Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

VASTAANOTTO

Tervetuloa Långvikiin!

Voit tutustua tiloihimme etukäteen virtuaaliesittelyn avulla  – kokeile myös VR-laseilla.

LÅNGVIK CONGRESS WELLNESS HOTEL
Tanskarlantie 9, 02420 Kirkkonummi
Reittiohjeet

Vastaanoton aukiolotiedot löytyvät täältä. Check-In klo 15.00 ja Check-Out klo 12.00. Täältä voit käydä lukemassa meiltä usein kysytyt kysymykset vastauksineen.
Toimimme turvallisen toimintamallimme mukaisesti. Meillä on tilaa, ja selkeät toimintamallit henkilökunnallemme ja asiakkaille.

Voit olla meihin yhteydessä myös:

 • sähköpostitse vastaanotto(a)langvik.fi
 • WhatsApp-viestillä +358 (0)50 315 3099
 • puhelimitse +358 (0)9 2959 9301.

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Huomaathan, että muistutusviestit lisäävät viestiruuhkaa ja pidentävät vastausaikoja.

Vastaanotto palvelee teitä mm. seuraavissa asioissa:

 • Check-in ja Check-out
 • Taksi
 • Matkatavarasäilytys
 • Herätys
 • Varaukset
 • Lahjakortit
 • Early Bird-aamiainen
 • Early Check-in: 10,00€ /h, voimassa varaustilanteen mukaan.
 • Late Check-out: 10,00€ /h, voimassa varaustilanteen mukaan.
 • Vierasvenelaituri
 • Game Center
 • Långvik Cinema
 • Tennis- ja Beach Volley -kenttävaraukset
 • Frisbee Golf kiekkovuokra 5€
 • Polkupyörät alk. 10,00€ /kpl /päivä.
 • Lumikengät 10,00€ /2h
 • Kävelysauvat 5,00€ /2h
 • Uimapukuvuokraus: 12,00€ /kpl
 • Seurapelit
 • Löytötavarat
 • Defibrillaattori. Sijainti: aulassa vastaanoton vieressä.

Hotellin pihalla on hyvät paikoitustilat niin henkilö- kuin linja-autoille. Hotellilta löytyy myös katos- ja lämpöpistokepaikkoja. Voit ladata sähköautosi Långvikin kokous- ja kylpylähotellilla maksullisilla Virran type2-latureilla (6kpl 22kW).

HOTELLIN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Seuraavat varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan vastaanotostamme sähköpostitse, puhelimitse tai Långvikin omien verkkosivujen kautta. Huomioittehan kuitenkin eri hintaluokkiin perustuvat varaus- ja peruutusehdot varatessanne huonetta verkkosivuilta.

Hotellilla on oikeus päivittää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja esimerkiksi juhlapyhien, erityistapahtumien tai muiden oheispalvelujen vuoksi. Nämä alla mainitut varausehdot ovat voimassa vain yksittäisiin vapaa-ajan majoitusvarauksiin. Turvallisuussyistä hotellihuoneisiin ja hotellin vieraille tarkoitettuihin tiloihin pääsee vain hotellin oma henkilökunta sekä hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt. Voimme poistaa huonevaraukseen kuulumattomat henkilöt hotellin tiloista sekä huoneista.

MAKSUT 
Maksuvälineinä hyväksymme käteisen lisäksi suomalaiset pankkikortit ja kansainvälisistä luottokortteista Visa, Mastercard ja Diners Club. Otattehan aina lahjakorttinne mukaan, mikäli maksutapana on lahjakortti. Varauksen maksu tulee suorittaa netissä varausvaiheessa. Varaukset lahjakortilla tulee vahvistaa luottokortilla – tämä ainoastaan vahvistaa varauksen, eikä kortilta veloiteta.

Emme hyväksy ulkomaan valuuttaa. Oleskelun aikana aiheutuneet kustannukset ja kulut voidaan veloittaa tarvittaessa huonevaraukselle lisätyltä luottokortilta.

VAHVISTAMINEN
Huonevaraus vahvistetaan luottokorttinne numero- ja voimassaolotiedoilla. Emme voi ottaa vastaan varmentamattomia varauksia.

