Tarkista aukioloaikamme ja turvallisen vierailun ohjeet. Muista tehdä kaikki paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintolaan kuin wellness-palveluiden pariin kotisivuillamme. Löydät täältä kätevästi linkit varauskalentereihin www.langvik.fi/aukioloajat

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

HÄÄ- JA JUHLAPALVELUT

VIHKIMINEN
Långvikissa on monta upeaa lokaatiota vihkimisseremonialle. Suosituimpana suuri avoterassi, joka tarjoaa näkymän Långvikin lahdelle. Vihkipaikka sisältyy hääjuhlan hintaan.

VALOKUVAUS
Långvikin pihamaa on maisemaltaan monipuolinen tarjoten metsäisen, puistomaisen ja merellisen maiseman mm. hää- ja yhteiskuviin. Teemme useiden valokuvaajien kanssa yhteistyötä, joten halutessanne myös kuvaaja löytyy kauttamme helposti.

SPA-HOIDOT
Hemmottele syntymäpäiväsankaria tai tuoretta ylioppilasta virkistävällä spa-hoidolla ennen juhlaa tai juhlan jälkeen. Hääparille suosittelemme valmistavia Långvikin spa-hoitoja ennen häitä.

MAJOITUS
Hotellissa on 96 huonetta, joissa vieraanne majoittuvat ylellisesti. He pääsevät nauttimaan kylpylä- ja kuntosalipalveluistamme sekä herkullisesta buffet -aamiaisesta. Hääjuhlansa Långvikin kylpylähotellissa viettävälle hääparille on tarjolla Långvikin hääyö-paketti, johon sisältyy sviittimajoitus, Långvikin onnittelutervehdys ja laadukas aamiaisbuffet.

OHJELMA
Bändille ja muuhun juhlan ohjelmaan sopiva esiintymislava, äänentoisto sekä tanssiparketti ovat vuokrattavissa erikseen. Järjestämme ohjelmaa mm. dj:n ja muiden ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Järjestä rennot jatkot nostalgisessa Jake’ s Clubissa ja huolehdi vieraillesi yöruokailu.

HÄÄ- JA JUHLASUUNNITTELU DIVINE
”Häät ovat herkkä ja hyvin henkilökohtainen tilaisuus. Hyvin organisoitu tapahtuman runko on keskeinen osa juhlaa. Yhtä tärkeää on löytää hääjuhlaan morsiusparia miellyttävä tyyli, joka tukee heidän persoonallisuuttaan.  Hyvin toteutetut häät ovat kuin mittatilauspuku, joka istuu täydellisesti. Haluan olla tukemassa teitä tässä elämänne tärkeimmässä projektissa.” – Pertti Huhtilainen.
Ota yhteyttä: +358503647487  / pertti.huhtilainen@divine.fi www.divine.fi

KULJETUSPALVELUT
Yhteistyökumppanimme huolehtivat teidän ja vieraidenne kuljetuksesta. Varaa kauttamme linja-auto, limusiini, vene tai helikopteri. Omilla autoilla saapuville käytössä on ilmainen parkkipaikka.

POLTTARIT
Hemmottelevat spa-hoidot, allasosaston rentouttavat altaat ja herkulliset ravintola-annokset. Kylpyläosaston yksityissauna tai meren rannassa sijaitseva rantasauna tarjoavat upeat puitteet polttareihin. Monipuoliset oheisohjelmat järjestyvät ja onnistuvat yhteistyökumppaneidemme kanssa.

KYSY TARJOUS MYYNTIPALVELUSTAMME!