Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

MITÄ TEHDÄ KESÄLLÄ?

Ota kesästä kaikki parhaat puolet irti Långvikin kylpylähotellissa. #staycation #lähimatkailu #kotimaanmatkailu #langvikhotel #långhotsummer

~ ~ ~

Asiakkaanamme pääset veloituksetta seuraamaan kesän elokuvia muhkealta nahkanojatuolilta käsin Lounge Bar-eväät mukanasi.

Miten olisi seurueenne peliolympialaiset? Game Centerin biljardipöytä ja ulkopeliklassikot kuten Mölkky ovat käytössäsi veloituksetta.

Tutustu Långvikin hemmotteleviin SPA-hoitoihin. Uutuutena Neurosonic – helpotusta stressiin ja univaikeuksiin. Matalatajuusvärähtely edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun kautta.

Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Pieni hemmotteluhetki tekee ihmeitä.

Meissä kaikissa on suunnaton määrä energiaa, ideoita ja innostusta. Ne tulevat parhaiten esiin silloin, kun voimme hyvin. Saatavilla on niin kävelysauvoja, polkupyöriä kuin SUP-lautoja.

Luonnonkauniiseen Porkkalan ympäristöön voit tutustua reippaillen.

  • POLKUPYÖRÄT alk. 10€/päivä
  • FAT BIKES alk. 25€/2h
  • SÄHKÖSKOOTTERIT aikaveloitus
  • POLKUKAJAKKI 85€/2h
  • VISIT KIRKKONUMMI

Ota kesän ihanin kuva ja jaa kuva hästägillä #langvikhotel Voit voittaa sviittilahjakortin kahdelle! Lue lisää: www.langvik.fi/kilpailu

TUTUSTU LÅNGVIKIN KOKO KESÄÄN #LÅNGHOTSUMMER!