Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kun koronaviruksesta aiheutunut poikkeustilanne on ohitse, olemme erittäin kiinnostuneita alan ammattilaisista. Jos työpaikka korkeatasoisessa ja arvostetussa Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa kiinnostaa, haethan tarjolla olevaa avointa paikkaa (alla) tai lähetäthän avoimen hakemuksen pian, jotta voimme olla nopeasti yhteydessä, ja sopia työstä kun tilanne sen sallii. 

KOSMETOLOGI / HIEROJA
Långvikin SPA on hotellin hyvänolonkeskus, jossa tarjotaan kasvo-, vartalo- ja jalkahoitoja sekä hierontaa hulppeassa ympäristössä. Hoitolassa käytämme Elemis-tuotesarjaa ainoana kylpylähoitolana Suomessa. Haemme ammattitaitoisia hierojia ja kosmetologeja pääsääntöisesti viikonloppujen ja iltojen kasvavaan kysyntään. Työ sopii erityisesti kauneudenhoitoalan yrittäjälle, joka haluaa täydentää työviikkoaan sekä uuden Elemis-sarjan lanseerauksesta innostuneille kosmetologeille.

Mikäli koet hemmottelevat spa-hoidot ja wellness-tunnelman omiksesi, olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen, viihdyt luonnonläheisessä ympäristössä, ja haluat olla mukana uuden hoitolakonseptin lanseerauksessa, olet hakemamme henkilö! Työmatka edellyttää omaa autoa, ilmainen parkki. Långvikin liikuntapalvelut kuuluvat työsuhde-etuihin, samoin kattava Elemis-koulutus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen edla.niemi@langvik.fi
Lisätietoa: edla.niemi@langvik.fi / 044 598 0826

AVOIMET HAKEMUKSET
Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa Å-elämys toteutuu henkilöstön osaamisen, asenteen, ilmeen ja ennen kaikkea toiminnan kautta. Henkilökuntamme on hotellille tärkeä menestystekijä. Haluamme, että Långvikin henkilökunnan jäsenenä olet avoin, iloinen, palvelualtis, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Saat asiat tapahtumaan etkä hermostu kovassakaan kiireessä. Työtavoiltasi olet energinen ja joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin selviytyy tehtävistään itsenäisesti.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä