Tarkista aukioloajat ja tutustu turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

GOLFPAKETTI

Långvikin golfpaketti on vailla vertaistaan. Se tarjoaa korkeatasoisen majoituksen kylpylähotellissa ja green feen Hirsalan golfkentällä. Kansainväliset laatukriteerit täyttävä 18 -reikäinen Hirsalan golfkenttä haastaa niin klubipelaajan kuin ammattilaisenkin.

KESÄTARJOUKSET KAHDELLE HENGELLE

  • 1 YÖ + 2 GREEN FEETÄ 250€
  • 2 YÖTÄ + 4 GREEN FEETÄ 450€

Kampanja-aika 30.9.2021 saakka. Pelipäivät voivat sijoittua seuraaville päiville: su-pe, jolloin lähtöpäivä hotellista sijoittuu ma-la. Hinnat muille ajankohdille löydät verkkokaupastamme.

Kaikki hinnat sisältävät majoituksen kahden hengen standard-huoneessa, sisäänpääsyn Fitness Centeriin ja wellness-kylpylään sekä herkullisen aamiaisen.

OSTA GOLFPAKETTI

Peliaikavaraukset: Hirsala Caddiemaster: info@hirsalagolf.fi (Puh. 0207 412 369 )

***

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiaan liittyviä viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeistuksia. Päivitämme palveluitamme vallitsevan tilanteen mukaan, ja teemme kaikkemme, jotta jokainen voi tuntea olonsa turvalliseksi Långvikin vieraana. Osallistujamääriä on rajoitettu, ja ohjaamme asiakkaitamme käyttämään palvelujamme porrastetusti. Huomaathan, että palvelut vaativat etukäteisvarauksia asiakasmäärien porrastamiseksi. Turvallisen vierailun toimintamalliimme pääset tutustumaan tarkemmin täältä: www.langvik.fi/covid-19.