Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

LÅNG HOT SUMMER

Ota askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa Långvikin kylpylähotellissa ja tartu kesätarjoukseen! Kesällä pääosassa ovat meri ja aurinkoinen terassi grilliherkkuineen. Kesä on hemmotteluhoitoja, lempeitä löylyjä ja virkistäviä vesiä. Se on nauttimista, liikuntaa ja hyvin nukuttuja öitä. Långvikin kesä on tulvillaan iloa ja ikimuistoisia hetkiä koko perheelle. #staycation #langvikhotel

LÅNG HOT SUMMER ON NYT ENTISTÄ PIDEMPI – JATKOIMME KAMPANJA-AIKAA 31.8.2020 SAAKKA!

HUONEHINNAT ALK. 116€/2HH*
*alk. hinta standard-huoneessa metsänäköalalla

Lång Hot Summer -majoituspakettiin sisältyy herkullinen aamiainen sekä sisäänpääsy kylpylään, Fitness Centeriin, Cinemaan ja Game Centeriin.

VARAA HUONE!

~ ~ ~

MEILLÄ ON TILAA RENTOUTUA JA VIRKISTÄYTYÄ
Avarat tilamme ja ympäröivä luonto aktiviteetteineen mahdollistavat, että jokainen voi nauttia lomastaan turvallisesti.

MUUTOKSIA PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Olemme tehneet muutoksia palveluihimme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

Huolehdithan huonevarauksen tehtyäsi, että varaat aamiais-, kylpylä- ja liikuntakeskuspaikkasi etukäteen. (Huom. Tee varaus kohdasta ’majoittuvien kylpylä’/’majoittuvien liikuntakeskus’.) Seuraavat wellness- ja ravintolavaraukset kannattaa myös tehdä ennakkoon: spa-hoidot, kentät, SUP-laudat, ohjatut tunnit, lounas ja illallinen.

RAVINTOLAVARAUKSET
WELLNESS-VARAUKSET

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä