Tarkista tämän hetkiset aukioloaikamme ja tutustu voimassa olevaan turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

STOCKMANN KANTA-ASIAKASEDUT 2020

Toivotamme lämpimästi Stockmann -kanta-asiakkaat tervetulleeksi Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin. Toivomme, että nautitte tarjoamistamme eduista ja rentoudutte Kirkkonummen kauniissa merenrantamaisemassa.

Stockmann-etu on voimassa vapaa-ajan matkustukseen. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu ei koske ryhmävarauksia ja ne on saatavilla esitettäessä etuun oikeutettua kanta-asiakaskorttia. Muistathan esittää kanta-asiakaskorttisi kun tulet asiakkaaksemme.

~~~

MAJOITUSETU -20%

Stockmann kanta-asiakkaana nautit huikeista majoitushinnoista Långvikin kylpylähotellissa. Etuna saat -20% päivän standard-huoneiden hinnasta. Päivän hinta on Daily Flex-hinta. Majoitusetu on voimassa 30.12.2020 saakka. Stockmann- etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin kuten Early Bird-ennakkovaraajan etu tai kampanja-alennukset.

VARAA HUONE

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Koronavirus aiheuttaa muutoksia palveluihimme. Teemme kaikkemme, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huolehdithan huonevarauksen tehtyäsi, että varaat myös kylpylä- ja aamiaispaikkasi etukäteen. Seuraavat wellness- ja ravintolavaraukset tulee myös tehdä ennakkoon: liikuntakeskus, spa-hoidot, kentät, SUP-laudat, ohjatut tunnit ja illallinen. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

~~~

MAKUELÄMYKSIÄ À LA LÅNGVIK
MAISTELUMENU 60€ (NORM. 64€)

Nauti keittiömme innovatiivisesta lähestymistavasta skandinaaviseen keittiöön tunnelmallisessa ympäristössä – takkatulen äärellä.

Viinit kruunaavat Maistelumenun Stockmann-etuhintaan:

Valkoviini: Weemala Pinot Gris Logan Wines Orange County, Australia 7,20€/45,00€ (norm. 8,80€/55,00€)
Punaviini: Barbera d´Asti Storica Art Wine ”Peura”, Piemonte 7,20€/45,00€ (norm. 8,80€/55,00€)

Etu voimassa 30.12.2020 asti.

VARAA PÖYTÄ

~~~

WELLNESS FOR STOCKMANN MEMBERS 90MIN 120€/HLÖ (NORM 150€)

Olisiko aika ottaa täydellinen irtiotto, ja antautua kokonaisvaltaiselle hemmottelulle?

Täydellinen spa-hemmottelu sisältää valintasi mukaan kasvohoidon ja rentouttavan vartalohieronnan, kasvohoidon ja virkistävän jalkahoidon tai hieronnan ja virkistävän jalkahoidon. Ylelliset tuotteet hellivät kehoa ja mieltä, ja hyvä olo jatkuu pitkään.

Kasvohoidossa kosmetologin tekemän ihoanalyysin avulla valitaan ihon tarpeiden mukaiset hoitotuotteet. Kasvoille tehdään alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta ja kasvonaamio. Vartalon lämmin öljyhieronta rentouttaa sekä poistaa lihaskireyttä. Jalkahoidossa jalat saavat virkistävän jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan.

Hoito sisältää myös vapaan pääsyn wellness-kylpylään (norm. 29€). Etu voimassa 30.12.2020 asti.

VARAA SPA-HOITO

~~~

LAHJAKORTIT 

Långvikin etulahjakortit saatavilla vain Stockmannin palvelupisteistä.

  • STANDARD-MAJOITUSLAHJAKORTTI 165€ (NORM. 185€)
  • SVIITTILAHJAKORTTI 340€ (NORM. 385€)
  • MAISTELUMENU 60€ (NORM. 64€)
  • WELLNESS FOR STOCKMANN MEMBERS 90MIN 120€/HLÖ (NORM. 150€)

Avaa Långvikin joulukalenteri, ja voit voittaa sviittimajoituksen kahdelle. Voit moninkertaistaa voittomahdollisuutesi avaamalla luukun joka päivä 1.-24.12.2020.

AVAA JOULUKALENTERI