Långvik on avoinna ilman aukiolorajoituksia. Tutustu aukioloaikoihin ja turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

FRIENDS NIGHT OUT @LÅNGVIK

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli tarjoaa sopivan hemmottelevan paketin seurueellenne – olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, pikkujoulut, polttarit tai get together. Nautiskele illallinen kuohuvien kera ja ihaile merellisiä maisemia. Viettäkää Långvikissa koko viikonloppu hengähtäen. Mikä loistava tilaisuus kokea totaalinen rentoutuminen parhaiden ystävien kanssa.

Majoitus kylpylähotellissa
Långvikin kylpylähotellin Friends Night Out-pakettiin sisältyy majoitus 2 hengen standard-huoneissa.  Majoitukseen kuuluu sisäänpääsy wellness-kylpylään ja kuntosalille sekä korkeatasoinen aamiainen. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Ne pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailunne jälkeen.

Hemmotteluhetki by Elemis
Friends Night Out-pakettiin sisältyy hemmotteluhetki koko seurueelle. Pääsette tekemään DIY-kasvohoidot ammattilaisen opastuksella ELEMIS-sarjan ylellisillä ammattituotteilla. Tuoteasiantuntijamme opastuksella teemme alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, syväkosteuttavan tai –puhdistavan naamion ja viimeistelyt loppuvoiteilla. Samalla saatte ammattilaisen vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon ja unelmaihon saavuttamiseen. Hemmotteluhetken hinta sisältää alkoholittoman virvokkeen. Kysy myös kuohuviini- ja samppanjasuosituksiamme täydentämään hemmotteluelämystänne!

Tasting Menu 
Friends Night Out-pakettiin sisältyy Långvikin Tasting Menu, jossa yhdistyvät inspiraatio ympäröivästä luonnosta ja skandinaavisista mauista. Nauti läpileikkaus keittiömme osaamisesta koko pöytäseurueen kesken. Pakettiin sisältyy alkuun lasilliset kuohuviiniä. Tsekkaa ajankohtainen Tasting Menu täältä.

Friends Night Out -paketin hinta: alk. 191€ /hlö/2hh (min. 4 henkilöä)

PYYDÄ TARJOUS!