Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli on avoinna torstaista sunnuntaihin. Avaamme torstaisin klo 12, ja suljemme sunnuntaisin klo 14. Lisäksi palvelemme varaus- ja tiedusteluasioissa puhelimitse ja sähköpostitse keskiviikkoisin klo 9-15 vastaanotto@langvik.fi+358 (0)9 2959 9301

Långvikin keittiö on avoinna to-su. 1.-18.4. ravintoloiden ollessa suljettuina, hotellivieraamme saavat nauttia keittiömme valmistamista herkuista hotellihuoneen rauhassa. Lähialueen asukkaita palvelee keittiömme vallannut Comfort Food Kitchen, joka valmistaa rentoa lohturuokaa mukaan noudettavaksi. Tilaa takeaway!

Aluehallintoviraston antaman yleisen määräyksen mukaisesti olemme sulkeneet wellness-tilamme toistaiseksi yleisestä käytöstä. Sulkeminen koskee pukuhuoneita, allasaluetta, saunatiloja, liikuntakeskusta ja ohjattuja tunteja. Wellness-tilat ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Varaa Fitness Center, kuntouima-allas tai jacuzzialtaat saunoineen tai Rantasauna perheellesi yksityiskäyttöön täältä. Myös spa-hoitolamme on avoinna – Varaa aika hemmotteluun

Virkistäydy ulkoillen. Hotellin aukioloaikoina voit vuokrata vastaanotosta aktiviteettivälineitä ulkoiluun, kuten fatbike-pyöriä ja frisbeegolf-kiekkoja. Reippaile tai himmaile ihanissa meri- ja metsämaisemissa. Långvik sijaitsee kirjaimellisesti keskellä luontoa.

Toivotamme teidät tervetulleiksi nauttimaan viiden tähden palvelusta ja hyvästä olosta! Tutustu Långweekend -majoituspaketteihin ja hybridikokoukseen, ja ota askel lähemmäksi virkistävää lähilomaa tai tiimipäivää. Lahjakorttikauppa ja varauskanavat netissä ovat avoinna vuorokauden ympäri. Astu lahjakorttikauppaan täältä tai varaa kotimaan lomasi täältä!

YRITYSMYYNTI
Varmista henkilöstönne seuraava tilaisuus, sillä kysytyimmät päivät varataan jo nyt!
Pyydä tarjous yritysmyynnistä!

YKSITYISET JUHLA- JA RYHMÄVARAUKSET
Ajatuksissa juhlat, polttarit, häät, rantasaunailta, hyvinvointipäivä tai get together ystävien kesken?
Varaa nyt!

***
Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/covid-19.

Pysytään terveinä ja nähdään pian Långvikissa! Jos haluat tietää ensimmäisten joukossa uutiset avautuvista palveluistamme, tilaa uutiskirjeemme. #langvikhotel

***

YLEISET AUKIOLOAJAT

Tarkista aukioloaikamme ja turvallisen vierailun ohjeet. Muista tehdä kaikki paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintolaan kuin wellness-palveluiden pariin kotisivuillamme.

HOTELLI 24/7
Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.
Uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Varaa kotimaan lomasi täältä! Majoituslahjakorteilla voit tehdä varauksen suoraan verkkokaupassa. Jos sinulla on jokin muu kuin majoituslahjakortti, niin ota meihin yhteyttä. Vastaanoton tavoitat myös chat-palvelussa ja WhatsAppissa +358 (0)50 315 3099.

RAVINTOLA
Tee pöytävaraus
aamiaiselle, brunssille, lounaalle ja illalliselle ennakkoon kotisivuillamme! Toimimme ennakkovarauksilla. Jos kattausaikamme on täynnä – olethan ystävällinen ja ota yhteyttä ravintola.mgr@langvik.fi / +358 50 315 3100

Aamiainen Ma-Pe 7.30-9.30 / La 8-11
Brunssi Su 9-14
Lounasmenu Ma-La 12-18
Bistro à la carte Ma-Ke 18-21 / To-La 17-22
Lounge Bar Ma-La 12-22

WELLNESS
Huom. Seuraavat wellness-varaukset tulee tehdä ennakkoon: kylpylä, Fitness Center, spa-hoidot ja ohjatut tunnit. Kylpyläaika on 1h 30min /asiakas. Majoitukseen sisältyy 1 kylpylävierailu/päivä/hlö. Tee varauksesi ajoissa, jotta varmistat paikkasi toivomallesi ajankohdalle. Tee wellness-varauksesi nyt!

Jos haluat tehdä wellness-varauksen lahjakortilla, ota yhteyttä wellness@langvik.fi. Kerrothan lahjakorttinumerosi varausta tehdessäsi.

KYLPYLÄ JA FITNESS CENTER
Ma-La 9-22.45
Su 9-15 (majoittuville 9-22.45)

KYLPYLÄN JACUZZI BAR
Ma-To puhelintilauksella paikan päällä
Pe-La 15-22
Su suljettu

VIERASVENELAITURI
Avoinna 1.5.-31.10. Lisätietoa vierasvenelaituristamme löydät täältä.

~ ~ ~

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.