Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNG HOT SUMMER

Ota askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa Långvikin kylpylähotellissa, ja tartu kesätarjoukseen! Kesällä pääosassa ovat meri ja aurinkoinen terassi grilliherkkuineen. Kesä on hemmotteluhoitoja, lempeitä löylyjä ja virkistäviä vesiä. Se on nauttimista, liikuntaa ja hyvin nukuttuja öitä. Långvikin kesä on tulvillaan iloa ja ikimuistoisia hetkiä koko perheelle. #staycation #langvikhotel

LÅNG HOT SUMMER 27.6-8.8.2021

HUONEHINNAT ALK. 120€/2HH*
*alk. hinta Standard Metsä -huoneessa. Kesän Daily Flex -tarjoushintaan ei voi yhdistää muita etuja, kuten Stockmann etu.

Lång Hot Summer -majoituspakettiin sisältyy herkullinen aamiainen sekä sisäänpääsy kylpylään, Fitness Centeriin, Cinemaan ja Game Centeriin.

Varauskalenterista saat majoituksesi päivän parhaaseen hintaan valitsemalla haluamasi ajankohta kampanja-ajalta.

VARAA HUONE!

Huolehdithan huonevarauksen tehtyäsi, että varaat wellness- ja ravintolapalvelut etukäteen. Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.

***

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.