Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja. Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

KESÄN AUKIOLOAJAT 1.6.-8.8.2021

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli on avoinna joka päivä!

Kokoontumisrajoitus ei ole enää voimassa Länsi-Uudellamaalla Kirkkonummen alueella. Långvikiin voi siis kokoontua vapaasti haluamansa kokoisessa seurueessa, kunhan huolehditaan terveysturvallisesti mm. perushygieniasta ja riittävistä etäisyyksistä.

Långvikissa edellytämme ennakkovarauksia ravintolaan ja wellness-palveluihin, jotta voimme porrastaa asiakkaat terveysturvallisesti.

HOTELLI

Hotelli on avoinna 24/7
Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.
Uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Majoituksen saat aina päivän parhaaseen hintaan verkkokaupastamme. Verkkokaupassa voit maksaa myös lahjakorteilla.

Varaa huone

Palvelemme varaus- ja tiedusteluasioissa puhelimitse ja sähköpostitse vastaanotto@langvik.fi+358 (0)9 2959 9301. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja.

Tavoitat meidät myös chat-palvelussa ja WhatsApp-viestillä +358 (0)50 315 3099.

***

RAVINTOLA

Tee ravintolan pöytävaraukset ennakkoon aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle.

Aamiainen | Ma-Su 7.30-10.30
Kesäterassin lounasmenu | Ma-La 12-18, Su 12-20
A la carte | Ma-La 17-22
Lounge Bar | Ma-La 12-24

Varaa pöytä

Tilaa Kesäkeittiön herkkuja mukaan noudettavaksi! Tilaa takeaway

***

WELLNESS

Varmista wellness-hetkesi varaamalla hyvissä ajoin ennakkoon kylpylä, liikuntakeskus, ohjatut tunnit ja spa-hoidot. Voit myös vuokrata yksityiskäyttöön Rantasaunan sekä kylpylän altaat. Huom. rajoitettu saatavuus. Ajantasaisen saatavuuden näet varauskalenterista.

Virkistäydy ulkoillen. Varaa ennakkoon tenniskentät, SUP-laudat ja fatbiket. Hotellin vastaanotosta voit vuokrata myös muita aktiviteettivälineitä ulkoiluun, kuten pihapelejä, polkupyöriä ja frisbeegolf-kiekkoja.

Kylpylän Jacuzzi Bar palvelee Pe-La 13-22. Muina aikoina tilaukset 2. krs. ravintolasta tai terassilta.

Varaa Wellness

Tavoitat meidät Wellness-palveluihin liittyvissä asioissa myös WhatsApp-viestillä +358 (0)46 8757 000.

***

VIERASVENELAITURI

24-paikkainen vierasvenelaiturimme ottaa vastaan vesiteitse saapuvat vieraat 1.5.-31.10. Lisätietoa venelaituristamme löydät täältä. Ravintolan, spa-hoitolan ja kylpylän asiakkaille päiväpaikka ja hotellissa majoittuville vuorokausipaikka laituriin veloituksetta. Laiturin paikkavaraus tulee tehdä aina etukäteen.

Varaa venepaikka

***

YRITYSMYYNTI

Varmista henkilöstönne seuraava tilaisuus, sillä kysytyimmät päivät varataan jo nyt!
Pyydä tarjous yritysmyynnistä!

***

YKSITYISET JUHLA- JA RYHMÄVARAUKSET

Ajatuksissa juhlat, polttarit, häät, rantasaunailta, hyvinvointipäivä tai get together ystävien kesken?
Varaa nyt!

***

Toivotamme teidät tervetulleiksi nauttimaan viiden tähden palvelusta ja hyvästä olosta! Tutustu kesän majoituspaketteihin ja hybridikokoukseen, ja ota askel lähemmäksi virkistävää lähilomaa tai tiimipäivää!

Lahjakorttikauppa palvelee 24/7. Löydä hemmottelevat lahjat syntymäpäiviin, valmistujaisiin, kihlajaisiin ja muihin juhlahetkiin. Astu lahjakorttikauppaan.

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.

Pysytään terveinä ja nähdään pian Långvikissa! Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa uutiset avautuvista palveluistamme, tilaa uutiskirjeemme. #langvikhotel

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

***

YLEISET AUKIOLOAJAT

Kesän aukioloajat 1.6.-8.8.2021 löydät sivun alusta.

Tarkista aukioloaikamme ja turvallisen vierailun ohjeet. Muista tehdä kaikki paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintolaan kuin wellness-palveluiden pariin kotisivuillamme.

HOTELLI 24/7
Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.
Uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Varaa kotimaan lomasi täältä! Voit tehdä varauksen verkossa myös majoituslahjakorteilla. Jos sinulla on jokin muu kuin majoituslahjakortti, niin ota meihin yhteyttä. Vastaanoton tavoitat myös chat-palvelussa ja WhatsAppissa +358 (0)50 315 3099.

RAVINTOLA
Tee pöytävaraus aamiaiselle, brunssille, lounaalle ja illalliselle ennakkoon kotisivuillamme! Toimimme ennakkovarauksilla. Jos kattausaikamme on täynnä – olethan ystävällinen ja ota yhteyttä ravintola.mgr@langvik.fi / +358 50 315 3100

Aamiainen | Ma-Pe 7.30-9.30
Brunssi | Su 8-13 Huom. Brunssi on kesätauolla 21.6.-15.8.2021.
Lounasmenu | Ma-La 12-18
Bistro à la carte | Ma-Ke 18-21 / To-La 17-22
Lounge Bar | Ma-La 12-22

WELLNESS
Huom. Seuraavat wellness-varaukset tulee tehdä ennakkoon:
kylpylä, Fitness Center, spa-hoidot ja ohjatut tunnit. Tee varauksesi ajoissa, jotta varmistat paikkasi toivomallesi ajankohdalle. Tee wellness-varauksesi nyt! Tavoitat meidät Wellness-palveluihin liittyvissä asioissa myös WhatsApp-viestillä +358 (0)46 8757 000.

Jos haluat tehdä wellness-varauksen lahjakortilla, ota yhteyttä wellness@langvik.fi. Kerrothan lahjakorttinumerosi varausta tehdessäsi.

KYLPYLÄ JA FITNESS CENTER
Ma-La 9-22.45
Su 9-15 (majoittuville 9-22.45)

KYLPYLÄN JACUZZI BAR
Ma-To puhelintilauksella paikan päällä
Pe-La 15-22
Su suljettu

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun