Ajankohtaista: Långvikin kiinteistö on siirtynyt kotimaiseen hallintaan. Lue lisää.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Valitse mieleisesi tyylikkäistä tilavaihtoehdoista ja monipuolisista menuista. Aloita juhlat tervetuliaismaljalla, tarjoa herkullinen ateria ja kruunaa ruokailu kakulla ja kahvilla. Långvik mahdollistaa juhliisi kylpylähotellin palvelut sekä ohjelmanumerot ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Meille on tärkeää, että juhlasi Långvikin kylpylähotellissa ovat unelmiesi juhlat.

Luonnonkaunis ja merellinen maisema – Kylpylähotellin palvelut – Tyylikkäät tilat – Aidosti upeat menut – Konditoriatuotteet – Kukat – Somistus – Musiikki – Ohjelmanumerot – Juhlateemat – Ilotulitus – Majoitus – Kuljetus – Morsiussauna – Rantasauna – Polttarit – Kampaaja – SPA-hoidot – Elokuvateatteri – Video- ja valokuvaus – Kaikki juuri mielesi mukaan.

Keittiömme on sekoitus klassista kansainvälisyyttä ja modernia skandinaavisuutta. Ruokafilosofiamme perustuu luonnolliselle ja lähellä tuotetulle ruoalle. Suunnittelemme menut ruokavuoden mukaan ja otamme aina parhaat maut irti kunkin vuodenajan tarjoamista aineksista. Långvikissa on helppo yhdistää hyvä ja puhdas ruoka elämän eri tilanteisiin sekä arjessa että juhlassa.