Kesä on saapunut ja sen myötä puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, joten pyytäisimme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä: vastaanotto@langvik.fi | 050 315 3099. Tutustu myös Usein kysyttyä – sivun kysymyksiin ja vastauksiin.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIKIN ASIAKASTILAISUUS 

Mikään ei korvaa kasvotusten tapahtuvaa kohtaamista – näitä hetkiä odotamme entistä enemmän, ja näiden järjestämiseen Långvikissa tähtäämme. Onneksi käytössä on teknisiä ulottuvuuksia, joiden avulla tapahtumissa voidaan olla läsnä myös etänä.

Kutsumme sinut mukaan Långvikin kokous- ja kylpylähotellin asiakastapahtumaan 7.6.2021 klo 10.30-11.30. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme, tekniikkaamme ja tapahtumaasi vaikuttaviin avainhenkilöihin. Valinnaisissa tietoiskuissa esittelyssä uudistuneet Wellness-aktiviteetit ja tapahtuma-alusta Deal Room Events.

Kokouksissa voimme jakaa osallistujat pienempiin ryhmiin lukuisiin Långvikin kokoustiloihin, joiden välinen kommunikointi tapahtuu etäyhteyden avulla. Luonnollisestikin tilaisuuteen voi osallistua etänä ulkomaita myöten. Tule siis mukaan, ja koe etäosallistujan roolissa miten Långvikin hybridikokous toimii käytännössä. Kirsikkana kakun päällä, Långvikista löytyy kaksi isoa kokoustilaa, joiden tekniikka mahdollistaa reaaliaikaisen kommunikoinnin ilman tietokonetta!

Käytämme tilaisuudessamme Deal Room Eventsin tapahtuma-alustaa. Makeamman tapahtumasta tekee brändätty tapahtumasivu, sisällön hallinta ja sen esittäminen osallistujille selkeästi omalla sivustolla. Sinun on helppo tutustua etukäteen tapahtuman ohjelmaan ja eri sisältöihin. Sivustolla voit tsekata puhujat ja ladattavat dokumentit ennakkoon. Voit rekisteröityä tapahtumasivulle saatuasi tapahtumalinkin edellisellä viikolla. Verkostoidu Långvikin edustajien kanssa – lähetä viesti tai buukkaa tapaaminen!

MILLOIN & MISSÄ
7.6.2021 klo 10.30-11.30
Deal Room Events / tapahtuma-alusta

ILMOITTAUDU MUKAAN! Saat vahvistusviestin sähköpostiisi.
*Tilaisuus on tarkoitettu yritystilaisuuksien ja -tapahtumien järjestäjille ja osallistujamäärä on rajoitettu. Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden kohderyhmän mukaisiin ilmoittautumisiin. Muihin asioihin liittyen löydätte yhteystietomme täältä.

TUTUSTU: Långvikin Å WAY Hybridikokous
#langvikhotel #åway #hybridikokous #hybriditapahtuma #viidentähdenpalvelu

KYSYTTÄVÄÄ?
Ota yhteyttä: YRITYSMYYNTI

Vietä ikimuistoinen juhannus Långvikissa!

Tutustu ja varaa nyt