Långvik Congress Wellness Hotel on suljettu väliaikaisesti COVID-19 koronaviruksen etenemisen hidastamiseksi. Tällä hetkellä otamme vastaan varauksia 1. toukokuuta 2020 alkaen. Ota askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa tai yrityksenne tiimipäivää jo ennakkoon. Tilanteen edistymistä voi seurata kotisivuillamme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

HÄÄT JA JUHLAT.

Valitse mieleisesi tyylikkäistä tilavaihtoehdoista ja monipuolisista menuista. Aloita juhlat tervetuliaismaljalla, tarjoa herkullinen ateria ja kruunaa ruokailu kakulla ja kahvilla. Långvik mahdollistaa juhliisi kylpylähotellin palvelut sekä ohjelmanumerot ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Meille on tärkeää, että juhlasi Långvikin kylpylähotellissa ovat unelmiesi juhlat.

Luonnonkaunis ja merellinen maisema – Kylpylähotellin palvelut – Tyylikkäät tilat – Aidosti upeat menut – Konditoriatuotteet – Kukat – Somistus – Musiikki – Ohjelmanumerot – Juhlateemat – Ilotulitus – Majoitus – Kuljetus – Morsiussauna – Rantasauna – Polttarit – Kampaaja – SPA-hoidot – Elokuvateatteri – Video- ja valokuvaus – Kaikki juuri mielesi mukaan.

Keittiömme on sekoitus klassista kansainvälisyyttä ja modernia skandinaavisuutta. Ruokafilosofiamme perustuu luonnolliselle ja lähellä tuotetulle ruoalle. Suunnittelemme menut ruokavuoden mukaan ja otamme aina parhaat maut irti kunkin vuodenajan tarjoamista aineksista. Långvikissa on helppo yhdistää hyvä ja puhdas ruoka elämän eri tilanteisiin sekä arjessa että juhlassa.

 

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä