Långvik Congress Wellness Hotel on suljettu väliaikaisesti COVID-19 koronaviruksen etenemisen hidastamiseksi. Tällä hetkellä otamme vastaan varauksia 1. toukokuuta 2020 alkaen. Ota askel lähemmäksi kotimaan lähilomaa tai yrityksenne tiimipäivää jo ennakkoon. Tilanteen edistymistä voi seurata kotisivuillamme www.langvik.fi/aukioloajat.

Varaukset

Teimme varaamisen helpoksi.
Klikkaa, siitä se lähtee.

Yritys- ja ryhmämyynti yli 6 henkilön ryhmille myös:

tai +358 (0)9 2959 9139

Stockmann kanta-asiakasedut

Toivotamme lämpimästi Stockmann -kanta-asiakkaat tervetulleeksi Långvikin kokous- ja kylpylähotelliin. Tsekkaa majoitusedut koko vuodelle ja vaihtuvat kampanjaedut mm. ravintolassamme ja wellness-osastollamme. Huomaathan, nyt myös hemmottelevat Långvikin lahjakortit saatavilla Stockmannin palvelupisteissä!

LUE LISÄÄ

10. juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme entistä enemmän aktiviteetteja ja mahdollisuuksia viihtyä kanssamme! Pelaa Långvikin hauskoja juhlapelejä ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan.

Pelaa juhlapeliä