Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

HÄÄ- JA JUHLAPALVELUT

Täydennä juhlasi monipuolisilla palveluillamme, kuten hääsviitillä ja spa-hoidoilla. Voitte vuokrata hotellin halutessanne myös yksityiskäyttöön. Lisäksi ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kautta hoituu helposti juhlapäiväsi kukat ja somistus, konditoriatuotteet, ohjelma, kuljetuspalvelut, valokuvaus, videokuvaus ja narikkapalvelut.

POLTTARIT
Hemmottelevat Spa-hoidot, allasosaston rentouttavat altaat ja herkulliset ravintola-annokset. Kylpyläosaston yksityissauna tai meren rannassa sijaitseva rantasauna tarjoavat upeat puitteet polttareihin. Monipuoliset oheisohjelmat järjestyvät ja onnistuvat yhteistyökumppaneidemme kanssa.

SPA-HOIDOT
Hääparille suosittelemme ennen häitä valmistavia Långvikin Spa-hoitoja.

KAMPAAMO
Långvikin parturi-kampaamossa pääset nauttimaan kampaamo- ja kauneushoidoista. Parturi-kampaamo ja meikkauspalvelut sopimusten mukaan.

OHJELMA
Bändille ja muuhun häiden ohjelmaan sopiva esiintymislava, äänentoisto sekä tanssiparketti ovat vuokrattavissa erikseen. Järjestämme ohjelmaa mm. Dj:n ja muiden ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Järjestä rennot jatkot retrohenkisessä Jake’ s Clubissa ja huolehdi vieraillesi yöruokailu.

MAJOITUS
Tarjoamme hääpareille rauhalliset ja kauniit puitteet hääyöstä ja -aamusta nauttimiseen. Sviittimajoitus, Långvikin onnittelutervehdys ja laadukas aamiaisbuffet sisältyvät Långvikin hääyöhön. Hotellissa on huoneita 96, missä vieraanne majoittuvat ylellisesti. He pääsevät nauttimaan kylpylä- ja kuntosalipalveluistamme sekä herkullisesta buffet -aamiaisesta.

KYSY TARJOUS MYYNTIPALVELUSTAMME!