Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja. Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT´S WELLNESSDAY

Ota enemmän irti hyvinvoinnista Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa, ja tule nauttimaan Wellness-palveluista merimaisemien äärelle. Långvik SPA tarjoaa luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Långvikin Fitness Center taas tarjoaa tehokkaan treenikokemuksen, ja luonnossa liikkuminen antaa mielellesi energiaa ja jaksamista. Anna itsellesi pieni hetki, ja rentoudu wellness-kylpylän altaissa ja saunoissa. Mökkeilytunnelmaa saat varaamalla rennon Rantasaunan. Nyt voit nauttia kylpylästämme myös omassa rauhassa, ja vuokrata altaan & saunan yksityiskäyttöön vain sinulle ja lähipiirillesi. Tervetuloa Kirkkonummelle!

VARAA WELLNESSDAY

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.

***

WELLNESS
Varmistaaksesi saatavuuden, varaa wellness-palvelut hyvissä ajoin ennakkoon. Varauspainikkeen takaa aukeavasta kalenterista näet jokaisen palvelun ajankohtaisen saatavuuden.

Spa-hoidot
Långvik SPA tarjoaa hemmottelevia luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa.

Uutuutena Spa-hoitolassa Biotec Speed Spa -kasvohoidot 59€
Biotec-laitehoidon hyödyt näet heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Valittavana on kaksi tehokasta hoitoa: syväkosteuttava pikakaunistaja tai raskaansarjan lääke väsyneelle iholle.

Fitness Center
Toiminnallisten salien inspiroimana suunniteltu Långvikin Fitness Center tarjoaa tehokkaan ja hauskan treenikokemuksen. Sen varustelun löydät täältä. Fitness Centerin pääsymaksu sisältää myös kylpylän, su-pe 29€, la 39€ /hlö /3h.

Kylpylä
Virkistäydy Långvikin kylpyläosastolla. Wellness-kylpylässä käytössäsi ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaiset saunat sekä höyry- ja infrapunasaunat pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Kylpylän pääsymaksuun sisältyy myös Fitness Centerin käyttö, alk. 29€ /hlö /3h.

Uutta! Varaa kuntouima-allas tai jacuzzialtaat saunoineen seurueellesi yksityiskäyttöön alk. 99€ /1,5h. (Max. 2 aikuista /vuoro.)

Rantasauna
Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna! Hinnat alk. 49€, sisältää Rantasaunan 1,5 tunniksi yksityiskäyttöön max. 2 aikuista. (Hinta ei sisällä pyyhkeitä. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme pyyhkeen ja kylpytakin 12€ /hlö). Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä, ja omalta laiturilta voit sulan veden aikaan pulahtaa uimaan. Rantasaunalta on mahdollista ostaa juomia.

Ulkoiluaktiviteetit
Vuokraa ennakkoon käyttöösi fat bike -pyörät, SUP-laudat ja beach volley- sekä tenniskentät. Vastaanotosta voit vuokrata paikan päällä mm. polkupyörän, frisbee golf kiekkoja tai kävelysauvat ulkoiluun. Hotellin kiertävällä kuntopolulla pääset virkistäytymään luonnon helmaan.

Varaa wellness

***

Jäisitkö yöksi? Varaa majoituksesi suoraan varauskalenteristamme.