Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Voit varata myös vastaanotosta:

tai +358 (0)9 2959 9301

Voit kysyä myös tarjouksen yli 6 henkilön ryhmille:

tai +358 (0)9 2959 9139

LÅNGVIKIN HÄÄYÖ

Tarjoamme hääpareille rauhalliset ja kauniit puitteet hääyöstä ja -aamusta nauttimiseen. Hääyön voi viettää sviitissä tai standard -huoneessa. Hääjuhlansa Långvikin kylpylähotellissa viettävät voivat varata Långvikin hääyö-paketin. Muille suosittelemme luksuslahjakorttia, joka sisältää 1 vuorokauden majoituksen sviitissä kahdelle hengelle tervehdyksen kera.

LÅNGVIKIN HÄÄYÖ 299€/vrk
sisältää majoituksen sviitissä, Långvikin onnittelutervehdyksen sekä laadukkaan aamiaisbuffetin. Långvikin hääyö -paketti on tarkoitettu ainoastaan hääpareille, jotka järjestävät hääjuhlansa Långvikin kylpylähotellissa ja paketti on varattavissa ainoastaan myyntipalvelun kautta.

Sviittivaihtoehtomme ovat saunallinen sviitti tai tilavampi Långvik sviitti. Molemmissa sviiteissä on poreamme. Huoneessa odottavat VIP -suklaat, -hedelmät ja kuohuviinipullo. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Ne pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen.