Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin sekä 12.5. keskiviikkona! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa Å-elämys toteutuu henkilöstön osaamisen, asenteen, ilmeen ja ennen kaikkea toiminnan kautta. Henkilökuntamme on hotellille tärkeä menestystekijä. Haluamme, että Långvikin henkilökunnan jäsenenä olet avoin, iloinen, palvelualtis, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Saat asiat tapahtumaan etkä hermostu kovassakaan kiireessä. Työtavoiltasi olet energinen ja joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin selviytyy tehtävistään itsenäisesti.

Rekryt ovat nyt käynnissä! Oletko sinä Långvikin tuleva kokki?

*****
KOKKI
Haemme kokkia Långvikin korkeatasoiseen ravintolaan sekä terassille vakituiseen suhteeseen ja kesätöihin.

Ravintolan ideologia nojaa laadukkaasti valmistettuun ruokaan, kotimaisuuteen, meille rakkaisiin raaka-aineisiin sekä itse tekemisen iloon – unohtamatta hyviä viinejä ja herkullisia Negroneja. Pohjaamme ranskalaiseen keittotaitoon, jota muokkaamme pohjoismaisin ottein. Haluamme toimia vastuullisesti, ja olemme mukana Itämeren suojelua ajavissa projekteissa.

Tavoitteenamme on tarjota elämyksiä, joista jää ”hyvä maku suuhun”. Tule mukaan! Kilpailukykyinen palkka sekä työsuhde-etuna loistavat liikuntapalvelut (punttisali on vimpan päälle). Huom: oma auto tarpeen työmatkoihin (ilmainen parkki).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 07.03.2021 mennessä osoitteeseen petteri.linna@langvik.fi.
Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Petteri Linna +358 50 366 1921

*****
AVOIMET HAKEMUKSET
Jos avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi