Tuemme Ukrainaa. Olemme lahjoittaneet 5000 euroa SPR:n katastrofirahastoon. Autetaan yhdessä, voit tehdä lahjoituksen osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIK CINEMA

Hotellin asiakkaana pääset seuraamaan valikoituja elokuvia veloituksetta elokuvateatteriimme. Nappaa Lounge Bar eväät mukaasi ja uppoudu tarinoihin muhkeilta nojatuoleilta käsin. Tutustu elokuvatarjontaamme ja huomioi elokuvien mahdolliset ikäsuositukset.

*****
ESITTELYSSÄ THANK GOD IT’S LÅNGWEEKEND ELOKUVAT 11.2.-29.5.2022:

PE KLO 22.30:

DUNE – DYYNI (2021)
kieli englanti (suomi tekstitys) | kesto 2h 36min | ikäraja K-12

Dyyni perustuu Frank Herbertin samannimiseen menetysromaaniin. Myyttisenä ja tunteellisesti ladattuna sankarimatkana Dyyni kertoo Paul Atreidesin tarinan. Älykäs ja lahjakas nuorimies on syntynyt täyttämään suuren kohtalon, joka ylittää hänen ymmärryksensä.

LA KLO 22.30:

CRUELLA (2021)
kieli englanti (suomi tekstitys) | kesto 2h 14min | ikäraja K-12
Oscar-voittaja Emma Stone nähdään pääosassa Disneyn elokuvassa Cruella, joka kertoo erään elokuvahistorian pahamaineisimman – ja muodikkaimman – pahiksen, Cruella de Vilin, kapinallisesta nuoruudesta.

*****
SUNNUNTAISIN LÅNGVIKIN BRUNSSIELOKUVA KLO 12.30:

ELÄINTOHTORI DOLITTLE (2020)
kieli englanti (suomi tekstitys) | kesto 1h 41min | ikäraja K-7
Eläintohtori Dolittle on lastenkirjallisuuden klassikkoon pohjautuva tarina miehestä, joka osaa puhua eläinten kanssa. Omalaatuinen tri John Dolittle (Robert Downey Jr) on kuuluisa lääkäri ja eläintohtori entisajan Englannissa. Kohdattuaan suuren surun hän on erakoitunut sulkeutumalla kartanoonsa seuranaan sekalainen joukko eksoottisia eläinystäviä. Mutta kun nuori kuningatar sairastuu vakavasti, vastahakoisen Dolittlen on lähdettävä etsimään parannuskeinoa merten takaa, myyttiseltä saarelta.

MUINA KUIN KAMPANJA-AJANKOHTINA ELOKUVAT JOKA PÄIVÄ KLO 22.30 TOIVOMUSTEN MUKAAN.
Ole ensimmäisenä paikalla valitsemassa näytösajan elokuva valikoimastamme.

TERVETULOA LEFFAAN!