Vihdoin Långvik avaa palvelujaan porrastetusti. Ota jo askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa, terassia, kylpylää ja aktiviteetteja! Tarkista aukioloaikamme kotisivuiltamme ja lue lisää koronaviruksen aiheuttamista muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

LÅNG HOT SUMMER

Ota kesästä kaikki parhaat puolet irti Långvikin kylpylähotellissa. Kesällä pääosassa ovat meri ja aurinkoinen terassi grilliherkkuineen. Kesä on hemmotteluhoitoja, lempeitä löylyjä ja virkistäviä vesiä. Se on nauttimista, liikuntaa ja hyvin nukuttuja öitä. Långvikin kesä on tulvillaan iloa ja ikimuistoisia hetkiä koko perheelle.

HUONEHINNAT ALK. 58€/HLÖ/2HH*
(*ALK. HINTA STANDARD-HUONE METSÄNÄKÖALALLA)

Lång Hot Summer -majoituspakettiin sisältyy herkullinen aamiainen sekä vapaa pääsy kylpylään, fitness centeriin, Cinemaan ja Game Centeriin.

Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin. Ohjaamme asiakkaita viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla poikkeusoloissa COVID-19 Koronaviruksesta johtuen. Tärkeintä meille on asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys, turvallisuus ja hyvinvointi.

VARAA PAIKKASI AJOISSA!

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä