Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

GOLFPAKETTI VAILLA VERTAA

Långvikin golfpaketti tarjoaa korkeatasoisen majoituksen kylpylähotellissa ja green feen Hirsalan golfkentällä. Kansainväliset laatukriteerit täyttävä18 -reikäinen Hirsalan golfkenttä haastaa niin klubipelaajan kuin ammattilaisenkin.

KESÄTARJOUKSET KAHDELLE HENGELLE

  • 2 YÖTÄ + 4 GREEN FEETÄ 399€
  • 2 YÖTÄ + 6 GREEN FEETÄ 499€
  • 3 YÖTÄ + 6 GREEN FEETÄ 599€
  • 3 YÖTÄ + 8 GREEN FEETÄ 699€

KAMPANJA-AIKA 31.8.2020 SAAKKA

Pelipäivät voivat sijoittua seuraaville päiville: su-pe ja lähtöpäivä hotellista ma-la. Golfpakettitarjoukset ovat voimassa 31.8.2020 saakka. Hinnat muille ajankohdille ja yhden yön paketeille (250€/2hh) löydät verkkokaupastamme.

Kaikki hinnat sisältävät majoituksen kahden hengen standard-huoneessa, sisäänpääsyn fitness centeriin ja wellness-kylpylään sekä herkullisen aamiaisen. 1–2 greenfeetä voi halutessaan vaihtaa 30 min vapaavalintaiseen hoitoon Långvikin SPA-hoitolassa varaustilanne huomioiden.

OSTA GOLFPAKETTI

Peliaikavaraukset: Hirsala Caddiemaster: info@hirsalagolf.fi (Puh. 0207 412 369 )

~ ~ ~

MUUTOKSET PALVELUIHIN COVID-19 KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN
Koronavirus aiheuttaa muutoksia palveluihimme. Teemme kaikkemme, että vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamäärät on rajoitettu viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Toimintaohjeemme turvalliseen vierailuun löydät täältä www.langvik.fi/covid-19.

Huolehdithan huonevarauksen tehtyäsi, että varaat aamiais-, kylpylä- ja liikuntakeskuspaikkasi etukäteen. (Huom. varaa kohdasta majoittuvien kylpylä/majoittuvien liikuntakeskus.) Seuraavat wellness- ja ravintolavaraukset kannattaa myös tehdä ennakkoon: spa-hoidot, kentät, SUP-laudat, ohjatut tunnit, lounas ja illallinen.

RAVINTOLAVARAUKSET
WELLNESS-VARAUKSET

Mikäli koronaepidemian vuoksi palvelun saatavuus estyy, pidätämme oikeuden perua varaukset ja palautamme maksun kokonaisuudessaan. Långvik Congress Wellness Hotel pidättää oikeuden aikataulullisiin ja sisällöllisiin muutoksiin.

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä