Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

KESÄTEKEMISTÄ

Ota enemmän irti hyvinvoinnista Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa. Päivämatkan mittainenkin piipahdus tekee hyvää mielelle ja koko keholle. Tervetuloa Kirkkonummelle!

Pyörän selässä pääset tutustumaan Långvikin kauniiseen lähiseutuun. Hien saat pintaan monipuolisessa liikuntakeskuksessa – vai lähtisitkö sittenkin joogaretriitille tai kokeilemaan laitesukellusta? Jos kaipaat hemmottelua, varaa aika SPA-hoitoon. Kaiken kruunaa rentoutuminen wellness-kylpylässämme. Heinäkuussa on luvassa myös wellness-viikko, jolloin tarjoamme joogaa, pilatesta ja stress release-tunteja viikon jokaisena päivänä – lue lisää alempaa ja varaa paikkasi hyvissä ajoin varauskalenteristamme.

Frisbeegolfia ja polkupyöriä voit tiedustella vastaanotostamme, muutoin voit varata kaikki wellness-palvelumme samasta paikasta. Varaa helposti verkossa – paikkoja ja välineitä on rajoitetusti!

Varaa wellness

***

WELLNESS-VIIKKO HEINÄKUUSSA 17.7.–23.7.2023

MA: Långvik pilates 45 min
TI: Herättelevä aamujooga 60 min
KE: Stress release 45 min
TO: Jooga 60 min
PE: Långvik pilates 45 min
LA: Päiväretriitti
SU: Jooga 60 min
Päiväretriitin lisätiedot löydät varauskalenterista kohdasta ”tapahtumat”, muut tunnit puolestaan otsikon ”ohjatut tunnit” alta.

FRISBEE GOLF kiekkovuokra 5€
POLKUPYÖRÄT alk. 10€/päivä
SOUTUVENE 20€/h

LÅNGVIKIN PÄIVÄRETRIITIT
Långvikissa järjestetään rentouttavia päiväretriittejä, jotka sisältävät kaksi harjoitusta ja kylpyläkäynnin. Tulevat retriitit ja niiden tarkemman sisällön löydät varauskalenteristamme ’Tapahtumat’ -valikon alta.

OHJATUT TUNNIT 15€/hlö
Luvassa mm. pilatesta ja joogaa! Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut Wellnessin varauskalenterista.

LAITESUKELLUS 49€/hlö
Koe miltä tuntuu hengittää veden alla! Altaassa tapahtuva laitesukelluskokeilu on ensimmäinen askel kohti vedenalaista maailmaa. Långvik Wellness tarjoaa yhteistyössä Uudenmaan Sukellusakatemian kanssa mahdollisuuden kokeilla laitesukellusta turvallisesti allasolosuhteissa. Alaikäraja laitesukelluskokeiluun 10 vuotta.

FITNESS CENTER & KYLPYLÄ alk. 19€/hlö
(Sis. majoitukseen.)
Fitness Center tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa. Sen varustelun löydät täältä. Wellness-kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Saunojen aukioloaikoihin voit tutustua täällä. Samalla pääsymaksulla sekä Fitness Centeriin että kylpylään. Tutustu myös kylpylän ja kuntosalin kuukausikorttiin ja 10 kerran korttiin Fitness Centerin sivuilla.

SPA-HOIDOT
Tutustu Långvikin hemmotteleviin SPA-hoitoihin. Muistathan varata ajan myös kylpylään yli 30 min. hoitojen yhteydessä. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa. Pieni hemmotteluhetki tekee ihmeitä.

Varauspainikkeen takaa aukeavasta kalenterista näet jokaisen palvelun ajankohtaisen saatavuuden. Varaa helposti verkossa – paikkoja ja välineitä on rajoitetusti!

Varaa wellness

Psst. Aktiivisen päivän lomassa voit nauttia ravintolassamme herkullista ruokaa ja viileitä virvokkeita. Varaa pöytä.

Jäisitkö yöksi? Varaa majoituksesi suoraan varauskalenteristamme.