Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

IKIMUISTOISET POLTTARIT

Nautiskele ystävien kanssa yhteisestä ajasta wellness-kylpylän altaissa ja saunoissa sekä hauskan skumppajoogan parissa. Päivän kruunaa herkullinen illallinen ravintolassamme kuohuvien kera, ja hotellihuoneiden pehmeät lakanat odottavat rentoutuneita juhlijoita unten maille. Långvikissa vietätte polttareita yhdessä hengähtäen.

***

POLTTARIPAKETTI @LÅNGVIK

Långvikin kylpylähotellin polttaripakettiin sisältyy majoitus 2 hengen standard-huoneissa.  Majoitukseen kuuluu sisäänpääsy wellness-kylpylään ja kuntosalille sekä korkeatasoinen aamiainen. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Ne pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailunne jälkeen.

Biotec –kasvohoito morsiamelle tai sulhaselle (25min.)
Kokoontukaa yhdessä tunnelmalliseen Långvikin Speed Spa:han ja yllättäkää morsian tai sulhanen Biotec-kasvohoidolla. Valittavana on kaksi tehokasta hoitoa: syväkosteuttava pikakaunistaja tai vastalääke väsyneelle iholle. Hyödyt näkyvät heti ensimmäisen hoidon jälkeen.

Skumppajooga
Skumppajoogatunti alkaa rauhallisella alkulämmittelyllä ja helmeilevään juotavaan tutustumisella. Harjoituksen aikana skumppalasi toimii hauskana lisäpainona mielenhallintaa vaativissa harjoituksissa kuten janoinen soturi- ja nesteytetty lohikäärmeliikesarjassa. Ohjaaja antaa runsaasti vaihtoehtoja eritasoisille liikkujille, joten tunnille voi tulla vaikka olisi lieviä liikuntarajoitteita. Ilmoitathan etukäteen, mikäli haluatte kuohuvanne alkoholittomana.

Tunnille osallistutaan mukavissa, kevyeen liikuntaan sopivissa vaatteissa paljain jaloin. Tunti on fyysisesti kevyt ja tunnin aikana/jälkeen on mahdollista ottaa kuvia ryhmästä skumppajoogaposeerauksin.

Maistelumenu 3
Illan kruunaa kolmen ruokalajin Maistelumenu 3. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan, ja siinä yhdistyvät herkulliset maut sekä ensiluokkaiset raaka-aineet. Polttaripakettiin sisältyy alkuun lasilliset kuohuviiniä. Tsekkaa ajankohtainen Maistelumenu täältä.

Polttaripaketin hinta: alk. 197€ /hlö/2hh (min. 6 henkilöä)

***

Kysy myös muita ohjelma-, illallis- ja majoitusvaihtoehtoja ikimuistoisten polttareiden viettoon!

PYYDÄ TARJOUS!