Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND

Ota enemmän irti viikonlopusta Långvikin kylpylähotellissa. Suositut Thank God it’s Långweekend -viikonloput ovat täällä jälleen 17.9.-6.12.2021. Luvassa herkullista ruokaa takkatulen äärellä, rentoutumista wellness-kylpylässä, jossa iltaisin Bubbling hours K-18 ja joka päivä leffoja. Perjantaisin ravintolassa We Jazz Fridays. Nyt myös huikea mahdollisuus varata tunnelmallinen Rantasauna yksityiskäyttöön!

KAMPANJA-AIKA 17.9.-6.12.2021
LÅNGWEEKEND KAMPANJAHINNAT:

  • PE-LA 1 YÖN PAKETIT ALK. 174€ /2HH /YÖ
  • LA-SU 1 YÖN PAKETIT ALK. 183€ /2HH /YÖ
  • PE-SU 2 YÖN PAKETIT ALK. 320€ /2HH /2YÖTÄ

Långweekend-majoituspaketin hintaan sisältyy pääsy kylpylään, liikuntakeskukseen, leffanäytöksiin ja Game Centeriin. Allasosastollamme Bubbling Hours (K-18 klo 18 alkaen). Perjantaisin We Jazz Fridays -live. Perjantaisin ja lauantaisin aamiainen. Sunnuntaisin brunssi sekä late check-out klo 14.00.

Varauskalenterista saat majoituksesi päivän parhaaseen hintaan valitsemalla haluamasi ajankohta kampanja-ajalta. Långweekend-paketti sisältyy majoitukseen automaattisesti.

VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi nauttia lomastaan turvallisesti. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.

***

LÅNGWEEKEND HIGHLIGHTS

Tutustu palveluihin, ja varmista toiveesi varaamalla loman kohokohdat jokaiselle päivälle ajoissa:

***

RAVINTOLA

Aamiainen & Brunssi
Hyvää huomenta! Majoitukseesi kuuluu perjantai- ja lauantaiaamuisin ihana aamiainen sekä sunnuntaisin valloittava brunssi.

All Day -lounas
Lounasmenusta löytyy varmoja klassikoita ja vaihtoehtoja niin tuhtiin kuin kevyempään nälkään.

A la Carte
Nauti pitkä ja tyylikäs illallinen viihtyisässä ravintolassamme. Suosittelemme Långvikin Maistelumenua 64€/hlö.

We Jazz Fridays
Viileitä levyvalintoja ja elävää jazzmusiikkia. Syksyn Thank God It’s Långweekend -kampanjan ajan saamme nauttia pimenevistä perjantai-illoista laatukattausten äärellä. Lue lisää… Ohjelma täydentyy syksyn aikana.

Varaa aamiainen, brunssi, lounas ja illallinen ennakkoon.

Ravintolavaraukset

***

WELLNESS

Spa-hoidot
Långvik SPA tarjoaa hemmottelevia luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Hoidot ovat todella suosittuja, ja suosittelemmekin varaamaan ne hyvissä ajoin. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta.

Aktiviteetit
Viikonloppujen ohjatut tunnit antavat kehollesi energiaa ja jaksamista, ja toiminnallisten salien inspiroimana suunniteltu Långvikin Fitness Center tarjoaa tehokkaan ja hauskan treenikokemuksen. Salin varustelun löydät täältä. Varaa ohjatut tunnit, tenniskentät, fatbike sekä majoitukseen sisältyvä treenivuorosi liikuntakeskukseen ennakkoon. Vastaanotosta voit vuokrata paikan päällä mm. polkupyörän, frisbee golf kiekkoja tai kävelysauvat ulkoiluun.

Kylpylä
Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee kylpyläosastomme. Kylpyläosastolla käytössäsi ovat kuntouima-allas, porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat. Suomalaiset saunat sekä höyry- ja infrapunasaunat pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen. Varaa majoitukseen sisältyvä kylpyläkokemus ennakkoon.

Kylpylän Bubbling Hours (K-18)
Perjantaisin ja lauantaisin Långweekendin aikaan allasosasto täyttyy musiikista ja samppanjan iloisista kuplista. Takkasyvennyksessä voit tunnelmoida pehmeillä sohvilla takkatulen äärellä ja grillata suussa sulavia vaahtokarkkeja. Sekasaunat ovat lämpiminä. Jacuzzialueelle sekä erikoissaunoihin on ikäraja K-18 klo 18 alkaen. Jacuzzi Bar palvelee klo 22 saakka.

Rantasauna
Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna yksityiskäyttöön! Hinta alk. 49€  /1,5 h. / 2 aikuista. Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Päiväkohtaiset hinnat ja saatavuuden näet varauskalenterista.

Varaa wellness

***

CINEMA

Tutustu viikonlopun leffatarjontaan ja uppoudu tarinoihin muhkeilta nojatuoleilta käsin. Hotellin asiakkaana pääset seuraamaan valikoituja elokuvia veloituksetta elokuvateatteriimme. Esittelyssä Thank God it’s Långweekend -elokuvat.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.