Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja. Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND

Ota enemmän irti viikonlopusta Långvikin kylpylähotellissa. Suositut Thank God it’s Långweekend -viikonloput jatkuvat jälleen syksyllä! Luvassa herkullista ruokaa takkatulen äärellä, rentoutumista wellness-kylpylässä, ulkoilua kauniissa meri- ja metsämaisemissa ja joka päivä leffoja. Nyt myös huikea mahdollisuus varata tunnelmallinen Rantasauna yksityiskäyttöön! Seuraa sivujamme, julkaisemme ajankohdan ja lisätietoa lähiaikoina.

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND
KAMPANJAHINNAT:

  • TO-PE 1 YÖN PAKETIT ALK. 180€ /2HH /YÖ (sis. lasilliset samppanjaa)
  • PE-SU 1 YÖN PAKETIT ALK. 195€ /2HH /YÖ
  • PE-SU 2 YÖN PAKETIT ALK. 300€ /2HH /2YÖTÄ

Långweekend-majoituspakettiin sisältyy yöpyminen sekä pääsy kylpylään, liikuntakeskukseen, leffanäytöksiin ja Game Centeriin. Torstain saapujille lasilliset samppanjaa. Perjantaisin aamiainen ja lauantaisin sekä sunnuntaisin brunssi. Sunnuntaisin late check-out klo 14.00.

Varauskalenterista saat majoituksesi päivän parhaaseen hintaan valitsemalla haluamasi ajankohta kampanja-ajalta.

VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi nauttia lomastaan turvallisesti. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.

***

LÅNGWEEKEND HIGHLIGHTS

Tutustu palveluihin, ja varmista toiveesi varaamalla loman kohokohdat jokaiselle päivälle ajoissa:

***

RAVINTOLA

Aamiainen & Brunssi
Hyvää huomenta! Majoitukseesi kuuluu perjantaiaamuisin ihana aamiainen sekä lauantaisin ja sunnuntaisin valloittava brunssi.

All Day -lounas
Lounasmenusta löytyy varmoja klassikoita ja vaihtoehtoja niin tuhtiin kuin kevyempään nälkään.

A la Carte
Nauti pitkä ja tyylikäs illallinen viihtyisässä ravintolassamme. Suosittelemme Långvikin Maistelumenua 64€/hlö.

Muista varata aamiainen, brunssi, lounas ja illallinen ennakkoon!

Ravintolavaraukset

Astetta rennompi huonemenu
Kun rennomman ruoan nälkä yllättää, voit tilata kätevästi annoksia suoraan keittiöstämme huoneesta löytyvän menun kautta. Huonemenun herkut ovat saatavilla klo 12-21. Relax, order & enjoy!

***

WELLNESS

Spa-hoidot
Långvik SPA tarjoaa hemmottelevia luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Hoidot ovat todella suosittuja, ja suosittelemmekin varaamaan ne hyvissä ajoin. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta.

Aktiviteetit
Viikonloppujen ohjatut tunnit antavat kehollesi energiaa ja jaksamista, ja toiminnallisten salien inspiroimana suunniteltu Långvikin Fitness Center tarjoaa tehokkaan ja hauskan treenikokemuksen. Salin varustelun löydät täältä. Varaa ohjatut tunnit, tenniskentät, fatbike sekä majoitukseen sisältyvä treenivuorosi liikuntakeskukseen ennakkoon. Vastaanotosta voit vuokrata paikan päällä mm. polkupyörän, frisbee golf kiekkoja tai kävelysauvat ulkoiluun.

Kylpylä
Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee kylpyläosastomme. Kylpyläosastolla käytössäsi ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaiset saunat sekä höyry- ja infrapunasaunat pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Varaa majoitukseen sisältyvä kylpyläkokemus ennakkoon.

Rantasauna
Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna yksityiskäyttöön! Hinta alk. 49€  /1,5 h. /seurue (max. 2 aikuista). Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Päiväkohtaiset hinnat ja saatavuuden näet varauskalenterista.

Varaa wellness

***

CINEMA

Tutustu viikonlopun leffatarjontaan ja uppoudu tarinoihin muhkeilta nojatuoleilta käsin. Hotellin asiakkaana pääset seuraamaan valikoituja elokuvia veloituksetta elokuvateatteriimme. Esittelyssä Thank God it’s Långweekend elokuvat.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.