Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

TYYLIKKÄÄT HÄÄT MEREN JA LUONNON ÄÄRELLÄ

Vietä unelmiesi häät Långvikin kylpylähotellissa. Suunnittele hääjuhla yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Meillä voitte viettää suureelliset pienet tai idylliset suuret häät. Hääpaikkana Långvik tarjoaa juuri teille sopivat juhlat ja kauniit puitteet niin kesä- kuin talvihäihinkin.

Olemme suunnitelleet teille kolme monipuolista häämenua, joista voitte valita mieleisenne kokonaisuuden. Menut sisältävät alkumaljat, herkullisen hääaterian viinikaatoineen ja kruunuksi hääkakku kahvien kera. Yhdessä voimme valita sopivan juhlatilan tilavaihtoehdoista henkilömäärän mukaan. Tilavuokra sisältyy juhlaruokailun hintaan kun minimimyynti toteutuu. Viihtyisät juhlatilat Scandinavian Grill, Ballroom, Merikabinetti tai Kekkoslounge tarjoavat sopivan häätilan 10-250 juhlijalle. Häiden jatkoille sopii nostalgiaa henkivä yökerho Jake’s Club. Långvikin suuri terassi luo upeat puitteet juhliin ja vihkimiselle.

Täydennä juhlasi monipuolisilla palveluillamme, kuten hääsviitillä ja spa-hoidoilla. Voitte vuokrata hotellin halutessanne myös yksityiskäyttöön. Yhteistyökumppanimme loihtivat maistuvat konditoriatuotteet ja näyttävät kukka-asetelmat, kuljettavat teidät helikopterilla sekä suunnittelevat kanssanne juhlateemat, ohjelmanumerot ja ilotulitukset. Lue lisää hää- ja juhlapalveluista.

Jotta te pääsette valmistautumaan suureen päiväänne astetta rennommin, olemme valmistelleet teille kolme erilaista valmista hääpakettia. TUTUSTU: LÅNGVIKIN HÄÄPAKETIT ALK. 105€/hlö.

KERRO HÄÄUNELMASI JA KYSY TARJOUS ELÄMÄSI JUHLIIN!

 

OTA YHTEYTTÄ! 

 

Tutustu Långvikin juhlatunnelmiin kuvien kautta:

Kuva: Jaan Sokk Photography