Tarkista aukioloaikamme ja turvallisen vierailun ohjeet. Muista tehdä kaikki paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintolaan kuin wellness-palveluiden pariin kotisivuillamme. Löydät täältä kätevästi linkit varauskalentereihin www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kun koronaviruksesta aiheutunut poikkeustilanne on ohitse, olemme erittäin kiinnostuneita alan ammattilaisista. Jos työpaikka korkeatasoisessa ja arvostetussa Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa kiinnostaa, haethan tarjolla olevaa avointa paikkaa (alla) tai lähetäthän avoimen hakemuksen pian, jotta voimme olla nopeasti yhteydessä, ja sopia työstä kun tilanne sen sallii. 

*****
A LA CARTE MANAGER

Kiinnostaako työ osana tiimiä, jonka intohimona on tinkimätön palveluasenne ja korkeatasoiset makuelämykset? Nyt siihen on mahdollisuus: Inspiroivalle A la Carte Managerille olisi töitä tarjolla Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa luonnonkauniissa ympäristössä merenrannalla – vain puoli tuntia Helsingistä.

Tiiminvetäjänä vastaat hotellin ravintolan a la carte-puolen henkilöstöstä, laadusta sekä asiakastyytyväisyydestä. Osana operatiivista johtoryhmää raportoit ravintolan tunnusluvuista hotellin johtajalle. Työnjohdollinen roolisi painottuu à la carte ravintolaan, jonka kehittämisessä olet vahvasti mukana. Innovatiivisuus ja rohkeus tuoda esiin omia ideoita ovat toivottavia piirteitä – hulluimmat ideat ovat usein niitä parhaita! Huolehdit myös taloudellisista seikoista ja niiden käytännön toteutumisesta, joten tunnuslukujen ymmärrys on iso etu.

Ketä haemme: Olet persoona, joka jää mieleen. Olet tiimipelaaja, joka osaa motivoida muut seuraamaan. Omaat aiempaa esimieskokemusta a la carte maailmasta. Olet innovatiivinen ja osaat implementoida ideasi käytännössä. Olet joustava ja sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin. Osaat käyttää Office365-työkaluja, järjestelmiä (esim. Restolution / Kassamagneetti) etkä pelkää tekniikkaa tai exceliä. Ilmaiset itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti sujuvasti. Puhut sekä suomea että englantia ja mielellään myös hieman ruotsia. Olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassit. Jotta loistaisit työssäsi, tulee sinun olla joustava, järjestelmällinen, energinen eikä hymysi hyydy tiukoissakaan tilanteissa. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja laatutietoinen asiakaspalvelun ammattilainen. Ymmärrät vaativan asiakaspalvelun ja nautit asiakaslupausten täyttämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ehdottomasti monipuolisen työn, tasokkaan ja uniikin työympäristön, kilpailukykyisen palkan sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, pääasiallisesti viikonloppu- ja iltapainotteisesti.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä päivitetty CV palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen antti.lepantalo@langvik.fi, tiistaihin 15/09/2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

*****
AVOIMET HAKEMUKSET
Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa Å-elämys toteutuu henkilöstön osaamisen, asenteen, ilmeen ja ennen kaikkea toiminnan kautta. Henkilökuntamme on hotellille tärkeä menestystekijä. Haluamme, että Långvikin henkilökunnan jäsenenä olet avoin, iloinen, palvelualtis, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Saat asiat tapahtumaan etkä hermostu kovassakaan kiireessä. Työtavoiltasi olet energinen ja joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin selviytyy tehtävistään itsenäisesti.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi