Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

LIFENESS -VIIKONLOPPU

Lifeness Events järjestää kokonaisvaltaisia hyvinvointitapahtumia. Toteutamme aktiivisia irtiottoja arjesta, joiden aikana tutustut erilaisiin liikuntalajeihin, saat tietoa hyvinvoinnin eri osa-alueista ja rentoudut. Pääset viettämään omaa laatuaikaa ja hakemaan positiivista energiaa elämääsi Långvikin upeissa puitteissa.

2.-3.11.2019 LIFENESS COUPLES – QUALITY OF LIFE
Yhdessäoloa ja laatuaikaa. Kahdenkeskinen aika parisuhteessa on tärkeää, mutta elämä arjen syövereissä on usein liian kiireistä yhteiselle laatuajalle. Ota irtiotto arjesta ja lähde kumppanisi kanssa aktiiviseen ja rentouttavaan LIFENESS -hyvinvointiviikonloppuun ainutlaatuiseen Långvikin kylpylähotelliin.

Tapahtuman hinta 249€/hlö. Hintaan sisältyy la-su majoitus 2 hengen huoneessa, aamukahvi, lounas, välipala, kaikki aktiviteetit, Spa-sisäänpääsy, sunnuntaibrunssi sekä sunnuntaina late check out klo 15.00. Enemmän kahdenkeskistä aikaa – kysy pe-la majoitustarjousta! Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös ilman majoitusta hintaan 149€/hlö.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: Lifeness Couples – Quality of Life
Krista Helanto / LIFENESS
0500 512312
krista.helanto@lifeness.fi

Ilmoittautumiset 21.10.2019 mennessä. Tapahtuma toteutuu 12 henkilön minimiosallistujamäärällä. Fiilistele Lifeness-tapahtuman tunnelmia galleriassa ja varmista paikkasi nopeasti!

OHJELMA 2.-3.11.2019
Lauantai:

Training Together – pariharjoitteita sisältävä kehonpainotreeni (ulkotreeni, ohjaajana Heidi Tainio)
Lounas
Luento: You and Me (Mippi Vuorikoski)
Time for Us Jooga (ohjaajana Mikaela Vuorisalmi)
Spa
Dinner (omakustanteinen)
Sunnuntai:
Sunnuntaille on Lifeness -hyvinvointiviikonlopun osallistujille järjestetty myöhäinen Check Out. Tämä päivä on teidän, nauttikaa toistenne seurasta Långvikin runsaan ja maittavan brunssin ja Spa:n merkeissä.