Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

HÄÄ- JA JUHLAPALVELUT

VIHKIMINEN
Långvikissa on monta upeaa lokaatiota vihkimisseremonialle, esimerkiksi näyttävä Ballroom tai romanttinen ranta, josta aukeaa upea näkymä merelle.

VALOKUVAUS
Långvikin pihamaa on maisemaltaan monipuolinen tarjoten metsäisen, puistomaisen ja merellisen maiseman mm. hää- ja yhteiskuviin. Teemme useiden valokuvaajien kanssa yhteistyötä, joten halutessanne myös kuvaaja löytyy kauttamme helposti.

SPA-HOIDOT
Hemmottele syntymäpäiväsankaria tai tuoretta ylioppilasta virkistävällä spa-hoidolla ennen juhlaa tai juhlan jälkeen. Hääparille suosittelemme valmistavia Långvikin spa-hoitoja ennen häitä.

MAJOITUS
Hotellissa on 96 huonetta, joissa vieraanne majoittuvat ylellisesti. He pääsevät nauttimaan kylpylä- ja kuntosalipalveluistamme sekä herkullisesta buffet -aamiaisesta. Hääjuhlansa Långvikin kylpylähotellissa viettävälle hääparille on tarjolla Långvikin hääyöpaketti, johon sisältyy sviittimajoitus, Långvikin onnittelutervehdys ja laadukas aamiaisbuffet.

OHJELMA
Bändille ja muuhun juhlan ohjelmaan sopiva esiintymislava, äänentoisto sekä tanssiparketti ovat vuokrattavissa erikseen. Järjestämme ohjelmaa mm. dj:n ja muiden ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Järjestä rennot jatkot nostalgisessa Jake’ s Clubissa ja huolehdi vieraillesi yöruokailu.

HÄÄ- JA JUHLASUUNNITTELU MEvent
MEvent on eksklusiivinen hää- ja juhlasuunnittelu Studio. ”Toimintamme pitää sisällään vahvan hääalan tuntemuksen, koordinoinnin, modernin kukkapalvelun tiimimme floristien toteuttamana sekä idearikkaiden visualistien ammattitaidon. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan ja toteuttamaan teille unelmienne hääpäivän!” www.mevent.fi/haasuunnittelu / @meventweddings

KULJETUSPALVELUT
Yhteistyökumppanimme huolehtivat teidän ja vieraidenne kuljetuksesta. Varaa kauttamme linja-auto, limusiini, vene tai helikopteri. Omilla autoillaan saapuville käytössä on ilmainen parkkipaikka.

POLTTARIT
Hemmottelevat spa-hoidot, allasosaston rentouttavat altaat ja herkulliset ravintola-annokset. Kylpyläosaston yksityissauna tai meren rannassa sijaitseva rantasauna tarjoavat upeat puitteet polttareihin. Monipuoliset oheisohjelmat järjestyvät ja onnistuvat yhteistyökumppaneidemme kanssa.

KYSY TARJOUS!

Kuva: Jaan Sokk Photography