Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin sekä 12.5. keskiviikkona! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT´S WELLNESSDAY

Ota enemmän irti hyvinvoinnista Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa, ja tule nauttimaan Wellness-palveluista merimaisemien äärelle. Nyt voit nauttia palveluistamme myös omassa rauhassa, kun wellness-tilamme ovat vuokrattavina yksityiskäyttöön vain sinulle ja lähipiirillesi.

Långvik SPA tarjoaa luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Långvikin Fitness Center taas tarjoaa tehokkaan treenikokemuksen, ja luonnossa liikkuminen antaa mielellesi energiaa ja jaksamista. Anna itsellesi pieni hetki, ja rentoudu wellness-kylpylän altaissa ja saunoissa. Mökkeilytunnelmaa saat varaamalla rennon Rantasaunan. Tervetuloa Kirkkonummelle!

VARAA WELLNESSDAY

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.

***

WELLNESS

Spa-hoidot
Långvik SPA tarjoaa hemmottelevia luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa. Tästä voit varata aikasi spa-hoitoihin.

Uutuutena Spa-hoitolassa Biotec Speed Spa -kasvohoidot 59€
Biotec-laitehoidon hyödyt näet heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Valittavana on kaksi tehokasta hoitoa: syväkosteuttava pikakaunistaja tai raskaansarjan lääke väsyneelle iholle.

Fitness Center
Toiminnallisten salien inspiroimana suunniteltu Långvikin Fitness Center tarjoaa tehokkaan ja hauskan treenikokemuksen. Sen varustelun löydät täältä. Fitness Centerin pääsymaksu sisältää myös kylpylän, su-pe 29€, la 39€ /hlö /3h. Tarkista saatavuus, ja varaa liikuntakeskus & kylpylä ennakkoon. Voit myös varata liikuntakeskuksen tunniksi yksityiskäyttöön ma-pe 19€, lauantaisin 29€! Vuokraus on max. 2 aikuista /vuoro. Varaa yksityinen treenivuorosi Fitness Centeriin.

Kylpylä
Virkistäydy Långvikin kylpyläosastolla. Wellness-kylpylässä käytössäsi ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaiset saunat sekä höyry- ja infrapunasaunat pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Kylpylän pääsymaksuun sisältyy myös Fitness Centerin käyttö, alk. 29€ /hlö /3h. Tarkista saatavuus, ja varaa kylpylä & liikuntakeskus ennakkoon.

Uutta! Varaa kuntouima-allas tai jacuzzialtaat saunoineen seurueellesi (max. 2 aikuista /vuoro) yksityiskäyttöön alk. 99€ /1,5h. Varaa yksityinen kylpyläkokemus täältä.

Rantasauna
Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna! Hinnat alk. 49€, sisältää Rantasaunan 1,5 tunniksi yksityiskäyttöön max. 2 aikuista. (Hinta ei sisällä pyyhkeitä. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme pyyhkeen ja kylpytakin 12€ /hlö). Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Rantasaunalta on mahdollista ostaa juomia. Varaa oma rantasaunakokemus tästä.

Ulkoiluaktiviteetit
Vastaanotosta voit vuokrata paikan päällä mm. polkupyörän, frisbee golf kiekkoja tai kävelysauvat ulkoiluun. Hotellin kiertävällä kuntopolulla pääset virkistäytymään luonnon helmaan. Vuokraa ennakkoon käyttöösi fat bike -pyörät ja tenniskentät.

***

Jäisitkö yöksi? Varaa majoituksesi suoraan varauskalenteristamme.