Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

SYYSLOMAN LÅNGWEEK

Kauaskin voi olla lyhyt matka. Irtaudu syyslomalla kauas arjesta Långvikin kylpylähotellissa. Herkullista ruokaa, rentoutumista kylpylässä, joka päivä leffoja, ohjattua liikuntaa sisällä, frisbee golfia pihalla sekä ulkoilupolut kauniissa meri- ja metsämaisemissa. Lapsille sisäleikkitila, jossa mm. pomppulinna, piirustusvälineitä ja lautapelejä, pihalta löytyy pieni leikkipuisto. Vain puoli tuntia Helsingistä.

THANK GOD IT’S LÅNGWEEK 12.-25.10.2020
Långweek-majoituspakettiin sisältyy yöpyminen, aamiainen, Fitness Center ja kylpyläkäynti joka päivä sekä vapaa pääsy leffanäytöksiin, leikkipaikkoihin ja Game Centeriin.

  • HUONEHINNAT MA-KE ALK. 116€/2HH*

*Alk. hinnat 2h standard-huoneessa metsänäköalalla. Huomioittehan, ettei hintoihin sisälly muita mainitsemattomia wellness- tai ravintolapalveluja. Kaikki wellness- sekä ravintolavaraukset on tehtävä etukäteen.

LÅNGVIK WELLNESS
Tule nauttimaan Wellness-palveluista merimaisemien äärelle. Långvik Spa tarjoaa luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Koe Fitness Centerin toiminnallinen treenisali ja hauskasta koko perheen ohjatusta aamutreenistä jää ideoita myös kotijumppiin lasten kanssa.

Koko perheen aamutreeni
Treenissä tehdään koko vartalon liiketaito-, lihaskestävyys- ja liikkuvuusharjoitteita. Ei ikärajaa, lapsi on treenissä oman aikuisensa vastuulla. Hinta 15€ /hlö, 1 lapsi veloituksetta paikan varanneen aikuisen mukana.

LÅNGVIK CINEMA
Syyslomaviikoilla esitämme kokoperheen elokuvia su-ke klo 12.30 ja varttuneemmille sankareille to-la klo 22.30. Hotellin asiakkaana pääset leffoihin veloituksetta. Nappaa Lounge Bar eväät mukaasi ja uppoudu tarinoihin muhkeilta nojatuoleilta käsin.

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

VARAA VIRKISTÄVÄ SYYSLOMA JO TÄNÄÄN!

Muista tehdä pöytävaraus aamiaiselle, lounaalle sekä illalliselle. Tee pöytävarauksesi nyt!

Seuraavat wellness-varaukset tulee tehdä ennakkoon: kylpylä, Fitness Center, spa-hoidot ja ohjatut tunnit. Varaa kylpyläaika osiosta ”majoittuvien kylpylä” sekä Fitness Center osiosta ”majoittuvien liikuntakeskus” Varaa wellness-aikasi tästä.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä