Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND

Ota enemmän irti viikonlopusta Långvikin kylpylähotellissa.

KAMPANJA-AIKA: 20.9.-10.11.2019

KAMPANJAHINTA ALK. 186€/2HH/YÖ
(ALKAEN HINTA KOSKEE STANDARD-HUONETTA METSÄNÄKÖALALLA) 

Långweekend-majoituspakettiin sisältyy yöpyminen, vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille, elokuviin sekä Game Centeriin. Allasosastollamme Moët & Chandon Bubbling hours K-18 ja Mixed Spa&Saunas. Lauantai-iltaisin Långvik Bistrossa lounge-musiikkia. Sunnuntaisin brunssi sekä late check-out klo 14.00.

*PAKETTIHINTA PE-SU ALK. 300€/2HH
(ALKAEN HINTA KOSKEE STANDARD-HUONETTA) 

*Koko viikonlopun majoituspakettihintaan (pe-su) sisältyy vapaa pääsy suolahuonehoitoon! Suolahoito helpottaa hengitystä ja raikastaa oloa. Suola sitoo iholle kosteutta, puhdistaa sekä hoitaa tulehduksia. Rentouttavan vaikutuksen ansiosta suolahoito helpottaa myös stressiä ja unihäiriöitä. Monet kokevat nukkuvansa paremmin suolahoidon jälkeen. Huomioithan, että suolahuonehoito myydään paikoittain ja hoidossa voi olla useita asiakkaita samaan aikaan. Kesto 30 min. (Hinta norm. 26€.) Varaa hoito Långweekend-lauantaille klo 10, 11 tai 12.

Huomioittehan, ettei hintoihin sisälly muita mainitsemattomia SPA-hoitoja tai ravintolapalveluja. Suosittelemme varaamaan ajan etukäteen niin Långvik Bistron illalliselle kuin suosittuihin SPA-hoitoihimme.

MUSIC à la LÅNGWEEKEND
Långweekend´n´n aikana valikoituina iltoina Lounge Bar & Långvik Bistro täyttyy musiikista noin klo 19.00 alkaen.

LÅNGVIK WELLNESS
Långvik SPA tarjoaa luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Tule nauttimaan Wellness-palveluista merimaisemien äärelle sillä pieni hemmotteluhetki tekee ihmeitä.

STAND UP-ILTA 20.9.
Syksyllä Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa tarjolla naurun täytteisiä stand up-iltoja! Lue lisää..

Julkaisemme myöhemmin tarkemman aikataulun Långweekend-viikonlopun ohjelmasta tällä sivulla. Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden Långweekend´n aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin. 

VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI.