Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

GOLFPAKETTI

Långvikin golfpaketti on vailla vertaistaan. Se tarjoaa korkeatasoisen majoituksen kylpylähotellissa ja green feen Hirsalan golfkentällä. Kansainväliset laatukriteerit täyttävä 18 -reikäinen Hirsalan golfkenttä haastaa niin klubipelaajan kuin ammattilaisenkin.

KESÄTARJOUKSET KAHDELLE HENGELLE

  • 1 YÖ + 2 GREEN FEETÄ 250€ (su-pe)
  • 2 YÖTÄ + 4 GREEN FEETÄ 450€ (su-pe)

Kampanja-aika 30.9.2022 saakka. Pelipäivät voivat sijoittua seuraaville päiville: su-pe, jolloin lähtöpäivä hotellista sijoittuu ma-la. Hinnat muille ajankohdille löydät verkkokaupastamme.

Kaikki majoitushinnat sisältävät majoituksen kahden hengen standard-huoneessa, sisäänpääsyn Fitness Centeriin ja wellness-kylpylään sekä herkullisen aamiaisen.

OSTA GOLFPAKETTI

Yksittäinen Green fee su-pe 55€, la 65€.
Hirsala Golf tarjoaa golfin rinnalla myös mahdollisuuden padelin pelaamiseen ulkokentillä. 90min padel-vuoro yhdelle kentälle, sisältäen vuokramailat ja -pallot 99€.

Peliaikavaraukset:
golf:
Caddiemaster 01002010  (0,98€/min+pvm) 
padel: Hirsalan varausjärjestelmän kautta
tai info@hirsalagolf.fi

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.