Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

AVOIMET TYÖPAIKAT

Långvik -kokemus toteutuu henkilöstön osaamisen, asenteen, ilmeen ja ennen kaikkea toiminnan kautta. Henkilökuntamme on hotellille tärkeä menestystekijä. Haluamme, että Långvikin henkilökunnan jäsenenä olet avoin, iloinen, palvelualtis, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Saat asiat tapahtumaan etkä hermostu kovassakaan kiireessä. Työtavoiltasi olet energinen ja joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin selviytyy tehtävistään itsenäisesti.

TARJOILIJA
Haemme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, joka saa kicksejä ruoan ja juoman yhdistelmistä, isojen tapahtumien säpinästä ja a la carte-tarjoilun tunnelmasta. Korkeatasoinen ravintolatuote on yksi Långvikin kehutuimmista palveluista ja merkittävä osa liikevaihtoamme. Emme kuulu ketjuun vaan toimimme omana yksikkönämme, mikä tuo työhön vapautta, luovuutta ja joustavuutta. Arvostamme toimeliasta ja näkemyksellistä tyyliä, kykyä kantaa serviisinsä vastuu sekä hyväntuulista asennetta tiimissä. Olemme ylpeitä siitä, että tämän vuoden PRO-finaalissa on peräti kaksi Långvikin tarjoilijaa!

Ravintola palvelee niin aamiais-, kokous-, terassi-, banketti- kuin a la carte-asiakkaita, ja tarjoaa näin mahdollsuuden oppia uutta tai keskittyä omaan osaamisalaansa. Hyvä vuorovaikutus muiden osastojen kanssa antaa lisää ulottuvuuksia ja auttaa ymmärtämään Långvikin ainutlaatuista kokonaisuutta.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa, luonnonkauniissa ympäristössä, kilpailukykyisellä palkalla. Långvikin monipuoliset liikunta- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat työsuhde-etuihin. Työmatka edellyttää omaa autoa, ilmainen parkki.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 20.02.2020 mennessä osoitteeseen antti.lepantalo@langvik.fi

NIGHT MANAGER
Haemme vakituiseen työsuhteeseen luotettavaa henkilöä, jolta löytyy vastuullista asennetta toimia itsenäisesti yövuorossa.Tehtäviin kuuluvat mm. ystävällinen asiakkaiden opastaminen, päivän päättämiseen liittyvät tekniset asiat ja raportointi, sekä yhteistyö muiden myöhempään auki olevien osastojen kanssa.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä maineikkaassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä, osaavassa tiimissä, rauhallisessa ympäristössä.
Långvikin monipuoliset liikunta- ja kylpyläpalvelut kuuluvat työsuhde-etuihin. Työmatka edellyttää omaa autoa, ilmainen parkki.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla maanantaihin 27.01.2020 mennessä osoitteeseen eveliina.alasimi@langvik.fi Lisätietoja: +358 (0)9 2959 9301 (tiedustelut virka-aikaan)

HARJOITTELIJOITA HOTELLIN VASTAANOTTOON
Otamme mielellämme opiskelijoita harjoitteluun hotellin vastaanottoon. Harjoittelu kestää vähintään 3kk. Lähetä avoin hakemuksesi nina.lindeman@langvik.fi 

AVOIMET HAKEMUKSET
Jos avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi. Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on tarjolla määräaikaisia työsuhteita – ota rohkeasti yhteyttä!

Harjoitteluun ja kesätyöhön Långvik tarjoaa hienon kokemuksen – ja usein myös mahdollisuuden vakinaistamiseen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi