Långvik on avoinna ilman aukiolorajoituksia. Tutustu aukioloaikoihin ja turvallisen vierailun toimintamalliimme: www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

IKIMUISTOISET POLTTARIT

Nautiskele kaasojen kanssa herkullinen illallinen kuohuvien kera ja ihaile merellisiä maisemia. Viettäkää Långvikissa koko viikonloppu hengähtäen. Polttarit voivatkin olla loistava tilaisuus kokea totaalinen rentoutuminen parhaiden ystävien kanssa.

POLTTARIPAKETTI @LÅNGVIK

Långvikin kylpylähotellin polttaripakettiin sisältyy majoitus 2 hengen standard-huoneissa.  Majoitukseen kuuluu sisäänpääsy wellness-kylpylään ja kuntosalille sekä korkeatasoinen aamiainen. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Ne pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailunne jälkeen.

Biotec –kasvohoito morsiamelle (25min.)
Kokoontukaa yhdessä tunnelmalliseen Långvikin Speed Spa:han ja yllättäkää morsian Biotec-kasvohoidolla. Valittavanana on kaksi tehokasta hoitoa: syväkosteuttava pikakaunistaja tai vastalääke väsyneelle iholle. Hyödyt näkyvät heti ensimmäisen hoidon jälkeen.

Skumppajooga
Skumppajoogatunti alkaa rauhallisella alkulämmittelyllä ja helmeilevään juotavaan tutustumisella. Harjoituksen aikana skumppalasi toimii hauskana lisäpainona mielenhallintaa vaativissa harjoituksissa kuten janoinen soturi- ja nesteytetty lohikäärmeliikesarjassa. Ohjaaja antaa runsaasti vaihtoehtoja eritasoisille liikkujille, joten tunnille voi tulla vaikka olisi lieviä liikuntarajoitteita. Ilmoitathan etukäteen, mikäli haluatte kuohuvanne alkoholittomana.

Tunnille osallistutaan mukavissa, kevyeen liikuntaan sopivissa vaatteissa paljain jaloin. Tunti on fyysisesti kevyt ja tunnin aikana/jälkeen on mahdollista ottaa kuvia ryhmästä skumppajoogaposeerauksin.

Kirkkonummi menu 
Illan kruunaa kolmen ruokalajin Menu Kirkkonummi. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan, ja siinä yhdistyvät herkulliset maut sekä ensiluokkaiset raaka-aineet. Polttaripakettiin sisältyy alkuun lasilliset kuohuviiniä. Tsekkaa ajankohtainen Menu Kirkkonummi täältä.

Polttaripaketin hinta: alk. 190€ /hlö/2hh (min. 6 henkilöä)

PYYDÄ TARJOUS!