Långvik on avoinna torstaista sunnuntaihin. Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND

Ota enemmän irti viikonlopusta Långvikin kylpylähotellissa. Suositut Thank God it’s Långweekend -viikonloput jatkuvat jälleen 20.2.-20.6.2021! Koronaepidemiaan liittyvien rajoitusten ja ohjeistusten myötä palveluihimme tehdään toistaiseksi tarvittavia muutoksia, jotta jokainen voi nauttia lomastaan turvallisesti.

Huhtikuussa Långweekend tarjoaa herkullista ruokaa oman huoneen rauhassa, rentoutumista wellness-hoidoissa, ulkoilua kauniissa meri- ja metsämaisemissa ja joka päivä leffoja. Nyt huikea mahdollisuus varata kylpylän altaat ja saunat, tunnelmallinen Rantasauna tai Fitness Center yksityiskäyttöön!

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND KAMPANJA-AIKA 20.2.-20.6.2021
KAMPANJAHINNAT:

  • TO-PE 1 YÖN PAKETIT ALK. 150€ /2HH /YÖ (sis. lasilliset samppanjaa)
  • PE-SU 1 YÖN PAKETIT ALK. 195€ /2HH /YÖ
  • PE-SU 2 YÖN PAKETIT ALK. 300€ /2HH /2YÖTÄ

Långweekend-majoituspakettiin sisältyy yöpyminen, huoneaamiainen sekä vapaa pääsy leffanäytöksiin ja Game Centeriin. Torstain saapujille lasilliset samppanjaa. Sunnuntaisin late check-out klo 14.00. Lisäksi kylpylän ollessa suljettu, annamme jokaiselle majoittujalle vapaalipun kylpylään (voim. 6kk) myöhemmin käytettäväksi.

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin. Päivitämme palveluitamme ajankohtaisten rajoitusten ja ohjeistusten mukaan.

Varauskalenteristamme saat majoituksesi päivän parhaaseen hintaan valitsemalla haluamasi ajankohta kampanja-ajalta VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI.

~~~

LÅNGVIK KITCHEN

In Room Breakfast
Hyvää huomenta! Majoitukseesi kuuluu huoneaamiainen. Toimitamme aamiaisen huoneeseesi ennakkoon varaamanasi ajankohtana, ja saat nauttia aamustasi kaikessa rauhassa.

In Room Tasting Menu 64€/hlö
In Room Tasting Menu -illalliselämys on viiden ruokalajin läpileikkaus keittiömme osaamisesta, jonka nautit tarjoiltuna oman huoneesi rauhassa. Tilaa tunnelmallinen illallinen valitsemallesi ajankohdalle viimeistään edeltävänä päivänä, ja me huolehdimme loput.

Varaa huoneillallinen ja -aamiainen täältä.

Comfort Food Kitchen – Astetta rennompi huonemenu
Kun rennomman ruoan nälkä yllättää, voit tilata kätevästi annoksia suoraan keittiöstämme huoneesta löytyvän menun kautta. Kauden kuumin uutuus on Taco Plate, jossa pork, fish tai veggie tacoja, valintasi mukaan. Huonemenun herkut ovat saatavilla klo 12-21. Relax, order & enjoy!

LÅNGVIK WELLNESS

Spa-hoidot
Långvik SPA tarjoaa hemmottelevia luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta. Tästä voit varata aikasi spa-hoitoihin.

Aktiviteetit
Nyt on mahdollisuus varata Långvikin ihana liikuntakeskus tunniksi yksityiskäyttöön to-pe 19€, la 29€! Toiminnallisten salien inspiroimana suunniteltu Långvikin Fitness Center tarjoaa tehokkaan ja hauskan treenikokemuksen. Sen varustelun löydät täältä. Vuokraus on perhekohtainen, max. 2 aikuista /vuoro. Varaa yksityinen treenivuorosi Fitness Centeriin. Vastaanotosta voit vuokrata paikan päällä mm. fat bike pyörän, frisbee golf kiekkoja tai kävelysauvat ulkoiluun.

Kylpylä yksityiskäyttöön
Varaa kuntouima-allas tai jacuzzialtaat saunoineen seurueellesi yksityiskäyttöön to & pe 99€ ja lauantaisin 119€ /1h 15min. Varaus on perhekohtainen, max. 2 aikuista /vuoro. Varaa yksityinen kylpyläkokemus täältä.

Rantasauna
Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna! Hinta torstaisin & perjantaisin 39€ ja lauantaisin 49€ sisältää Rantasaunan 1,5 tunniksi yksityiskäyttöön perheellesi (max. 2 aikuista). Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Varaa oma rantasaunakokemus tästä.

Aluehallintoviraston antaman määräyksen mukaisesti suljemme wellness-tilamme yleisestä käytöstä toistaiseksi. Vuokraamme tiloja sulun ajan yksityiskäyttöön. Sulkeminen koskee pukuhuoneita, allasaluetta, saunatiloja, liikuntakeskusta ja ohjattuja tunteja. Kylpylän ollessa suljettu saa jokainen majoittuja kylpylän vapaalipun (voim. 6kk) myöhemmin käytettäväksi.

~~~

Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan täällä: www.langvik.fi/covid-19.