Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

IKIMUISTOISET POLTTARIT

Nautiskele ystävien kanssa yhteisestä ajasta wellness-kylpylän altaissa ja saunoissa sekä hemmotteluhetken tai olutmaistelun parissa. Päivän kruunaa herkullinen illallinen ravintolassamme kuohuvien kera. Lisämaksusta voitte valita erilaisia hauskoja aktiviteetteja, illanvieton Rantasaunalla, tai varata morsiamelle tai sulhaselle sviitin.  Långvikissa vietätte polttareita yhdessä hengähtäen.

~~~

POLTTARIPAKETTI @LÅNGVIK


Kuntosalitreenit ja rentouttava kylpylä
Långvikin polttaripakettiin sisältyy sisäänpääsy wellness-kylpylään ja hyvin varustellulle kuntosalille. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Ne pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailunne jälkeen.

Maistelumenu 3
Pakettiin sisältyy myös Långvikin kolmen ruokalajin Maistelumenu 3, jossa yhdistyvät inspiraatio ympäröivästä luonnosta ja skandinaavisista mauista. Nauti läpileikkaus keittiömme osaamisesta koko pöytäseurueen kesken. Alkuun teille tarjoillaan lasilliset kuohuviiniä. Tsekkaa ajankohtainen Maistelumenu täältä. Menu on saatavana myös kasvisversiona.

Lisäksi seurueenne voi valita yhden alla olevista aktiviteeteista:

Hemmotteluhetki by Elemis
Ylellinen hemmotteluhetki koko seurueelle. Pääsette tekemään DIY-kasvohoidot ammattilaisen opastuksella ELEMIS-sarjan ylellisillä ammattituotteilla. Tuoteasiantuntijamme opastuksella teemme alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, syväkosteuttavan tai –puhdistavan naamion ja viimeistelyt loppuvoiteilla. Samalla saatte ammattilaisen vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon ja unelmaihon saavuttamiseen. Hemmotteluhetken hinta sisältää alkoholittoman virvokkeen. Kysy myös kuohuviini- ja samppanjasuosituksiamme täydentämään hemmotteluelämystänne!

TAI:

Erikoisoluiden maistelu
Maistele maukkaita käsityöläisoluita parhaassa seurassa. Pääsette maistamaan baarimestarimme valikoimat erikoisoluet kylpylämme Helmihopea-yksityistilassa. Vallilan Panimon käsityöläisoluet (4kpl) nautitaan pienten naposteltavien kera. Suosittelemme piipahtamaan saunan löylyissä ja jacuzzin poreissa joko ennen tai jälkeen olutmaistelun.

~~~

  • Polttaripaketin hinta: 118€ /hlö 
  • Polttaripaketti majoituksella: 190€ /hlö/2hh.

Min. 6 henkilöä. Huomaathan, että yllä oleva paketti ei ole räätälöitävissä, mutta voitte lisätä kokonaisuuteen esimerkiksi lisää aktiviteetteja tai spa-hoitolamme hemmotteluhoitoja.
Lisämaksusta voitte varata myös sviitin tai Rantasaunan.

PYYDÄ TARJOUS!