Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

STOCKMANN KANTA-ASIAKASEDUT 2020

Toivotamme lämpimästi Stockmann -kanta-asiakkaat tervetulleeksi Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin. Toivomme, että nautitte tarjoamistamme eduista ja rentoudutte Kirkkonummen kauniissa merenrantamaisemassa. Tarjous- ja kampanjahinnat ovat voimassa vapaa-ajan matkustukseen ja etuja on saatavilla rajoitettu määrä. Etu on henkilökohtainen eikä koske ryhmävarauksia ja ne on saatavilla esitettäessä etuun oikeutettua kanta-asiakaskorttia. Muistathan esittää kanta-asiakaskorttisi kun tulet asiakkaaksemme. Varauksia voitte tehdä nettikaupassamme tai hotellin vastaanotosta.

Huomioithan, että otamme vastaan huonevarauksia kesäkuussa viikonlopuille (Pe-Su). Jos sinulla on lahjakortti, ota meihin yhteyttä tai jätä tiedustelu. Huomaathan, että kaikkien lahjakorttien voimassaoloa on automaattisesti pidennetty 30.9.2020 saakka, mikäli niiden alkuperäinen voimassaoloaika päättyi ennen 31.8.2020. Hullujen Päivien kesäiset lahjakortit pidennetty 31.08.2020 asti.

~~~

MAJOITUSETU -20%

Stockmann kanta-asiakkaana nautit huikeista majoitushinnoista Långvikin kylpylähotellissa. Etuna saat -20% päivän standard-huoneiden hinnasta. Majoitusetu on voimassa 30.12.2020 saakka (poikkeuksena kesäsesonki 26.6.-9.8.2020).

VARAA HUONE

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Koronavirus aiheuttaa muutoksia palveluihimme. Teemme kaikkemme, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huolehdithan huonevarauksen tehtyäsi, että varaat myös kylpylä- ja aamiaispaikkasi etukäteen. Seuraavat wellness- ja ravintolavaraukset tulee myös tehdä ennakkoon: liikuntakeskus, spa-hoidot, kentät, SUP-laudat, ohjatut tunnit ja illallinen. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

~~~

MAKUELÄMYKSIÄ À LA LÅNGVIK
MAISTELUMENU 60€ (NORM. 64€)

Nauti keittiömme innovatiivisesta lähestymistavasta skandinaaviseen keittiöön tunnelmallisessa ympäristössä – takkatulen äärellä.

Viinit kruunaavat Maistelumenun Stockmann-etuhintaan:

Valkoviini: Weemala Pinot Gris Logan Wines Orange County, Australia 7,20€/45,00€ (norm. 8,80€/55,00€)
Punaviini: Barbera d´Asti Storica Art Wine ”Peura”, Piemonte 7,20€/45,00€ (norm. 8,80€/55,00€)

Etu voimassa 30.12.2020 asti.

VARAA PÖYTÄ

~~~

WELLNESS FOR STOCKMANN MEMBERS 90MIN 120€/HLÖ (NORM 150€)

Olisiko aika ottaa täydellinen irtiotto, ja antautua kokonaisvaltaiselle hemmottelulle?

Täydellinen spa-hemmottelu sisältää valintasi mukaan kasvohoidon ja rentouttavan vartalohieronnan, kasvohoidon ja virkistävän jalkahoidon tai hieronnan ja virkistävän jalkahoidon. Ylelliset tuotteet hellivät kehoa ja mieltä, ja hyvä olo jatkuu pitkään.

Kasvohoidossa kosmetologin tekemän ihoanalyysin avulla valitaan ihon tarpeiden mukaiset hoitotuotteet. Kasvoille tehdään alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta ja kasvonaamio. Vartalon lämmin öljyhieronta rentouttaa sekä poistaa lihaskireyttä. Jalkahoidossa jalat saavat virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan.

Hoito sisältää myös vapaan pääsyn wellness-kylpylään (norm. 29€). Etu voimassa 30.12.2020 asti.

VARAA SPA-HOITO

~~~

LAHJAKORTIT 

Långvikin etulahjakortit saatavilla vain Stockmannin palvelupisteistä.

  • STANDARD-MAJOITUSLAHJAKORTTI 165€ (NORM. 185€)
  • SVIITTILAHJAKORTTI 340€ (NORM. 385€)
  • MAISTELUMENU 60€ (NORM. 64€)
  • WELLNESS FOR STOCKMANN MEMBERS 90MIN 120€/HLÖ (NORM. 150€)

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä