Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Radio Kylpy – yhteistyössä Radio Helsingin kanssa

Radio Helsingin Radio Kylpy on dokumenttiohjaaja Emilia Hernesniemen ja musiikkitoimittaja Lotta Savolaisen uusi 120-minuuttinen radio-ohjelma, joka sukeltaa lämmöllä, uteliaisuudella ja brutaalilla rehellisyydellä ystävyyden, luovuuden ja luopumisen teemoihin. Ohjelmassa kylvetään autenttisten, innostavien vieraiden kanssa uusissa ajatuksissa. Ohjelmassa soiva musiikki on kuratoitu jokaista ohjelmaa varten. Ohjelman Radio Helsingin kuuntelijoille tarjoaa Långvikin kokous- ja kylpylähotelli.

Radio Kylpy näkyy ja kuuluu myös meillä paikan päällä, sillä Lotta Savolainen on valikoinut upean kattauksen kotimaisen musiikin tulevia huippunimiä esiintymään Långvikissa talven ja kevään ajan. Tervetuloa siis nauttimaan elävästä musiikista perjantai- ja lauantai-iltaisin! Livekeikat ovat ravintolamme ja hotellimme asiakkaille maksuttomia.

Lisäksi järjestämme kuukausittain Radio Kylpy-musaillan*, joissa radio muuttuu liveksi. Musaillassa esitellään Lotta Savolaisen kuratoima kuukauden artisti, joka tulee esiintymään Långvikissa perjantai- ja lauantai-iltaisin. Kuulemme sekä livemusiikkia että artistin ajatuksia haastatteluiden muodossa.

Tutustu kevätkauden ohjelmaan ja varaa pöytä ja majoitus hyvissä ajoin! Tutustu myös perjantai-iltojen Långvik Living Room-ohjelmaan sekä viikonloppujen Långweekend-tarjontaan.

varaa huone

varaa pöytä

TALVEN & KEVÄÄN OHJELMA

Kotimaisen indie-musiikin nousevat tähdet perjantai- ja lauantai-iltaisin Långvikin ravintolassa, klo 22 alkaen!

EMMY JUNE // 3.-10.2 & 17.-25.2.
Helmikuun artisti, laulaja-lauluntekijä Emmy June tarjoilee elämänmakuisia lauluja maailmanlopuista ja uusista aluista. Artisti ammentaa kappaleisiinsa inspiraatiota popmusiikin eri aikakausista ja kumartaa vahvasti singer-songwriter-perinteeseen. Aiemmin roots- ja soulmusiikkia tehnyt Emmy June julkaisee debyyttialbuminsa The Spring 10.2.2023. Hänen kevätkiertueensa käynnistyy Långvikista.
SAARISALO // 11.2. & 2.6.-30.6.
KANERVA // 3.-11.3.
ALLUMELANKOLIA // 17.-25.3.
ALEK HILLS // 31.3.-29.4.
KATRI O // 5.-27.5.

MUSAILLAT: la 4.2. | pe 3.3. | pe 14.4. | pe 5.5. | pe 2.6.

*Radio Kylpy-musaillat yhdistävät indiemusiikin nousevat tähdet, keskustelun ja yhdessäolon. Radio Kylpy-ohjelman toimittajat esittelevät kuukauden artistin yleisölle tässä lämminhenkisessä illassa, livemusiikkia unohtamatta. Mistä artistius alkoi, mitä kaikkea tielle on tullut? Mitä on luovuus ja mistä on mahdollisesti pitänyt luopua? Långvikin vieraat ovat sydämellisesti tervetulleita liittymään mukaan tähän uusia ajatuksia herättävään iltaan. Keskustelua taltioidaan Radio Helsingin somekanaviin.

~ ~ ~

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.