Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND

Ota enemmän irti viikonlopusta Långvikin kylpylähotellissa! Suositut Thank God it’s Långweekend -viikonloput ovat täällä taas 27.1. – 28.5.2023.

Luvassa on herkullista ruokaa takkatulen äärellä ja rentoutumista wellness-kylpylässä, jossa iltaisin Bubbling hours K-18. Pääset nauttimaan ihanan runsaasta aamupalasta, monipuolisesta liikuntakeskuksesta ja Game Centerin peleistä. Sunnuntain myöhäinen uloskirjautuminen mahdollistaa hitaimmankin aamun.

Saamme myös nauttia livemusiikista perjantai- ja lauantai-iltaisin!

Voit myös varata tunnelmallisen Rantasaunan yksityiskäyttöösi, ja vaihtuvat ohjatut tunnit herättelevät sinut lempeästi viikonloppuun. Ylelliset spa-hoidot viimeistelevät täydellisen hemmotteluviikonlopun! Tutustu viikonlopun kohokohtiin sivun lopussa.

Mitä jos ottaisittekin varaslähdön viikonloppuun saapumalla jo torstaina? Tutustu hemmottelevaan Treffitorstai-tarjoukseemme täällä! Perjantaisin on myös luvassa Långvik Living Room ja hauskat karaokejatkot!

KAMPANJA-AIKA: VIIKONLOPPUISIN PE-SU 27.1. – 28.5.
LÅNGWEEKEND KAMPANJAHINNAT:

  • PE-LA ALK. 140€ /2HH /YÖ
  • LA-SU ALK. 180€ /2HH /YÖ

Alkaen-hinnat 2 hengen esteettömissä huoneissa. Majoituksen hintaan sisältyy majoitus kahdelle, pääsy kylpylään, liikuntakeskukseen ja Game Centeriin. Allasosastollamme Bubbling Hours (K-18 klo 18 alkaen). Lauantaisin aamiainen. Sunnuntaisin brunssi sekä late check-out klo 14.00.

Varauskalenterista saat majoituksesi päivän parhaaseen hintaan valitsemalla haluamasi ajankohta kampanja-ajalta.

VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI

***

LÅNGWEEKEND HIGHLIGHTS

Tutustu palveluihin, ja varmista toiveesi varaamalla loman kohokohdat jokaiselle päivälle ajoissa.

***

RAVINTOLA

Aamiainen & Brunssi
Hyvää huomenta! Majoitukseesi kuuluu lauantaiaamuisin ihana aamiainen sekä sunnuntaisin valloittava brunssi.

Bistro
Herkullinen lounas ja pitkä illallinen, nauti kauden makuja viihtyisässä ravintolassamme. Suosittelemme Långvikin 5 ruokalajin Maistelumenua 64€/hlö.

Radio Helsinki x Långvik: livemusiikkia perjantai- ja lauantai-iltaisin 30.6. saakka!
Luvassa on upea, musiikkitoimittaja Lotta Savolaisen kuratoima kattaus suomalaisen indiemusiikin nousevia tähtiä, Långvikin Bistrossa pe klo 21.30, la 22.00. Yhteistyössä Radio Helsingin kanssa.

KATRI O // 5.-27.5.
Katri O on vahva ja intensiivisen omaääninen laulaja-lauluntekijä ja looper-artisti, jonka musiikissa 90-luvun grunge sekoittuu pohjoisen eksotiikalla sävytettyyn melodiseen laulaja-lauluntekijä -musiikkiin. Rohkean luovat sävellykset ovat kokeellisuudessaan rikkaita. Keikalla Katri O luo äänimaailmoja kerros kerrokselta looper-pedaalin välityksellä. Lopputulos on yllättävä, hypnoottinen ja ainutlaatuinen hetkeen luotu teos.

SAARISALO // 11.2. & 2.6.-30.6.
Saarisalo on pop-rockia ristiriidoilla ja tunteet läpileikkaavilla oivalluksilla. Saarisalo on soinut ahkerasti muun muassa Ylen ja Yle1 musiikkiohjelmissa, Radio Helsingillä sekä Savon Aaltojen taajuuksilla. Yhtyeen singlet ovat löytäneet tiensä myös Spotifyn viraaleille listoille.

Tee pöytävaraukset ennakkoon

Ravintolavaraukset

***

WELLNESS

Spa-hoidot
Långvik SPA tarjoaa hemmottelevia luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Hoidot ovat todella suosittuja, ja suosittelemmekin varaamaan ne hyvissä ajoin. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta.

Aktiviteetit
Viikonloppujen ohjatut tunnit ja joogaretriitit antavat kehollesi energiaa ja jaksamista, ja toiminnallisten salien inspiroimana suunniteltu Långvikin Fitness Center tarjoaa tehokkaan ja hauskan treenikokemuksen. Salin varustelun löydät täältä. Tiedätkö, miltä tuntuu hengittää veden alla? Voit varata myös laitesukelluskokeilun – lue tarkemmat tiedot varauskalenterista. Varaa ohjatut tunnit, sukelluskokeilut sekä majoitukseen sisältyvä treenivuorosi liikuntakeskukseen ennakkoon. Vastaanotosta voit vuokrata paikan päällä mm. polkupyörän tai kävelysauvat ulkoiluun.

Kylpylä
Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee kylpyläosastomme. Kylpyläosastolla käytössäsi ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaiset saunat sekä sekasaunat höyry- ja infrapunasaunat pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Varaa majoitukseen sisältyvä kylpyläkokemus ennakkoon.

Kylpylän Bubbling Hours (K-18)
Perjantaisin ja lauantaisin Långweekendin aikaan allasosasto täyttyy musiikista ja samppanjan iloisista kuplista. Takkasyvennyksessä voit tunnelmoida pehmeillä sohvilla takkatulen äärellä ja grillata suussa sulavia vaahtokarkkeja. Sekasaunat ovat lämpiminä. Jacuzzialueelle sekä erikoissaunoihin on ikäraja K-18 klo 18 alkaen. Jacuzzi Bar palvelee klo 22 saakka.

Rantasauna
Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna yksityiskäyttöön! Hinta alk. 49€  /1,5 h. / 2 aikuista. Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Päiväkohtaiset hinnat ja saatavuuden näet varauskalenterista.

Varaa wellness

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.