Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Voit varata myös vastaanotosta:

tai +358 (0)9 2959 9301

Voit kysyä myös tarjouksen yli 6 henkilön ryhmille:

tai +358 (0)9 2959 9139

OSALLISTU JA VOITA!

Osallistu SVIITTIMAJOITUSLAHJAKORTIN arvontaan.

Kilpailuun voi osallistua kesän 2018 Långhotsummerin aikana postaamalla itse otetun Långhotsummer henkisen kuvan Långvik Congress Wellness Hotellilta hashtageilla #långhotsummer ja #langvikhotel.

Kirkkonummen Tanskarlaan vuonna 1976 valmistunut rakennuskokonaisuus tunnettiin Kansallis-Osake-Pankin koulutuskeskuksena viime vuosituhannen loppuun saakka. Noista ajoista muistuttavat KOP:n veikeät oravat ovenkahvoissamme. KOP:n entisen pääjohtajan Jaakko Lassilan vieraanvaraisuudesta nautti näissä samoissa tiloissa presidentti Urho Kaleva Kekkonen. Nykyisin Långvikin kylpylähotelli tarjoaa yrityksille upean tapahtumapaikan sekä kaikille ainutlaatuisia hengähdyshetkiä arkeen.Lämpimästi tervetuloa. Nauti vieraanvaraisuudestamme kuten Kekkonen aikoinaan!

Kilpailun kuvaus ja säännöt

1. Kilpailun nimi
LHS Sviittimajoituslahjakortti -kilpailu

2. Järjestäjä
Ryokan Oy, Tanskarlantie 9, 02420 KIRKKONUMMI (jäljempänä Järjestäjä)

3. Osallistuminen
Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt. Ryokan Oy:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun on mahdollista osallistua ainoastaan tässä ilmoitetuilla ehdoilla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailua koskevat säännöt ja ehdot.

Kilpailuun voi osallistua omalla kuvalla, johon kirjoittajalla on täydet oikeudet ja vastuu. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että hän ei kuvallaan tai kommentillaan loukkaa Suomen lakeja ja muiden oikeuksia. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Instagram-palvelun, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuvien lataamiseen kommentointiin liittyen. Osallistumalla vapautat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kampanja mitenkään liity Facebookiin tai Instagramiin.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden sisältö rikkoo sääntöjä. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

4. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 24.6.-5.8.2018. Kuva tulee lisätä kilpailuajan puitteissa. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja kuvia tai ilmoittautumisia ei oteta huomioon. Palkinto arvotaan 8.8.2018 kello 10:00.

5. Kilpailuun osallistuminen
*Postaa itse ottamasi kuva Långvik Congress Wellness Hotellin Instagramiin tai Facebookiin hashtageilla #långhotsummer ja #langvikhotel
*Ollakseen kilpailussa mukana tulee kuvaan olla liittettynä molemmat hashtagit

Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana kilpailuehtojen mukaisesti osallistuneet henkilöt. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

6. Palkinto ja voittajan valinta
Voittaja arvotaan Järjestäjän markkinointitiimin toimesta 8.8.2018 kello 10:00. Voittaja saa Långvik Congress Wellness Hotellin sviittimajoituslahjakortin kahdelle hengelle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tuotteeseen.

Voittaja julkistetaan niissä sosiaalisissa medioissa, joissa kilpailu käydään 8.8.2018. Voittajan tulee ilmoittautua 13.8.2018 mennessä lähettämällä yhteystiedot palkinnon lunastusta varten. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajatiedot myös muissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Mikäli palkintoa ei voida toimittaa voittajalle puuttuvien tietojen vuoksi, osallistujan oikeus palkintoon raukeaa.

7. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivuilla.