Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

FRIENDS´ NIGHT OUT @LÅNGVIK

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli tarjoaa sopivan hemmottelevan paketin seurueellenne – olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, pikkujoulut, polttarit tai get together. Pääsette viettämään yhteistä aikaa wellness-kylpylän altaissa ja hemmotteluhetken tai olutmaistelun parissa, ja päivän kruunaa illallinen kuohuvien kera merellisiä maisemia ihaillen. Luvassa siis hauska ja rentouttava ilta parhaiden ystävien kanssa.

Majoitus kylpylähotellissa
Långvikin kylpylähotellin Friends’ Night Out-pakettiin sisältyy majoitus 2 hengen standard-huoneissa. Majoitukseen kuuluu sisäänpääsy wellness-kylpylään ja kuntosalille sekä korkeatasoinen aamiainen. Kylpylässä on suomalainen sauna, infrapuna- ja höyrysauna, kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailunne jälkeen.

Maistelumenu 3
Friends´ Night Out-pakettiin sisältyy Långvikin kolmen ruokalajin Maistelumenu 3, jossa yhdistyvät inspiraatio ympäröivästä luonnosta ja skandinaavisista mauista. Nauti läpileikkaus keittiömme osaamisesta koko pöytäseurueen kesken. Pakettiin sisältyy alkuun lasilliset kuohuviiniä. Tsekkaa ajankohtainen Maistelumenu täältä. Menu on saatavana myös kasvisversiona.

Lisäksi seurueenne voi valita yhden alla olevista aktiviteeteista:

Hemmotteluhetki by Elemis
Ylellinen hemmotteluhetki koko seurueelle. Pääsette tekemään DIY-kasvohoidot ammattilaisen opastuksella ELEMIS-sarjan ylellisillä ammattituotteilla. Tuoteasiantuntijamme opastuksella teemme alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, syväkosteuttavan tai –puhdistavan naamion ja viimeistelyt loppuvoiteilla. Samalla saatte ammattilaisen vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon ja unelmaihon saavuttamiseen. Hemmotteluhetken hinta sisältää alkoholittoman virvokkeen. Kysy myös kuohuviini- ja samppanjasuosituksiamme täydentämään hemmotteluelämystänne!

TAI:

Erikoisoluiden maistelu
Maistele maukkaita käsityöläisoluita parhaassa seurassa. Pääsette maistamaan baarimestarimme valikoimat erikoisoluet kylpylämme Helmihopea-yksityistilassa. Vallilan Panimon käsityöläisoluet (4kpl) nautitaan pienten naposteltavien kera. Suosittelemme piipahtamaan saunan löylyissä ja jacuzzin poreissa joko ennen tai jälkeen olutmaistelun.

Friends´ Night Out -paketin hinta: 190€ /hlö/2hh (min. 6 henkilöä)

Huomaathan, että yllä oleva paketti ei ole räätälöitävissä, mutta voitte lisätä kokonaisuuteen esimerkiksi lisää aktiviteetteja tai spa-hoitolamme hemmotteluhoitoja. Lisämaksusta voitte varata myös sviitin tai Rantasaunan.

PYYDÄ TARJOUS!