Tervetuloa Långvikiin! Varauduthan esittämään koronapassin, tarkistamme sen viranomaismääräysten mukaisesti. Lisätietoa koronapassista, aukioloaikamme ja turvallisen vierailun toimintamallimme löydät täältä: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT´S WELLNESSDAY

Ota enemmän irti hyvinvoinnista Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa. Päivämatkan mittainenkin piipahdus tekee hyvää mielelle ja koko keholle.

Frisbeegolfrata odottaa meren läheisyydessä ja fat bike -ajelulla pääset tutustumaan Långvikin kauniiseen lähiseutuun. Hien saat helposti pintaan monipuolisessa liikuntakeskuksessa vai lähtisitkö sittenkin joogaretriitille tai kokeilisitko laitesukellusta? Jos kaipaat hemmottelua, varaa aikasi SPA-hoitoon. Kaiken kruunaa rentoutuminen wellness-kylpylässämme. Tervetuloa Kirkkonummelle!

Frisbeegolfia ja perinteisiä polkupyöriä voit tiedustella vastaanotostamme, muutoin voit varata kaikki wellness-palvelumme samasta paikasta. Varauspainikkeen takaa aukeavasta kalenterista näet jokaisen palvelun ajankohtaisen saatavuuden. Varaa helposti verkossa – paikkoja ja välineitä on rajoitetusti!

VARAA WELLNESSDAY

***

FRISBEE GOLF kiekkovuokra 5€
POLKUPYÖRÄT alk. 10€/päivä
FAT BIKES 35€/2h

LAITESUKELLUS 49€/hlö
Koe miltä tuntuu hengittää veden alla! Altaassa tapahtuva laitesukelluskokeilu on ensimmäinen askel kohti vedenalaista maailmaa. Långvik Wellness tarjoaa yhteistyössä Uudenmaan Sukellusakatemian kanssa mahdollisuuden kokeilla laitesukellusta turvallisesti allasolosuhteissa. Alaikäraja laitesukelluskokeiluun 10 vuotta.

FITNESS CENTER alk. 29€/hlö
(sis. majoitukseen)
Långvikin liikuntakeskus tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa. Sen varustelun löydät täältä. Fitness Centerin pääsymaksu sisältää myös kylpylän.

OHJATUT TUNNIT 15€/HLÖ
Katso tarkemmat aikataulut Wellnessin varauskalenterista.

LÅNGVIKIN PÄIVÄRETRIITIT
Långvikissa järjestetään rentouttavia päiväretriittejä, jotka sisältävät kaksi harjoitusta ja kylpyläkäynnin. Tulevat retriitit ja niiden tarkemman sisällön löydät varauskalenteristamme ’Kurssit’ -valikon alta.

SPA-HOIDOT
Tutustu Långvikin hemmotteleviin SPA-hoitoihin. Muistathan varata ajan myös kylpylään yli 30 min. hoitojen yhteydessä. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa. Pieni hemmotteluhetki tekee ihmeitä.

KYLPYLÄ alk. 29€/hlö
(sis. majoitukseen)
Wellness-kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Kylpylän pääsymaksuun sisältyy myös Fitness Centerin käyttö.

Varaa wellness

***

Jäisitkö yöksi? Varaa majoituksesi suoraan varauskalenteristamme.

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.