Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan, ja Långvikin hotellioperaattorin toiminta jatkuu normaalisti. Lisätietoa täältä.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT´S WORKINGDAY

Tervetuloa viettämään etätyöpäivää Långvikin merenrantamiljööseen, jossa rentouttava luonto huokuu hyvää oloa ja inspiroiva ilmapiiri tuo uudenlaista raikkautta työarkeen.

Työpäivän täydeltä hyvinvointia

Thank God It´s WORKINGDAY-etätyöpäivä on suunniteltu hyvinvointiin etätyöarjen keskellä. Työpäivän lomassa voi virkistäytyä ulkoillen luonnossa, rentoutua saunojen lauteilla, hikoilla Fitness Centerissä ja pulahtaa kylpyläosaston altaisiin. Lisäpuhtia päivään tuo puhtaista raaka-aineista valmistettu herkullinen ruoka. Tiedossa on täydellinen latautuminen.

Päivään sisältyy työpisteen lisäksi langaton laajakaistayhteys, maukas ja terveellinen aamiainen, herkullinen lounas, pääsy wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin sekä maksuton pysäköinti.

Tarjoushinta 70-90€ työtilasta riippuen (Norm. 161,50€). Yksittäinen etätyöpäivä maksetaan paikan päällä saapuessa. Maksutavat ovat kortti tai käteinen. 

Varaukset osoitteesta vastaanotto@langvik.fi

~~~

INSPIROIVAN TYÖPÄIVÄN HERKUT:​​

Työtila
Voit valita saatavuuden mukaan työpisteesi yhteistyötilaan tai hotellihuoneeseen.

Aamiainen
Päivän leipä tai Långvikin ylellisestä ja rakkaudella katetusta aamiaispöydästä tuttuja makuja, kuten suussa sulavia croissantteja, rapeaa pekonia, leikattuja hedelmiä ja kuiturikasta puuroa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kotoisan ja samalla laajan aamiaisen luksusta unohtamatta.

Lounas
Långvikin lounas valmistetaan keittiössämme alusta asti tuoreista sesongin raaka-aineista.

Kahvit
Etätyöpäivään sisältyy jatkuva kahvitarjoilu. Nouda siis kuppi kuumaa ravintolasta aina kun kahvihammasta kolottaa.

Fitness Center
Långvikin liikuntakeskus tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa.

Kylpylä
Kylpylästä löytyy 22-metrinen kuntouima-allas ja ikkunoista avautuu rauhoittava merellinen maisema. Käytettäväksesi löytyy kelluntavyöt vesijumppaa tai -juoksua varten. Porealtaissa rentoutudut arjen huolista. Kylmäallas piristää ja tekee hyvää keholle. Kahluualtaissa kävellään vuoroin kylmässä ja kuumassa vedessä, mikä edistää jalkojen verenkiertoa. Saunan leppoisat löylyt viimeistelevät kylpylähetken. Kylpylän vierailuaika on 1,5h.

Lisäksi suosittelemme virkistäviä aktiviteetteja työpäivän ohelle:
Fatbikes 35€ /2h
Polkupyörät 10€/päivä
Kävelysauvat 5€/2h
Frisbeegolf kiekkovuokra 5€

~~~

Kaipaako työpäiväsi lisää hyvinvointia tai haluaistko jäädä yöksi? Tutustu siis monipuolisiin aktiviteetteihimme tai varaa majoituksesi suoraan hotellin varauskalenteristamme.

Voitte muuttaa tai peruuttaa etätyövarauksenne veloituksetta edeltävänä päivänä klo 18:00 mennessä. Peruuttamattomasta etätyövarauksesta veloitamme etätyöpaketin täyden hinnan 70€ tai 90€ varauksenne mukaisesti. Olettehan muutoksista ja peruutuksista yhteydessä vastaanottoon.