Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AVOIMET TYÖPAIKAT

HAUSSA JUURI NYT (LUE LISÄTIEDOT ALEMPAA):

hovimestari / vakituinen
kylpyläemäntä/isäntä / osa-aikainen
liikunnanohjaaja / keikkatyö

Sinustako Å-tiimiläinen? Meillä Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa on ainutlaatuiset puitteet, työkulttuuri sekä hauskat kollegat, ja näiden ansiosta meillä viihdytään! Palkkaamme fiksuja ja iloisia ihmisiä, jotka haluavat kehittyä yksilöinä ja yhdessä. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Olemme myös osa We Speak Gay-yhteisöä. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Långvikin konseptin keskiössä on tuottaa asiakkaalle Å-elämyksiä, joissa asiakas kokee olevansa tärkeä, hemmoteltu ja arvokas. Voit olla analyyttinen pohdiskelija tai nopea tehopakkaus – tärkeintä on, että olet avoin, luotettava ja palvelualtis tiimipeluri, jolla on hymy herkässä. Työmatka taittuu ruuhkattomasti omalla autolla tai mopolla, ilmaista parkkitilaa on runsaasti ja sähköauton latausmahdollisuuskin löytyy.

Långvik tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden henkilökuntaruokailuun sekä työterveyspalvelut yksityisellä lääkäriasemalla. Långvikin työntekijänä sinulla on käytettävissäsi erittäin monipuoliset ja kilpailukykyiset työsuhde-edut kaikilla hotellin osastoilla; ravintolassa, spa-hoitolassa, allasosastolla ja liikuntapalveluiden parissa sekä majoituspalveluissa. Etuja saat myös Tahkon asiakkaana.

*****

HOVIMESTARI

Haemme nyt hovimestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Upea ravintolatuote on yksi Långvikin kehutuimmista palveluista ja merkittävä osa liikevaihtoamme. Palvelufilosofiamme on korkeatasoinen, asiantunteva, persoonallinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on näkemystä ja kokemusta F&B-toiminnoista, sekä toimivasta työkulttuurista. Sinulla on kyky kantaa oman serviisin vastuu sekä aito halu kehittää palvelutuotetta. Olet positiivisella ja innostavalla otteella työskentelevä vastuullinen tiiminvetäjä. Herätät esimiehenä luottamusta ja pystyt vuorovaikutukseen myös muiden osastojen kanssa. Luotsaat tiimiäsi ja kehität prosesseja hyvässä hengessä varmistaen, että Långvik pysyy ja kehittyy alansa huippuna.

Odotamme sinulta:
– kokemusta salin esimiestehtävistä
– tiimityöhön perustuvaa johtamista
– aitoa halua kehittää palvelutuotetta ja tiimiä alan referenssiksi pääkaupunkiseudulla
– Restolutionin, Tableonlinen ja Maraplanin käyttökokemus on eduksi

Tarjoamme:
– mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa yrityksessä ja vapauksia toteuttaa näkemyksiäsi
– inspiroivat kollegat, tavoitteelliset esimiehet sekä modernin ilmapiirin
– vahvan brändin ja laadukkaan palvelukokonaisuuden
– loistavat liikuntapalvelut työsuhde-etuna
– ilmaisen parkkipaikan (työmatka edellyttää omaa autoa)

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen marie.afonso@langvik.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

*****

KYLPYLÄEMÄNTÄ/ISÄNTÄ, 2 PAIKKAA

Haluamme tuottaa asiakkaillemme unohtumattoman Å-elämyksen ja erinomaisen palvelukokemuksen, joka saa heidät palaamaan uudelleen vieraaksemme. Haemme nyt wellness-tiimiin kahta osa-aikaista kylpyläemäntää/isäntää, joiden tehtävänä on varmistaa rentouttava kylpyläkokemus ja hoitaa kylpylän Jacuzzi Baria.  Työ on vuorotyötä iltavuoroissa. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, mutta edellyttää täysi-ikäisyyttä. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta autamme myös niiden suorittamisessa. Palkka 12€/h + TES:n mukaiset työaikalisät.

Hakemukset liitteineen sähköpostitse osoitteeseen iitu.kuivasniemi@langvik.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

*****

LIIKUNNANOHJAAJA

Haemme nyt wellness-tiimiimme liikunnanohjaajia keikkatyöhön! Långvikin liikuntatuotteet ovat yrityksemme brändin mukaisia. Haluamme tuottaa asiakkaille unohtumattoman Å-elämyksen ja erinomaisen palvelukokemuksen, joka saa heidät palaamaan uudelleen vieraaksemme. Odotamme sinulta yhteistyökykyä, intohimoa liikunnanohjaamiseen ja halua sisäistää Långvikin palvelumallit. Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä joogaa, pilatesta, skumppajoogaa sekä pelillisiä tiimihenkeä rakentavia vauhdikkaampia tunteja. Kaikenlaisesta osaamisesta voi olla hyötyä, joten laita rohkeasti hakemusta eteenpäin. Pyydämme kaikilta ohjaajiltamme ohjausnäytteen joko etukäteen videoituna tai livenä meillä paikan päällä.

Tarjoamme sinulle reilun palkkauksen, aidosti mukavat työkaverit, mahdollisuuden henkilökuntaruokailuun sekä liikuntaedun. Liikunnanohjaajana voit tehdä meillä töitä verokortilla tai laskuttavana ammatinharjoittajana. Noudatamme liikunta-alan palkkasuositusta.

Laita vapaamuotoinen hakemus liitteineen (cv+mahdollinen ohjausnäytevideo) 15.6.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@langvik.fi otsikolla ”liikunnanohjaaja”. Lisätietoja antaa hotellipäällikkö Edla Niemi puhelimitse 044 5980826 (tavoitettavissa puhelimitse ma-pe klo 11-16). Tervetuloa Å-tiimiin!

*****

AVOIMET HAKEMUKSET

Jos juuri nyt ei ole haku käynnissä tai avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi.