Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

LÅNGVIKIN JUHANNUS

Juhannuksena Långvikin kylpylähotellissa nautitaan hyvästä ruoasta, virkistävistä juomista ja tunnelmallisesta musiikista. Kylpylän saunat ja altaat ovat auki ja illan hämärtyessä pääset ihailemaan yöttömän yön aurinkoa. Nauti myös terassillamme kesäisistä BBQ -herkuista ja kauniista merinäköalasta.

JUHANNUKSEN MAJOITUSHINNAT ALK. 1YÖ/180€/2HH*
Tsekkaa verkkokaupasta nopean ennakkovaraajan hinnat kun varaat 2 viikkoa aiemmin ja Stockmann kanta-asiakashinnat! *alk. hinta standard-huoneessa metsänäköalalla.

VARAA HUONE AJOISSA!

Huonehintaan kuuluu sisäänpääsy kylpylään ja fitness centeriin sekä herkullinen aamiainen. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Vieraanamme pysäköit ilmaiseksi ja surffaat veloituksetta langattomassa verkossa. Luonnonkauniiseen Porkkalan ympäristöön voit tutustua reippaillen. Vuokrattavissa on niin kävelysauvoja, polkupyöriä kuin SUP-lautoja. Game Centerin biljardipöytä ja ulkopeliklassikot kuten Mölkky ovat käytössäsi veloituksetta. Pääset myös veloituksetta seuraamaan juhannuksen elokuvia muhkealta nahkanojatuolilta käsin Lounge Bar – eväät mukanasi.

JUHANNUKSEN AIKATAULUT 19-20.6.2020

OHJELMA
Pe klo 17 Lipunnosto
Pe klo 19 Mikko Pohjola Duo
La klo 12 Elokuva Långvik Cinemassa: Hangover
La klo 19 Mikko Pohjola Trubaduuri
La klo 21 Elokuva Långvik Cinemassa: Once Upon a Time… in Hollywood

WELLNESS  
Pe 12-23
La 9-23
Su 9-17

Huom. Seuraavat wellness-varaukset tulee tehdä ennakkoon: kylpylä, fitness center, spa-hoidot, kentät, SUP-laudat ja ohjatut tunnit. Kylpyläaika on 1h 45min per asiakas. Majoitukseen sisältyy 1 kylpylävierailu/päivä/hlö. Muistathan varata kylpyläajan kaikille majoittujille. Tee varauksesi mahdollisimman ajoissa, jotta varmistat paikkasi toivomallesi ajankohdalle. Tee wellness-varauksesi nyt!

RAVINTOLA
Aamiainen La-Su 8-11
Terassin kesäkeittiö Pe-Su 12-18
Bistro à la carte Pe-La 18-22
Lounge Bar Pe-La 18-23

Tee pöytävaraus aamiaiselle, terassille ja illalliselle ennakkoon. Terassin annokset saatavilla myös takeawayna. Tilaa takeaway ja nouda!

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Koronavirus aiheuttaa muutoksia palveluihimme. Teemme kaikkemme, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden juhannuksen aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin. Valitettavasti jouduimme perumaan kokon metsäpalovaroituksen vuoksi.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä