Vihdoin Långvik avaa palvelujaan porrastetusti. Ota jo askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa, terassia, kylpylää ja aktiviteetteja! Tarkista aukioloaikamme kotisivuiltamme ja lue lisää koronaviruksen aiheuttamista muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

GOLFPAKETTI

Långvikin golfpaketti tarjoaa korkeatasoisen majoituksen kylpylähotellissa ja green feen Hirsalan golfkentällä. Kansainväliset laatukriteerit täyttävä18 -reikäinen Hirsalan golfkenttä haastaa niin klubipelaajan kuin ammattilaisenkin.

KESÄTARJOUKSET KAHDELLE HENGELLE

  • 2 YÖTÄ + 4 GREEN FEETÄ 399€
  • 2 YÖTÄ + 6 GREEN FEETÄ 499€
  • 3 YÖTÄ + 6 GREEN FEETÄ 599€
  • 3 YÖTÄ + 8 GREEN FEETÄ 699€

Pelipäivät voivat sijoittua seuraaville päiville: su-pe ja lähtöpäivä hotellista ma-la. Golfpakettitarjoukset ovat voimassa 31.8.2020 saakka. Hinnat muille ajankohdille ja yhden yön paketeille löydät verkkokaupastamme.

Kaikki hinnat sisältävät majoituksen kahden hengen standard-huoneessa, vapaan pääsyn fitness centeriin ja wellness-kylpylään sekä herkullisen aamiaisen.

1–2 greenfeetä voi halutessaan vaihtaa 30 min vapaavalintaiseen hoitoon Långvikin SPA-hoitolassa (varaustilanne huomioiden).

Peliaikavaraukset: Hirsala Caddiemaster: info@hirsalagolf.fi (Puh. 0207 412 369 )

Mikäli koronaepidemian vuoksi palvelun saatavuus estyy, pidätämme oikeuden perua varaukset ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

OSTA GOLFPAKETTISI AJOISSA!

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä