Vihdoin Långvik on auki 24/7. Suuren kysynnän vuoksi asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa. Pahoittelemme normaalia pidempiä vastausaikoja (noin 3-5vrk). Tarkista aukioloaikamme, verkkovarausohjeet, lahjakorttien pidennysajat ja lue lisää muutoksista palveluihimme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

ELÄMÄSI JUHLAT MEREN JA LUONNON ÄÄRELLÄ

Vietä elämäsi juhlat Långvikin kylpylähotellissa. Suunnittele näköisenne tilaisuus yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Olipa kyseessä pienet perhejuhlat, juhlava karonkka, suuret synttärit, meillä voit viettää juuri sinulle sopivat elämäsi juhlat.

Valitse mieleisesi Långvikin tyylikkäistä tilavaihtoehdoista ja juhlamenuista. Tilavuokra sisältyy juhlaruokailun hintaan, kun minimimyynti toteutuu. Viihtyisät juhlatilat Scandinavian Grill, Ballroom, Merikabinetti tai Kekkoslounge tarjoavat sopivan tilan 10-250 juhlijalle. Långvikin suuri meriterassi luo upeat puitteet tervetulomaljoille ja juhlien jatkoille sopii nostalgiaa henkivä yökerho Jake’s Club.

Yhteistyökumppanimme loihtivat maistuvat konditoriatuotteet ja näyttävät kukka-asetelmat, kuljettavat teidät helikopterilla sekä suunnittelevat kanssanne juhlateemat, ohjelmanumerot ja ilotulitukset. Lue lisää juhlapalveluista.

KYSY TARJOUS MYYNTIPALVELUSTAMME!

Tutustu Långvikin juhlatunnelmiin kuvien kautta:

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä