Långvik on avoinna ilman aukiolorajoituksia. Tutustu aukioloaikoihin ja turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

STOCKMANN KANTA-ASIAKASEDUT 2021

Toivotamme lämpimästi Stockmann -kanta-asiakkaat tervetulleeksi Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin. Toivomme, että nautitte tarjoamistamme eduista ja rentoudutte Kirkkonummen kauniissa merenrantamaisemassa.

Stockmann-etu on voimassa vapaa-ajan matkustukseen. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu ei koske ryhmävarauksia ja ne on saatavilla esitettäessä etuun oikeutettua kanta-asiakaskorttia. Muistathan esittää kanta-asiakaskorttisi kun tulet asiakkaaksemme.

~~~

MAJOITUSETU -10%

Stockmann kanta-asiakkaana nautit huikeista majoitushinnoista Långvikin kylpylähotellissa. Etuna saat -10% päivän standard-huoneiden hinnasta. Päivän hinta on Daily Flex-hinta. Majoitusetu on voimassa 30.12.2021 saakka. Stockmann- etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin kuten Non-flex-etu tai kesän kampanja-alennukset.

VARAA HUONE

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Koronavirus aiheuttaa muutoksia palveluihimme. Teemme kaikkemme, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huolehdithan huonevarauksen tehtyäsi, että varaat myös kylpylä- ja aamiaispaikkasi etukäteen. Seuraavat wellness- ja ravintolavaraukset tulee myös tehdä ennakkoon: liikuntakeskus, spa-hoidot, kentät, SUP-laudat, ohjatut tunnit ja illallinen. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

~~~

MAKUELÄMYKSIÄ À LA LÅNGVIK
MAISTELUMENU 60€ (NORM. 64€)

Nauti keittiömme innovatiivisesta lähestymistavasta skandinaaviseen keittiöön tunnelmallisessa ympäristössä – takkatulen äärellä.

Viinit kruunaavat Maistelumenun Stockmann-etuhintaan:

  • Valkoviini: Soalheiro Mar Melgaco, Portugal, Alvarinho, Loureiro 7,20€/45,00€ (norm. 9,00€/55,00€)
  • Punaviini: Ganadero Tinto 2018, Mentrida, Spain, Garnacha 7,20€/45,00€ (norm.9,00€/55,00€)

Etu voimassa 30.12.2021 asti.

VARAA PÖYTÄ

~~~

WELLNESS FOR STOCKMANN MEMBERS 90MIN 130€/HLÖ (NORM 159€)

Olisiko aika ottaa täydellinen irtiotto, ja antautua kokonaisvaltaiselle hemmottelulle?

Rentouttava ja mieltä rauhoittava hoitoelämys alkaa jalkapohjista, ja sisältää rentouttavan vartalohieronnan sekä ihanan hemmottelevan Elemis -kasvohoidon. Ylelliset Elemis-tuotteet hellivät kehoa ja mieltä, ja hyvä olo jatkuu pitkään.

Hoito sisältää myös pääsyn wellness-kylpylään (norm. su-pe 29€/hlö ja la 39€/hlö). Etu voimassa 30.12.2021 asti.

VARAA SPA-HOITO

~~~

LAHJAKORTIT 

Långvikin etulahjakortit saatavilla vain Stockmannin palvelupisteistä.

  • STANDARD-MAJOITUSLAHJAKORTTI 165€ (NORM. 185€)
  • SVIITTILAHJAKORTTI 340€ (NORM. 380€)
  • MAISTELUMENU 120€ (NORM. 128€)
  • WELLNESS FOR STOCKMANN MEMBERS 90MIN 130€/HLÖ (NORM. 159€)