Långvik on avoinna ilman aukiolorajoituksia. Tutustu aukioloaikoihin ja turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

AUKIOLOAJAT

Koronarajoitukset eivät ole enää voimassa Länsi-Uudellamaalla Kirkkonummen alueella. Långvikiin voi kokoontua vapaasti haluamansa kokoisessa seurueessa, eikä aukiolorajoituksia ole. Huolehditaanhan yhdessä edelleen terveysturvallisesti mm. perushygieniasta ja riittävistä etäisyyksistä. Suosittelemme myös maskien käyttöä muiden seurueiden läsnäollessa.

Edellytämme ennakkovarauksia ravintolaan ja wellness-palveluihin, jotta voimme porrastaa asiakkaat terveysturvallisesti.

HOTELLI

Hotelli on avoinna 24/7
Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.
Uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Hiljennymme joulun viettoon 19.12. klo 12, ja avaamme jälleen 28.12. klo 12 vastaanottamaan uuden vuoden 2022. Tutustu ja varaa paikkasi uudenvuoden bileistä parhaimpiin!

Majoituksen saat aina päivän parhaaseen hintaan verkkokaupastamme. Verkkokaupassa voit maksaa myös lahjakorteilla.

Varaa huone

Palvelemme varaus- ja tiedusteluasioissa puhelimitse ja sähköpostitse vastaanotto@langvik.fi+358 (0)9 2959 9301. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja.

Tavoitat meidät myös chat-palvelussa ja WhatsApp-viestillä +358 (0)50 315 3099.

***

RAVINTOLA

Tee ravintolan pöytävaraukset ennakkoon aamiaiselle, brunssille, lounaalle ja illalliselle.

Aamiainen | Ma-Pe 7-9.30, La 8-11
Brunssi | Su 8-13
Lounasmenu | Ma-La 12-17
A la carte | Ma-La 17-22
Lounge Bar | Ma-Ke 12-23, To-La 12-24

Huomioi poikkeukset:

Su 14.11 | Brunssin sijaan aamiainen 8-11
Su 5.12 | Ravintola auki klo 22 asti
Ma 6.12 | Ravintola sulkeutuu klo 13
Su 19.12 | Brunssin sijaan aamiainen 8-11

Su 14.11. juhlistamme isänpäivää juhlalounaalla. Tutustu ja varaa isänpäivän lounas!

Varaa pöytä

Tilaa lounasherkkuja mukaan noudettavaksi! Tilaa takeaway

***

WELLNESS

Varmista wellness-hetkesi varaamalla hyvissä ajoin ennakkoon kylpylä, liikuntakeskus, ohjatut tunnit ja spa-hoidot. Voit myös vuokrata yksityiskäyttöön Rantasaunan sekä kylpylän altaat. Huom. rajoitettu saatavuus. Ajantasaisen saatavuuden näet varauskalenterista. Porealtaiden viikkohuolto suoritetaan maanantaisin klo 8-12 välisenä aikana.

Virkistäydy ulkoillen. Varaa ennakkoon fatbiket, ja hotellin vastaanotosta voit vuokrata myös muita aktiviteettivälineitä ulkoiluun, kuten pihapelejä, polkupyöriä ja frisbeegolf-kiekkoja.

9.11-14.11.2021 Fitness Center kokonaisuudessaan on varattu yksityiskäyttöön.

Kylpylän Jacuzzi Bar palvelee:
To 15-21
Pe-La 15-22
Muina aikoina tilaukset 2. krs. ravintolasta.

Varaa Wellness

Tavoitat meidät Wellness-palveluihin liittyvissä asioissa myös WhatsApp-viestillä +358 (0)46 8757 000.

***

VIERASVENELAITURI

24-paikkainen vierasvenelaiturimme ottaa vastaan vesiteitse saapuvat vieraat 1.5.-31.10. Lisätietoa venelaituristamme löydät täältä. Ravintolan, spa-hoitolan ja kylpylän asiakkaille päiväpaikka ja hotellissa majoittuville vuorokausipaikka laituriin veloituksetta. Laiturin paikkavaraus tulee tehdä aina etukäteen.

Varaa venepaikka

***

YRITYSMYYNTI

Varmista henkilöstönne seuraava tilaisuus, sillä kysytyimmät päivät varataan jo nyt!
Pyydä tarjous yritysmyynnistä!

***

YKSITYISET JUHLA- JA RYHMÄVARAUKSET

Ajatuksissa juhlat, polttarit, häät, rantasaunailta, hyvinvointipäivä tai get together ystävien kesken?
Varaa nyt!

***

Toivotamme teidät tervetulleiksi nauttimaan viiden tähden palvelusta ja hyvästä olosta! Tutustu majoituspaketteihin ja hybridikokoukseen, ja ota askel lähemmäksi virkistävää lähilomaa tai tiimipäivää!

Lahjakorttikauppa palvelee 24/7. Löydä hemmottelevat lahjat syntymäpäiviin, valmistujaisiin, kihlajaisiin ja muihin juhlahetkiin. Astu lahjakorttikauppaan.

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.

Pysytään terveinä ja nähdään pian Långvikissa! Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa uutiset avautuvista palveluistamme, tilaa uutiskirjeemme. #langvikhotel

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

Millainen kokous se hybridi oikein on? Vastaamalla visailuun saat mahdollisuuden voittaa Långvikin Thank God It’s Working Day -etätyöpäiväpaketin kahdelle! Osallistu nyt, sillä arvomme palkintoja joka kuukausi!

Jatka visailuun