Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

PÄÄSIÄISEN PITKÄ VIIKONLOPPU

Vietä pääsiäinen 6.-9.4.2023 Långweekend-tunnelmissa, nauttien hersyvän hauskasta stand up-komiikasta, livemusiikista ja herkuttelusta. Perjantaina luvassa myös vauhdikkaat karaokejatkot omassa yökerhossamme Jake’sissa!

Långvikin pääsiäinen tarjoaa pitkiä illallisia takkatulen loisteessa elävää musiikkia kuunnellen, wellness-kylpylän hemmotteluja, ulkoilua merimaisemissa, pelailua Game Centerissa ja Cineman leffanäytöksiä joka päivä. Perjantaina ja lauantaina ravintolassa soi elävä musiikki, ja perjantaina saamme nauttia myös stand up-esityksestä. Pikkuväelle on luvassa tipujahtia ja lastenleffoja.

Torstain aikaistettu sisäänkirjautuminen klo 12 mahdollistaa miniloman aloituksen hyvissä ajoin – ja aikaa jää monenlaiselle tekemiselle tai rauhalliselle nautiskelulle. Pidennetty aamiainen perjantaina ja lauantaina sallii myöhäisemmänkin heräämisen ja keväisestä pääsiäisbrunssista nautitaan sunnuntaina.  Tervetuloa lomalle! Vain puoli tuntia Helsingistä.

THANK GOD IT’S EASTER WEEKEND 6.-9.4.2023

  • PERJANTAIN STAND UP- MAJOITUSPAKETTI KAHDELLE 220€
    Sisältää pe-la majoituksen 2 hengen huoneessa sekä kaksi lippua perjantai-illan stand up-show’hun.

Pelkät majoitushinnat löydät helpoimmin varauskalenteristamme. Majoitukseen sisältyy aina myös Fitness Center ja kylpyläkäynti joka päivä sekä vapaa pääsy leffanäytöksiin ja Game Centeriin. Perjantaina ja lauantaina aamiainen. Sunnuntaina brunssi sekä late check-out klo 14.00. Perjantai- ja lauantai-iltoina myös livemusiikkia Bistrossa.

VARAA PAIKKASI AJOISSA – OIKEASTI. 

Varauskalenteristamme saat majoituksesi päivän parhaaseen hintaan valitsemalla haluamasi ajankohta kampanja-ajalta 6.-9.4.2023.

LÅNGVIKIN PÄÄSIÄINEN


PE 7.4. KLO 21.30
STAND UP-ESITYS ARIMO MUSTONEN & HELI SUTELA
Liput majoittujille 35€/kpl, muille 40€/kpl. Perjantain stand up-majoituspakettiin sisältyy 2 lippua, pelkän lipun voit ostaa verkkokaupastamme, huonevarauksen yhteydessä tai vastaanotostamme.

Arimo Mustonen on stand up -koomikko ja Tampereen Stand Up Clubin perustaja. Suosittu koomikko esiintyy Suomessa ja ulkomailla, sekä ravintoloissa että yksityistilaisuuksissa. Heli Sutela on tunnettu näyttelijä ja koomikko, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen Kumman kaa -sarjan Anne Nyberginä.

PE KLO 20.00 & LA KLO 22.00
LIVEMUSIIKKIA BISTROSSA: ALEK HILLS
Alek Hills on helsinkiläinen, Los Angelesissa musiikkia opiskellut popartisti. Alek Hillsin laulukieli on englanti, sillä se on muodostunut hänen elämänsä aikana tunneilmaisukieleksi. ”Opiskeluvuodet Los Angelesissa jättivät pysyvän vaikutuksen minuun, ja tänäkin päivänä musiikkini inspiroituu eniten amerikkalaisesta pop-kulttuurista, 80-luvusta, ja Kaliforniasta.”

Perjantaina luvassa myös hauskat jatkot yksityisessä yökerhossamme Jake’sissa klo 22 alkaen!

~~~ 

RAVINTOLA

Aamiainen / Brunssi 
Långvikin ylellisestä ja rakkaudella katetusta aamiaispöydästä löydät tuttuja makuja. Haluamme tarjota kotoisan aamiaisen luksusta unohtamatta. Perjantaina ja lauantaina pidennetty aamiainen 8-11, sunnuntaina aamiaisen sijaan tarjolla brunssi klo 9-12.

Lounas 
Torstaina tarjoilemme monipuolisen buffet-lounaan, perjantaina ja lauantaina lounaan voit valita Bistro Menun listalta.

Illallinen 
Nauti läpileikkaus keittiömme osaamisesta, ja herkuttele illallisella vaikkapa Maistelumenu 64€/hlö yhdessä koko pöytäseurueen kesken – saatavilla myös kasvisversiona. Pääsiäisen kunniaksi Maistelumenun teemana – vain pääsiäisen ajan – ovat tryffelit. Maistelumenu on saatavilla torstaista lauantaihin.  Lapsille pienemmät annokset -50%.

Tervetuloa nauttimaan keittiömme herkuista!

Tee pöytävaraus

~~~ 


LÅNGVIK WELLNESS 

Spa-hoidot 
Långvik SPA tarjoaa hemmottelevia luksushoitoja ja sisäistä rauhaa. Pääsiäisen erikoistarjouksena lasten omat hemmotteluhoidot 49€/25min. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aikuisille aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta.

Kylpylä 
Rentoudu wellness-kylpylän altaissa ja sekasaunoissa. Torstaista lauantaihin kylpylässä Bubbling Hours (K-18 alk. klo 18), jolloin allasosastomme täyttyy musiikista ja Jacuzzi Bar on avoinna (to klo 15-20, pe klo 15-22 ja la klo 14-22).

Aktiviteetit 
Långvikin liikuntakeskus Fitness Center tarjoaa tehokkaan treenikokemuksen, ja fat bike-retkellä saat raitista ilmaa ja hien pintaan. Vastaanotosta voit myös vuokrata kävelysauvoja ulkoiluun.

Rantasauna 
Varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna yksityiskäyttöön lauantaina, ja koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa! Hintaan (59€) sisältyy Rantasauna 1,5 tunniksi yksityiskäyttöön. Rantasaunalta on mahdollista ostaa juomia. Varaukset ennakkoon wellness-varauskalenterista.

Tervetuloa rentoutumaan ja virkistäytymään merimaisemien äärelle!

Varaa wellness

~~~ 

PÄÄSIÄISEN LEFFAT 

TO KLO 22.30: RAKKAUTTA VAIN (2003)
PE KLO 12.30: ANGRY BIRDS (2016)
PE KLO 23.00: WE’RE THE MILLERS (2013)
LA KLO 12.30:  THE BOSS BABY (2017)
LA KLO 22.30: CRUELLA (2021)
SU KLO 12.00: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN (2018)

~~~

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.