Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND

Ota enemmän irti viikonlopusta Långvikin kylpylähotellissa. Viikonloput ovat nyt entistä pidempiä – aloita Långweekend-lomasi jo torstaina!

KAMPANJA-AIKA: 17.9. – 6.12.2020

Långweekend-majoituspakettiin sisältyy yöpyminen, Fitness Center ja kylpyläkäynti joka päivä sekä vapaa pääsy leffanäytöksiin ja Game Centeriin. Allasosastollamme Moët & Chandon Bubbling hours K-18 ja Mixed Spa&Saunas. Sunnuntaisin brunssi sekä late check-out klo 14.00.

KAMPANJAHINNAT:

  • 1 YÖN PAKETTI ALK. 205€ /2HH* /YÖ
  • 2 YÖN PAKETTI TO-LA & PE-SU ALK. 300€ /2HH* /2YÖTÄ
  • 3 YÖN PAKETTI TO-SU ALK. 420€ /2HH* /3YÖTÄ

*Alk. hinnat 2h standard-huoneessa metsänäköalalla. Huomioittehan, ettei hintoihin sisälly muita mainitsemattomia wellness- tai ravintolapalveluja. Kaikki wellness- sekä ravintolavaraukset on tehtävä etukäteen.

LÅNGVIK WELLNESS
Långvik SPA tarjoaa luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Tule nauttimaan Wellness-palveluista merimaisemien äärelle sillä pieni hemmotteluhetki tekee ihmeitä. Långvikin Fitness Center tarjoaa tehokkaan ja hauskan treenikokemuksen ja viikonloppujen ohjatut tunnit aamujooga, Strong Core ja Stress Release antavat kehollesi energiaa ja jaksamista, jotka kantavat vielä pitkälle jälkeen päin.

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden Långweekend´n aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI.

Muista tehdä pöytävaraus aamiaiselle, brunssille, lounaalle sekä illalliselle. Tee Långweekend-pöytävarauksesi nyt!

Seuraavat wellness-varaukset tulee tehdä ennakkoon: kylpylä, Fitness Center, spa-hoidot ja ohjatut tunnit. Varaa kylpyläaika osiosta ”majoittuvien kylpylä” sekä Fitness Center osiosta ”majoittuvien liikuntakeskus” Varaa wellness-aikasi tästä.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä