Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND

Ota enemmän irti viikonlopusta Långvikin kylpylähotellissa! Suositut Thank God it’s Långweekend -viikonloput ovat täällä taas 2.9.-6.12.2022.

Luvassa on herkullista ruokaa takkatulen äärellä ja rentoutumista wellness-kylpylässä, jossa iltaisin Bubbling hours K-18. Pääset nauttimaan ihanan runsaasta aamupalasta, monipuolisesta liikuntakeskuksesta, Cineman leffoista ja Game Centerin peleistä. Sunnuntain myöhäinen uloskirjautuminen mahdollistaa hitaimmankin aamun.

Valikoituja perjantai-iltoja on tulossa hauskuuttamaan upeat stand-up -artistit. Voit myös varata tunnelmallisen Rantasaunan yksityiskäyttöösi, ja joogastudion ohjatut tunnit herättelevät sinut lempeästi viikonloppuun. Ylelliset spa-hoidot viimeistelevät täydellisen hemmotteluviikonlopun! Tutustu viikonlopun kohokohtiin sivun lopussa.

KAMPANJA-AIKA: VIIKONLOPPUISIN PE-SU 2.9.-6.12.2022
LÅNGWEEKEND KAMPANJAHINNAT:

  • 1 YÖN PAKETIT PE-LA ALK. 180€ /2HH /YÖ
  • 1 YÖN PAKETIT LA-SU ALK. 200€ /2HH /YÖ
  • 2 YÖN PAKETIT ALK. 320€ /2HH /2 YÖTÄ

Alkaen hinnat 2 hengen Metsä Standard -huoneissa. Långweekend-majoituspaketin hintaan sisältyy majoitus kahdelle, pääsy kylpylään, liikuntakeskukseen, leffanäytöksiin ja Game Centeriin. Allasosastollamme Bubbling Hours (K-18 klo 18 alkaen). Lauantaisin aamiainen. Sunnuntaisin brunssi sekä late check-out klo 14.00.

Varauskalenterista saat majoituksesi päivän parhaaseen hintaan valitsemalla haluamasi ajankohta kampanja-ajalta. Långweekend-paketti sisältyy majoitukseen automaattisesti.

VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI

***

LÅNGWEEKEND HIGHLIGHTS

Tutustu palveluihin, ja varmista toiveesi varaamalla loman kohokohdat jokaiselle päivälle ajoissa.

***

STAND UP FRIDAYS

Nauruhermoja kutkuttavat stand up -esitykset viihdyttävät perjantai-illoissa loka-marraskuun aikana. Showtime klo 18-19.30, sisältäen väliajan (30 min.).

  • 14.10. Olli Siiki & Sampsa Simpanen. Liput 25€/hlö
  • 28.10. Kaisa Pylkkänen & Ville Saarenketo. Liput 25€/hlö
  • 11.11. Antti Haapala & Arimo Mustonen. Liput 40€/hlö
  • 25.11. Ali Jahangiri & Tommi Mujunen. Liput 40€/hlö

***

RAVINTOLA

Aamiainen & Brunssi
Hyvää huomenta! Majoitukseesi kuuluu lauantaiaamuisin ihana aamiainen sekä sunnuntaisin valloittava brunssi.

Bistro à la carte
Herkullinen lounas ja pitkä illallinen, nauti kauden makuja viihtyisässä ravintolassamme. Suosittelemme Långvikin Maistelumenua 64€/hlö.

Tee pöytävaraukset ennakkoon

Ravintolavaraukset

***

WELLNESS

Spa-hoidot
Långvik SPA tarjoaa hemmottelevia luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Hoidot ovat todella suosittuja, ja suosittelemmekin varaamaan ne hyvissä ajoin. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta.

Aktiviteetit
Viikonloppujen ohjatut tunnit antavat kehollesi energiaa ja jaksamista, ja toiminnallisten salien inspiroimana suunniteltu Långvikin Fitness Center tarjoaa tehokkaan ja hauskan treenikokemuksen. Salin varustelun löydät täältä. Varaa ohjatut tunnit, fatbike sekä majoitukseen sisältyvä treenivuorosi liikuntakeskukseen ennakkoon. Vastaanotosta voit vuokrata paikan päällä mm. polkupyörän tai kävelysauvat ulkoiluun.

Kylpylä
Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee kylpyläosastomme. Kylpyläosastolla käytössäsi ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaiset saunat sekä sekasaunat höyry- ja infrapunasaunat pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Varaa majoitukseen sisältyvä kylpyläkokemus ennakkoon.

Kylpylän Bubbling Hours (K-18)
Perjantaisin ja lauantaisin Långweekendin aikaan allasosasto täyttyy musiikista ja samppanjan iloisista kuplista. Takkasyvennyksessä voit tunnelmoida pehmeillä sohvilla takkatulen äärellä ja grillata suussa sulavia vaahtokarkkeja. Sekasaunat ovat lämpiminä. Jacuzzialueelle sekä erikoissaunoihin on ikäraja K-18 klo 18 alkaen. Jacuzzi Bar palvelee klo 22 saakka.

Rantasauna
Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna yksityiskäyttöön! Hinta alk. 49€  /1,5 h. / 2 aikuista. Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Päiväkohtaiset hinnat ja saatavuuden näet varauskalenterista.

Varaa wellness

***

CINEMA

Tutustu viikonlopun leffatarjontaan ja uppoudu tarinoihin muhkeilta nojatuoleilta käsin. Hotellin asiakkaana pääset seuraamaan valikoituja elokuvia veloituksetta elokuvateatteriimme. Esittelyssä Långweekendin leffat.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.