Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

VIERASVENELAITURI

Långvikin kokous- ja kylpylähotellilta löytyy 24-paikkainen vieraslaituri vesiteitse saapuvia vieraita varten. Ravintolan, spa-hoitolan ja kylpylän asiakkaille tarjoamme laiturin päiväpaikan ja hotellissa majoittuville vuorokausipaikan veloituksetta. Paikkavaraus laituriin sekä ravintola- ja wellness-varaukset tulee tehdä aina etukäteen. Varauksen tehtyäsi voit ajaa vapaalle veneen koon mukaiselle paikalle. Vuokra maksetaan vastaanottoon saapuessa, samalla saat laiturin koodin.

Varaa venepaikka

HYVÄN OLON KOORDINAATIT: 60°6,52’N, 24°34,68’E

Tule nauttimaan merellisistä maisemista ja ravintolan herkuista sekä rentoutumaan kylpylän altaissa ja SPA-hoidoissa. Tai viivy pidempään ja ehdit nauttimaan kaikista Långvikin aktiviteeteista! Tutustu aukioloaikoihin, ja tee ennakkoon wellness- ja ravintolavarauksesi kotisivuillamme.

VIERASLAITURI INFO

  • Avoinna 1.6.-31.10.
  • Syväys: 1,5 m
  • Kiinnitys: Aisakiinnitys 22 paikkaa max 12,5 x 4,0m veneille. Isommille veneille 2 kylkipaikkaa.
  • Laiturimaksu: 5-20€ / päivä, 15-70€ / vrk. Långvikin asiakkaille päiväpaikka on maksuton ja hotellissa majoittuville vuorokausipaikka veloituksetta! Tarkempi hinnasto alla. Venepaikan vuokraan kuuluu sähkö ja vesi.
  • Paikkavaraus tulee tehdä aina etukäteen. Yöpyville paikka on käytössä tulopäivänä klo 12 alkaen seuraavaan päivään klo 12 asti. Varauksen tehtyäsi voit ajaa vapaalle veneen koon mukaiselle paikalle. Vuokra maksetaan vastaanottoon saapuessa, samalla saat laiturin koodin. Varaa venepaikka täältä!
  • Palvelut: ravintola, kahvila, leikkipaikka, luontopolku, polkupyöriä, fat bike -pyörät, tennis, beach volley, kuntosali, uima-allas, hotellimajoitus, kylpylä, spa-hoidot, SUP-laudat
  • Voit tutustua vierasvenelaituriin myös virtuaaliesittelyssämme! 

Allaolevasta taulukosta näet laituria koskevat tiedot ja hinnat. Vieraslaiturissamme on tarjolla myös muutamia kausivuokrapaikkoja. Tutustuthan tarkempiin tietoihin laiturista täältä.