Långvik on avoinna joka päivä. Myös seurueiden ja ryhmien kokoontumisrajoite on päättynyt Kirkkonummen alueella, tervetuloa! Lue poikkeustiedot, tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

KESÄTEKEMISTÄ

Lähde liikkeelle ja virkistäydy Långvikin maisemissa. Päiväretken mittainenkin piipahdus tekee hyvää mielelle ja koko keholle.

Tenniskentät sekä frisbeegolfrata odottavat meren läheisyydessä ja fat bike -ajelulla pääset tutustumaan Långvikin kauniiseen lähiseutuun. Hien saat pintaan monipuolisessa liikuntakeskuksessa ja SUP-lautaillessa tunnet ihanan vilvoittavan merituulen. Jos kaipaat hemmottelua, varaa aikasi SPA-hoitoon. Kaiken kruunaa rentoutuminen wellness-kylpylässämme.

Frisbeegolfia, sähköskoottereita, perinteisiä polkupyöriä ja soutuvenettä voit tiedustella vastaanotostamme, muutoin voit varata kaikki wellness-palvelumme samasta paikasta. Varaa helposti verkossa – paikkoja ja välineitä on rajoitetusti!

Varaa wellness

FRISBEE GOLF kiekkovuokra 5€
POLKUPYÖRÄT alk. 10€/päivä
FAT BIKES 35€/2h
SÄHKÖSKOOTTERIT aikaveloituksella
SOUTUVENE 20€/h

SUP-MELONTA 20€/h
Hawailta alunperin lähtöisin oleva SUP-melonta on erittäin hauska ja helposti omaksuttava liikuntamuoto vesillä, jossa liikutaan seisaaltaan meloen surffilautaa muistuttavan laudan päällä. Monipuolinen laji sopii kaikille. Ole valppaana -laudat rantautuvat pian!

TENNISKENTÄN VUOKRA alk 20€/h
Långvikin tenniskentät sijaitsevat rannan läheisyydessä.

TENNISKURSSIT 139€/hlö
Uuden äärelle? Järjestämme kesän aikana tenniksen alkeis- ja jatkokursseja. Tutustu ja varaa paikkasi ajoissa.

BEACH VOLLEY-KENTTÄ alk. 20€/h (sis. pallon.)
Tervetuloa pelaamaan aidolla valkoisella Beach Volley -kvartsihiekkakentällä. Långvikin Beach Volley -kenttä sijaitsee rannan ja vierasvenelaiturin läheisyydessä. Avaamme kentän pian!

LAITESUKELLUS 49€/hlö
Koe miltä tuntuu hengittää veden alla! Altaassa tapahtuva laitesukelluskokeilu on ensimmäinen askel kohti vedenalaista maailmaa. Långvik Wellness tarjoaa yhteistyössä Uudenmaan Sukellusakatemian kanssa mahdollisuuden kokeilla laitesukellusta turvallisesti allasolosuhteissa. Alaikäraja laitesukelluskokeiluun 10 vuotta.

FITNESS CENTER alk. 29€/hlö
Långvikin liikuntakeskus tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Liikuntakeskuksen suunnittelussa on haettu inspiraatiota toiminnallisista saleista, joissa treenaaminen on tehokasta, mutta hauskaa. Sen varustelun löydät täältä. Fitness Centerin pääsymaksu sisältää myös kylpylän. Huom. Majoitukseen sisältyvä liikuntakeskuksen paikkavaraus tehdään varauskalenterin kohdasta ’liikuntakeskus majoittuville’.

OHJATUT TUNNIT VIIKONLOPPUISIN 15€/HLÖ
Långvik Yoga – Revitalising
Långvik Pilates – Strenghtning
Stress Release – Relaxing

LÅNGVIKIN PÄIVÄRETRIITIT
Långvikissa järjestetään rentouttavia päiväretriittejä, jotka sisältävät kaksi harjoitusta ja kylpyläkäynnin. Tulevat retriitit ja niiden tarkemman sisällön löydät varauskalenteristamme ’Kurssit’ -valikon alta. Kesäkuun päiväretriittiä vietetään 19.06.2021.

SPA-HOIDOT
Tutustu Långvikin hemmotteleviin SPA-hoitoihin. Muistathan varata ajan myös kylpylään yli 30 min. hoitojen yhteydessä. Lisäksi Wellness Shopin puolella palvelee Speed Spa -hoitola, jossa saatavilla pikahoitoja aukioloaikojen puitteissa. Hoidot ovat erittäin suosittuja, ja suosittelemmekin varaamaan ajan mahdollisimman ajoissa. Pieni hemmotteluhetki tekee ihmeitä. 

KYLPYLÄ alk. 29€/hlö
Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Kylpylän pääsymaksuun sisältyy myös Fitness Centerin käyttö. Kylpylä on avoinna porrastetusti. Majoitukseen sisältyvä kylpyläpaikka varataan huonekohtaisesti varauskalenterin kohdasta ’kylpylä majoittuville’.

Rantasauna
Koe hetki mökkitunnelmaa aivan meren tuntumassa, ja varaa Långvikin tunnelmallinen Rantasauna! Hinnat alk. 49€, sisältää Rantasaunan 1,5 tunniksi yksityiskäyttöön max. 2 aikuista. (Hinta ei sisällä pyyhkeitä. Voitte tarvittaessa vuokrata vastaanotostamme pyyhkeen ja kylpytakin 12€ /hlö). Rantasaunalla on terassi, jossa on mukava vilvoitella saunan lempeiden löylyjen välissä. Rantasaunalta on mahdollista ostaa juomia.

Varaa wellness

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.

***

Psst. Aktiivisen päivän lomassa voit nauttia terassillamme herkullista ruokaa ja viileitä virvokkeita, tai napata herkut takeaway -paketissa mukaan vaikka fillariretkelle! Varaa pöytä tai tilaa takeaway.