Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIKIN JUHANNUS

Långvikin kylpylähotellissa koet juhannuksen taikaa ja tunnelmaa koko viikonlopun täydeltä! Hyvää ruokaa ja virkistäviä juomia aurinkoisella meriterassilla, kylpylän saunat ja altaat ovat auki, ja illan hämärtyessä tunnelmoidaan yöttömän yön auringossa.

Voit varata yksityskäyttöösi juhannussaunan merenrannasta. Luonnonkauniiseen Porkkalan ympäristöön voit tutustua vaikkapa vuokraamalla fat biken, perinteisen polkupyörän tai SUP-laudan. Heleän juhannus-lookin saat hemmottelevissa spa-hoidoissa.

Viikonlopun livemusiikin tarjoilee We Jazz Helsinki. Terassietkoille kesäisen kevyen tunnelman loihtii parhaista ihanin DJ Matti Nives, perjantain illallisella pääset nauttimaan iisiä fonivetoista tyylittelyä Jarno Tikan ja basisti Eero Sepän duon myötä ja lauantai-illan tunnelmallista ja svengaavaa jazzmusiikkia tarjoaa Soikkeli/Mäensivu/Peri Trio. Lue lisää täältä.

JUHANNUKSEN MAJOITUSHINNAT:

1 YÖN PAKETIT ALK. 220€/2HH/YÖ
2 YÖN PAKETIT ALK. 420€/2HH/2YÖTÄ

Muista varata matkasi keskikesään ajoissa!

VARAA HUONE

Huonehintaan kuuluu sisäänpääsy kylpylään ja Fitness Centeriin, juhannuksen livemusiikki ja leffat sekä herkullinen aamiainen. Vieraanamme pysäköit ilmaiseksi ja surffaat veloituksetta langattomassa verkossa. Game Centerin biljardipöytä ja ulkopeliklassikot kuten Mölkky ovat käytössäsi veloituksetta.

***

JUHANNUKSEN AIKATAULU 25.-27.6.

PERJANTAI

 • Wellness avoinna
  Kylpylän wellness-altaat ja -saunat kutsuvat virkistäytymään. Nauti altaiden lomassa Wellness-terassilla auringosta ja viileistä drinksuista. Juhannusaaton kylpyläetkot altailla klo 12-17.
  Spa-hoitolan hemmottelut valmistelevat viikonloppuun.
 • Aurinkoiset terassietkot 11-18
  Ravintolan Kesäkeittiö ja terassibaari tarjoilee kuumimmat grilliherkut ja viileimmät juhannusdrinksut. DJ Matti Nives tarjoilee lempeästi svengaavaa jazzmusiikkia vinyylilevyiltä klo 15-18 meren kimmeltäessä kilpaa hikikarpaloiden kanssa.
 • Juhannusaaton illallinen 17-22
  Nauti täydellisen chic illallinen. À la carte -menun herkut ja tyylikkäät juomat maistuvat tunnelmallisessa ravintolassa. Saksofonisti Jarno Tikka ja basisti Eero Seppä tarjoavat illallisen seurana jazz-tyylittelyä klo 20-22.
 • Juhannusaaton leffa 22.30: The Shining (katso traileri)

LAUANTAI

 • Aamiainen 8-11
 • Wellness avoinna
  Darrajooga 15€/hlö klo 10-11. Oli darraa tai ei, tervetuloa.
  Kylpylän wellness-altaat ja -saunat kutsuvat virkistäytymään. Nauti altaiden lomassa Wellness-terassilla auringosta ja viileistä drinksuista.
  Spa-hoitolan hemmottelut tekevät juhannuspäivästä täydellisen!
 • Aurinkoinen terassijuhannus 11-18
  Ravintolan Kesäkeittiö ja terassibaari tarjoilee kuumimmat grilliherkut ja viileimmät juhannusdrinksut. DJ Matti Nives soittaa sävelet juhannukseen vinyylikokoelmastaan klo 12-16.
 • Juhannusillallinen 17-22
  Nauti tunnelmallinen keskikesän illallinen. À la carte -menun herkut ja tyylikkäät juomat maistuvat juhannustunnelmissa ravintolassa. Soikkeli/Mäensivu/Peri Trio tulkitsee meneviä jazzstandardeja sekä tunnelmallista bossa novaa klo 20-22.
 • Juhannusleffa 22.30: Ted (katso traileri)

SUNNUNTAI

 • Aamiainen 8-11
 • Ravintolan Kesäkeittiö 11-18
 • Terassibaari 11-18
 • Sunnuntaileffa 12.30: Monsterit Oy. (katso traileri)

Varaa ennakkoon kylpylä, Fitness Center, spa-hoidot, kentät, SUP-laudat ja ohjatut tunnit. Majoitukseen sisältyy 1 kylpylävierailu/päivä/hlö. Tee varauksesi mahdollisimman ajoissa, jotta varmistat paikkasi toivomallesi ajankohdalle. Tee wellness-varauksesi nyt!

Tee pöytävaraus aamiaiselle, terassille ja illalliselle ennakkoon.

***

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Teemme kaikkemme, että jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden juhannuksen aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.