Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

HOTELLIN HUONEVARAUS- JA PERUUTUSEHDOT VERKOSSA

LÅNGVIK CONGRESS WELLNESS HOTEL
Näitä varaus- ja peruutusehtoja sovelletaan Långvik Congress Wellness Hotel–verkkosivuston kautta tehtyihin huonevarauksiin ja lisätuotteisiin. Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkiöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on yli 6 henkilöä.

Verkkokaupan tuotteita myy Ryokan Oy, Y-tunnus 2705969-4. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

VARAAMINEN JA VAHVISTUS
Tuotteet varataan internetin välityksellä Långvikin verkkokaupasta www.langvik.fi. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Varausta tehdessä asiakkaan tulee täyttää lomakkeessa vaadittavat tiedot. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lähetämme varausvahvistuksen sähköpostitse.

ALAIKÄISEN MAJOITTUMINEN VERKKOKAUPPAVARAUKSELLA
Verkkokauppaostoksia Långvikin verkkokaupassa voi tehdä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Alaikäiselle palveluita tai tuotteita varaava on täysin vastuussa alaikäisestä ja hänen esiintymisestään Långvik Congress Wellness Hotellissa, oli varaaja itse mukana tai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä tulee olla mukanaan vapaamuotoinen huoltajan suostumus majoittumisesta. Ilman huoltajaa majoittuvalta alaikäiseltä vaaditaan henkilöllisyystodistus sisäänkirjautuessa. Huoltajan yhteystiedot vaaditaan myös sisäänkirjautumisen yhteydessä.

ALKOHOLIN TILAUS HUONEVARAUKSEN YHTEYDESSÄ
Vain 18 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö voi tilata alkoholituotteita yksityiseen käyttöön.

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Hotellihuone on käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Hotellilla saattaa olla poikkeavia saapumis- ja lähtöaikoja.

Jokaisella majoittujalla on pyydettäessä oltava esittää voimassaoleva henkilöllisyystodistus.

Turvallisuussyistä hotellihuoneisiin pääsevät vain sisäänkirjautuneet henkilöt. Huoneen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

LEMMIKIT HOTELLISSA
Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan hotelliin. Ravintola-alueelle lemmikkieläimillä ei ole pääsyä. Majoittuvista lemmikeistä veloitamme sen hetkisen hinnaston mukaan. Lemmikeistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Lemmikkihuoneita on rajallisesti. Lemmikin kanssa sisäänkirjautunut henkilö on henkilökohtaisesti vastuussa eläimen hyvinvoinnista sekä mahdollisesti lemmikin hotellille tai sen muille asiakkaille aiheuttamista vahingoista ja kuluista. Lemmikki ei saa aiheuttaa häiriötä muille hotellin asiakkaille.

MAKSUTAVAT
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa yleisimpien suomalaisten pankkien tunnistuspalveluiden kautta tai Visa/MasterCard luottokortilla.

PERUUTUSEHDOT
Hotellihuoneen maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varausta tehdessä. Peruutus tai muutos tulee ilmoittaa vastaanottoon puhelimitse 09 2959 9301 tai sähköpostitse vastaanotto(a)langvik.fi.

Peruutusehdot vaihtelevat sen mukaan mihin hintaan olet tehnyt varauksesi. Lue hintatiedot tarkaan varausta tehdessäsi. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä.

NON-FLEX-hinnat veloitetaan kokonaisuudessaa varausta tehtäessä, eivätkä ne oikeuta peruutuksiin, muutoksiin tai korvaaviin tuotteisiin. Varattavissa ainoastaan Långvikin verkkokaupasta.

MUUT HINNAT veloitetaan myös kokonaisuudessaan varausta tehtäessä.

Varausten muutokset ja peruutukset tulee tehdä saapumista edeltävään iltaan klo 18.00 mennessä. Siirrettävän varauksen yhteydessä hintamuutokset ovat mahdollisia. Varauksen ennakkomaksun voi myös vaihtaa majoitusvarausta vastaavaan lahjakorttiin.

Mikäli varaus peruuntuu asiakkaan tai hänen lähiomaisen äkillisen sairastumisen vuoksi, onnettomuuden tai kuolemantapauksen vuoksi, on asiakas oikeutettu saamaan takaisin maksetun summan. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Ryokan Oy:lle 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun.

RYOKAN OY:N OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Ryokan Oy:stä riippumaton este (esim. sähkö-, palo- tai vesivahinko), voi Ryokan Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Ryokan Oy:llä oikeus perua varaus.

MUUTA
Ryokan Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on tutustuttava, ennen varaustaan, kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin. Ryokan Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

YHTEYSTIEDOT
Långvik Congress Wellness Hotel
Tanskarlantie 9
FI-02420 KIRKKONUMMI

+358 (0)9 2959 9301
vastaanotto(a)langvik.fi

Yksityisyys ja evästeet