Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

LÅNGVIKIN HÄÄYÖ

Tarjoamme hääpareille rauhalliset ja kauniit puitteet hääyöstä ja -aamusta nauttimiseen. Hääyön voi viettää sviitissä tai standard -huoneessa. Hääjuhlansa Långvikin kylpylähotellissa viettävät voivat varata Långvikin hääyö-paketin. Muille hääpareille suosittelemme luksuslahjakorttia, joka sisältää 1 vuorokauden majoituksen sviitissä kahdelle hengelle tervehdyksen kera.

LÅNGVIKIN HÄÄYÖ 299€/vrk
sisältää majoituksen sviitissä sekä Långvikin onnittelutervehdyksen. Långvikin hääyö -paketti on tarkoitettu ainoastaan hääpareille, jotka järjestävät hääjuhlansa Långvikin kylpylähotellissa ja paketti on varattavissa ainoastaan myyntipalvelun kautta.

OTA YHTEYTTÄ! 

Sviittivaihtoehtomme ovat saunallinen sviitti tai tilavampi Långvik sviitti. Molemmissa sviiteissä on poreamme. Huoneessa odottavat VIP -suklaat, -hedelmät ja kuohuviinipullo. Kylpylässä on suomalaisen saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna, 22-metrinen kuntouima-allas, porealtaat, kylmäallas sekä kylmä- ja kuumakahluualtaat. Ne pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu vielä pitkään vierailusi jälkeen.