Kesä on saapunut ja sen myötä puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, joten pyytäisimme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä: vastaanotto@langvik.fi | 050 315 3099. Tutustu myös Usein kysyttyä – sivun kysymyksiin ja vastauksiin.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AUKIOLOAJAT

Tervetuloa Långvikiin! Varmistaaksemme korkealaatuisen ja mukavan kokemuksen kaikille asiakkaillemme, tahdomme porrastaa vierailunne. Tämän vuoksi edellytämme ennakkovarauksia ravintolaan ja wellness-palveluihin.

Kesän hulinat ovat alkaneet ja saamme paljon puheluita ihanilta asiakkailtamme. Puhelinpalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut, joten pyytäisimme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai Whatsapp-viestillä, jotta kaikki viestit varmasti tulevat perille: vastaanotto@langvik.fi | +358 (0)50 315 3099.

***

HOTELLI

Hotelli on auki joka päivä, avaamme maanantaina klo 12 ja sulkeudumme sunnuntai-iltana klo 16. Vastaanotto palvelee joka päivä klo 7.30-22.00, poislukien sunnuntaina, jolloin sulkeudumme klo 16.00. Akuuteissa asioissa palvelemme aina, kun hotelli on auki.

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Majoituksen saat aina päivän parhaaseen hintaan verkkokaupastamme. Verkkokaupassa voit maksaa myös lahjakorteilla.

Varaa huone

Palvelemme varaus- ja tiedusteluasioissa puhelimitse ja sähköpostitse vastaanotto@langvik.fi+358 (0)9 2959 9301. Puhelinpalvelumme palvelee joka päivä klo 8-12 sekä ma-la klo 18-20. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja. Tavoitat meidät chat-palvelussa, sivun oikean alakulman puhekuplaikonista ja WhatsApp-viestillä +358 (0)50 315 3099.

***

RAVINTOLA

Aamiainen | Ti-Pe 7.30-10.30, La-Su 8-11
Lounas & terassi | Ma-Su 12-18
Illallinen | Ma-La 18-24 (viimeiset tilaukset klo 22)
Huonepalvelu | Ma-La 12-21

Ravintolan pöytävaraukset tulee tehdä ennakkoon.

Varaa pöytä

Palvelemme tiedusteluasioissa puhelimitse ja sähköpostitse +358 50 315 3100 / ravintola.mgr@langvik.fi . Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian.

***

WELLNESS

Wellness-palvelumme ovat saatavilla joka päivä klo 8.00 alkaen iltaan saakka (su 17.00 saakka), tarkemmat tiedot löytyvät ajanvarauskalenterista. Myös hoitolamme palvelee maanantaista sunnuntaihin ajanvarauksella.

Varmista wellness-hetkesi varaamalla hyvissä ajoin ennakkoon kylpylä, liikuntakeskus, ohjatut tunnit ja spa-hoidot. Ajantasaisen saatavuuden sekä hintatiedot näet varauskalenterista.

Virkistäydy ulkoillen, ja varaa ennakkoon fatbiket. Hotellin vastaanotosta voit vuokrata myös muita aktiviteettivälineitä ulkoiluun.

Varaa Wellness

Tavoitat meidät Wellness-palveluihin liittyvissä asioissa myös WhatsApp-viestillä +358 (0)46 8757 000.

Kylpylän Jacuzzi Bar palvelee:
To 15-21
Pe-La 15-22
Henkilökunta on paikalla yllä mainittuina aikoina. Muina aikoina tilaukset baarin puhelimella tai 2. krs. ravintolasta.

***

YRITYSMYYNTI

Varmista henkilöstönne seuraava tilaisuus, sillä kysytyimmät päivät varataan jo nyt!
Pyydä tarjous yritysmyynnistä!

***

YKSITYISET JUHLA- JA RYHMÄVARAUKSET

Ajatuksissa juhlat, polttarit, häät, rantasaunailta, hyvinvointipäivä tai get together ystävien kesken?
Varaa nyt!

***

Toivotamme teidät tervetulleiksi nauttimaan viiden tähden palvelusta ja hyvästä olosta! Tutustu majoituspaketteihin ja hybridikokoukseen, ja ota askel lähemmäksi virkistävää lähilomaa tai tiimipäivää!

Lahjakorttikauppa palvelee 24/7. Löydä hemmottelevat lahjat syntymäpäiviin, valmistujaisiin, kihlajaisiin ja muihin juhlahetkiin. Astu lahjakorttikauppaan.

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.

Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa uutiset palveluistamme, tilaa uutiskirjeemme. #langvikhotel

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

Vietä ikimuistoinen juhannus Långvikissa!

Tutustu ja varaa nyt