Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja. Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa Å-elämys toteutuu henkilöstön osaamisen, asenteen, ilmeen ja ennen kaikkea toiminnan kautta. Henkilökuntamme on hotellille tärkeä menestystekijä. Haluamme, että Långvikin henkilökunnan jäsenenä olet avoin, iloinen, palvelualtis, kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Saat asiat tapahtumaan etkä hermostu kovassakaan kiireessä. Työtavoiltasi olet energinen ja joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin selviytyy tehtävistään itsenäisesti.

Rekryt ovat nyt käynnissä! 

***

VASTAANOTTOVIRKAILIJA, DUTY MANAGER

Haemme Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin vastaanoton Duty Manageria, eli oikeaa kättä vastaanottopäällikölle, vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaanotto on Långvikin sydän ja näköala paikka koko hotellin toimintaan. Majoitus, kylpylä, wellness, ravintola ja tapahtumapalvelut saavat kaikki alkunsa juuri vastaanotosta. Duty Manager on näkyvä henkilö aulassa, luottohenkilö asiakkaille, inspiroiva roolimalli tiimilleen ja luotettava pari vastaanottopäällikölle. Duty Managerilta edellytetään operatiivista ymmärrystä, ongelmanratkaisukykyä ja viiden tähden palveluasennetta. Hyvät ATK-taidot sekä PMS-hallinta ovat tarpeen, lisäksi työssä tarvitaan luovuutta, yhteistyötaitoja muiden osastojen kanssa ja hyvää ilmaisutaitoa. Aiempi esimieskokemus luetaan eduksi. Tavoitteenamme on tarjota elämyksiä arjen yläpuolella. Tule mukaan!

Työsuhde-etuna kilpailukykyinen palkka, hyvä ruoka sekä loistavat liikuntapalvelut (punttisali on vimpan päälle). Huom: oma auto tarpeen työmatkoihin (ilmainen parkki). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 30.6.2021 mennessä osoitteeseen eveliina.alasimi@langvik.fi. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

*****

KOKKI

Haemme kokkia Långvikin ravintolaan vakituiseen työsuhteeseen. Korona alkaa olla taputeltu tällä erää, aurinko paistaa ja ravintolat aukeavat: nyt on hyvillä kokeilla ansaitusti kysyntää! Valitse siis oikein: valitse Långvik.

Långvikin keittiön ideologia nojaa laadukkaasti valmistettuun ruokaan, kotimaisuuteen, meille rakkaisiin raaka-aineisiin sekä itse tekemisen iloon – unohtamatta hyviä viinejä ja herkullisia Negroneja. Pohjaamme ranskalaiseen keittotaitoon, jota muokkaamme pohjoismaisin ottein. Haluamme toimia vastuullisesti, ja olemme mukana Itämeren suojelua ajavissa projekteissa. Meillä on gastronomiasta ja a la cartesta kiinnostunutta porukkaa niin töissä kuin asiakkaana, hyvin varustellut tilat ja kiitellyt menut. Keittiöpäällikkö Petteri Linna luotsaa tiimiään laadusta tinkimättä ja reiluin työvuoroin, jotta meillä jokainen voi oppia, vaikuttaa ja kehittyä. Tavoitteenamme on tarjota elämyksiä, joista jää ”hyvä maku suuhun”. Tule mukaan!

Kilpailukykyinen palkka ja työsuhde-etuna loistavat liikuntapalvelut (punttisali on vimpan päälle). Huom: oma auto tarpeen työmatkoihin (ilmainen parkki). Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla 30.06.2021 chefille osoitteeseen petteri.linna@langvik.fi. Paikka täytetään kun sopiva työkaveri löytyy!

*****

AVOIMET HAKEMUKSET

Jos avoimista työpaikoista ei löydy osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Långvikin monipuolisten palveluiden parissa, lähetä meille avoin työhakemuksesi.

Ravintolassa, keittiössä ja vastaanotossa on aika ajoin tarjolla määräaikaisia työsuhteita jo kokemuksen omaaville henkilöille tai koulutukseen liittyvän harjoittelujakson osalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen inka.uusitalo@langvik.fi.

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun