyypit markkinointi-, myynti-, hotelli-, kokous-, ravintola- sekä wellness-osastoilta. Työsuhde-etuina maukas ruoka sekä loistavat liikuntapalvelut. Huom. oma auto on tarpeen työpaikalle kulkemiseen.

Kuvailimmeko sinua tai unelmien duunipaikkaasi? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera keittiöpäälliköllemme osoitteeseen petteri.linna@langvik.fi. Lisätietoja saat samasta meiliosoitteesta.

*****

AVOIMET HAKEMUKSET

Jos juuri nyt ei ole haku käynnissä tai avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi.

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun