Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

AVOIMET TYÖPAIKAT

Långvik -kokemus toteutuu henkilöstön osaamisen, asenteen, ilmeen ja ennen kaikkea toiminnan kautta. Henkilökuntamme on hotellille tärkeä menestystekijä. Haluamme, että Långvikin henkilökunnan jäsenenä olet avoin, iloinen, palvelualtis, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Saat asiat tapahtumaan etkä hermostu kovassakaan kiireessä. Työtavoiltasi olet energinen ja joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin selviytyy tehtävistään itsenäisesti.

TARJOILIJA
Haemme Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin ammattitaitoista tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Upea ravintolatuote on yksi Långvikin kehutuimmista palveluista ja merkittävä osa liikevaihtoamme. Palvelufilosofiamme on korkeatasoinen, asiantunteva, persoonallinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvä ruoka- ja juomatuntemus, kokemusta a la carte-toiminnoista, kyky kantaa oman serviisin vastuu sekä hyväntuulinen reipas ote.

Ravintola palvelee niin aamiais-, kokous-, terassi-, banketti- kuin a la carte-asiakkaita, ja tarjoaa näin työntekijöilleen mahdollsuuden oppia uutta tai keskittyä omaan osaamisalaansa. Hyvä vuorovaikutus muiden osastojen kanssa antaa lisää ulottuvuuksia ja auttaa ymmärtämään Långvikin kokonaisuutta. Emme kuulu ketjuun, vaan toimimme omana yksikkönämme, mikä tuo työhön vapautta, luovuutta ja joustavuutta.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan yrityksessä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa, luonnonkauniissa ympäristössä. Långvikin monipuoliset liikuntapalvelut kuuluvat työsuhde-etuihin. Työmatka edellyttää omaa autoa (ilmainen parkki).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 30.10.2019 mennessä osoitteeseen antti.lepantalo@langvik.fi

HARJOITTELIJOITA HOTELLIN VASTAANOTTOON
Otamme mielellämme opiskelijoita harjoitteluun hotellin vastaanottoon. Harjoittelu kestää vähintään 3kk. Lähetä avoin hakemuksesi nina.lindeman@langvik.fi 

AVOIMET HAKEMUKSET
Jos avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi. Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on tarjolla määräaikaisia työsuhteita – ota rohkeasti yhteyttä!

Harjoitteluun ja kesätyöhön Långvik tarjoaa hienon kokemuksen – ja usein myös mahdollisuuden vakinaistamiseen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi