Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Långvik Living Room

Långvik Living Room on olohuoneesi perjantai-iltaisin! Viikonloppu tuntuu rutkasti rennommalta, kun hauskanpidon aloittaa hyvissä ajoin – ja parhaassa seurassa. Nappaa siis mukaan hauskimmat kamut, joiden kanssa voitte aloittaa illan vaikka maukkaiden cocktailien tai mocktailien parissa, siirtyä nauttimaan Bistron herkkuja, jatkaa iltaa pelaillen biljardia, pöytäfutista ja lautapelejä, tai komedialeffaa katsellen. Ilta huipentuu livemusiikkia kuunnellen, ja hauskimmat karaokejatkot juhlitaan yksityisessä yökerhossamme Jake’sissa!

Jatkoilta on lyhyt matka höyhensaarille, kun varaat huoneen – ja herkullinen hotelliaamiainen piristää pikkutunneille juhlineenkin. Ei sisäänpääsymaksua – live-esiintymiset, karaoke Jake´sissa, pelit Game Centerissä ja leffa Cinemassa ovat ravintolamme ja hotellimme asiakkaille maksuttomia.

Perjantain majoitustarjous

1 yön majoitus kahdelle hengelle alk. 140€. Majoitukseen kuuluu aina herkullinen aamiainen sekä pääsy liikuntakeskukseen ja kylpylään, jossa perjantaisin Bubbling Hours.

Happy Hour 17-19

Långvikin viinikellarin valikoidut kuohu-, valko- ja punaviinit 35€/plo!

Livemusiikkia Bistrossa

30.6. saakka saamme nauttia livemusiikista perjantai- ja lauantai-iltaisin! Luvassa on upea, musiikkitoimittaja Lotta Savolaisen kuratoima kattaus suomalaisen indiemusiikin nousevia tähtiä. Yhteistyössä Radio Helsingin kanssa – tutustu lisätietoihin ja keikkakalenteriin täällä. Perjantaisin klo 21.30, lauantaisin klo 22.

Karaoke 22-02

Jatkot juhlitaan karaokea laulaen omassa yökerhossamme Jake´sissa. Luvassa myös shottitarjouksia!

Illan komedialeffa 22.30

Katso tarkemmat tiedot oman leffateatterimme sivuilta.

Varaa pöytä

Varaa huone