CHECK-IN 
Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen. Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18.00 saakka, ellei myöhempää saapumisaikaa ole sovittu. Mikäli tätä myöhäisempää tuloaikaa ei ole sovittu ja huonevaraus on vahvistamatta luottokortin tiedoilla, on hotellilla oikeus myydä huone edelleen.

CHECK-OUT 
Huone on luovutettava viimeistään klo 12.00 lähtöpäivänä, ellei muuta ole sovittu. Late check-out on mahdollista ostaa lisähintaan 10€/tunti, vallitsevan varaustilanteen mukaan. Hotellilla voi olla edellä mainitusta check-out ajasta poikkeavia lähtöaikoja kampanjoiden mukaisesti.

PERUUTTAMINEN JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN 
Huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta saapumista edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. Mikäli varausta ei ole tähän mennessä peruttu tai asiakas on kokonaan jättänyt saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta sekä mahdolliset huonevaraukselle lisätyt lisäpalvelut. Huomioittehan myös hintaluokkakohtaiset peruutusehdot – kaikissa hintaluokissa ei ole esimerkiksi voimassa varauksen muutos- tai peruutusmahdollisuutta.

ESIINTYMINEN HOTELLILLA 
Noudatamme hotellissa hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Mikäli rikot näitä sääntöjä, sinut voidaan poistaa välittömästä hotellista ja hotellilla ei tässä tapauksessa ole velvollisuutta palauttaa maksuja. Majoituksen ja lisäpalveluiden hinta veloitetaan kaikesta huolimatta.

VAHINKOVASTUU
Asiakas on vastuussa tahallisesti tai huolimattomuudella aiheutetuista vahingoista. Lemmikkieläimestä aiheutuneet vahingot ovat myös asiakkaan korvattavia. Vahingon korvauksen summa määräytyy vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaisesti.

HOTELLIN VASTUU OMAISUUDESTASI
Hotellihuoneissa on tallelokerot, joissa voit säilyttää arvotavaroitasi. Hotelli ei kuitenkaan vastaa säilytyslokeroissa olevasta omaisuudesta. Olet itse vastuussa omista matkatavaroistasi, ellei hotelli ole ottanut niitä säilytettäväksi. Hotelli voi myös periä maksun arvotavaroiden säilytyksestä tai kieltäytyä säilyttämästä asiakkaan tavaroita. Hotelli ei ole vastuussa kiinteistöön unohdetuista tavaroista. Hotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA
Ilmoitathan lähdöstäsi aina hotellin vastaanottoon. Hotellilla on oikeus periä majoituksesta täysi hinta, mikäli lähtö tapahtuu hotellin peruutusehtojen vastaisesti.

ALAIKÄISET HOTELLISSA
Huonevarauksen voi tehdä vain 18-vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä majoittuvasta henkilöstä – mikäli huoneessa majoittuu alaikäinen, tätä varten tarvitaan huoltajalta lupalomake. Lomakkeessa tulee mainita majoittuvan alaikäisen henkilön nimi, syntymäaika, kotiosoite sekä huoltajan vastaavat tiedot allekirjoitettuna.

HOTELLIHUONEET 
Huonehintaan sisältyy hotelliaamiainen sekä pääsy kuntosalille ja kylpylään. Huomioittehan, että pandemiatilanteen vuoksi pääsy kylpylään ja kuntosalille voi olla aikarajattu. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteys Långvikin vastaanottoon varmistaaksenne matkasänkyjen ja erikoishuoneiden saatavuus.  Lisävuode 30€, alle 2-vuotiaan matkasänky 15€/kpl, lemmikkimaksu 40€/lemmikki, lisälemmikit 10€/lemmikki. Lemmikkihuoneina hotellissamme toimivat family-huoneet.

Kaikki huoneet Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa ovat savuttomia. Koskee myös sähkötupakointia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 100€ siivousmaksun. Ottakaa aina selville missä hätäuloskäynnit, hälytyspainikkeet ja palosammuttimet sijaitsevat. Yksityiskohtaiset tiedot löydät hotellihuoneen oven sisäpuolelta.