Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

SYYSLOMAN LÅNGWEEK

Kauaskin voi olla lyhyt matka. Irtaudu syyslomalla kauas arjesta Långvikin kylpylähotellissa. Herkullista ruokaa, rentoutumista kylpylässä, joka päivä leffoja, ohjattua liikuntaa sisällä, frisbee golfia pihalla sekä ulkoilupolut kauniissa meri- ja metsämaisemissa. Lapsille sisäleikkitila, jossa mm. pomppulinna, piirustusvälineitä ja lautapelejä, pihalta löytyy pieni leikkipuisto. Vain puoli tuntia Helsingistä.

SYYSLOMAN HUONEHINNAT 18.-21.10.2021

  • PERHEHUONEET 150€/YÖ/2HH
  • STANDARD-HUONEET ALK. 153€/YÖ/2HH

Syysloman Långweek-majoituspakettiin sisältyy aamiainen, Fitness Center ja kylpyläkäynti joka päivä sekä vapaa pääsy leffanäytöksiin, leikkipaikkoihin ja Game Centeriin.

Varaa virkistävä syysloma jo tänään! Varauskalenterista saat majoituksesi päivän parhaaseen hintaan valitsemalla haluamasi ajankohta kampanja-ajalta. Syysloman Långweek-paketti sisältyy varaukseesi automaattisesti.

Varaa syysloma

***

Tutustu palveluihin, ja varmista toiveesi varaamalla loman kohokohdat jokaiselle päivälle ajoissa:

LÅNGVIK RESTAURANT
Tervetuloa herkuttelemaan syyskauden makuja. Suosittelemme Långvikin Maistelumenua koko pöytäseurueelle. Alle 12-vuotiaille lapsille kaikki ravintolan annokset pienempinä puoleen hintaan. Ravintolassamme on syyslomalla lasten piirustuskilpailu, ja lapset saavat halutessaan leikkiä oikeaa tarjoilijaa.

Varaa aamiainen, brunssi, lounas ja illallinen ennakkoon.

Ravintolavaraukset

LÅNGVIK WELLNESS
Tule nauttimaan Wellness-palveluista merimaisemien äärelle. Långvik Spa tarjoaa luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Syysloman sepsiaalina on hoitolassa tarjolla lasten 30 min hemmotteluhoito. Koe Fitness Centerin toiminnallinen treenisali, ja aamupäivien ohjatut tunnit kantavat pitkälle arkeen. Rentoudu Wellness-kylpylän altaissa ja saunoissa. Allasalueen Jacuzzi Bar palvelee joka päivä syysloman ajan. Voit myös vuokrata Rantasaunan yksityiskäyttöön.

Muista varata wellness-palvelut ennakkoon. Hinnat ja ajantasaisen saatavuuden löydät varauskalenterista.

Varaa Wellness

LÅNGVIK CINEMA
Syyslomaviikoilla esitämme kokoperheen elokuvia ma-to klo 12.30 ja varttuneemmille sankareille klo 22.30. Hotellin asiakkaana pääset leffoihin veloituksetta. Nappaa Lounge Bar eväät mukaasi ja uppoudu tarinoihin muhkeilta nojatuoleilta käsin.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi nauttia lomastaan turvallisesti. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.